Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz CINEMA 30 házimozi erősítő fekete

1.799.990Ft
Elektronika
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

REFERENCIA 11.4 CSATORNÁS AV VEVŐ 140W, 8K ÉS 7 HDMI BEMENETTEL

A prémium anyagok felhasználásával készült és szabadalmaztatott technológiával tervezett és prémium, időtálló formavilágú Marantz Cinema 30 újrafogalmazza a filmek hangzását a minőségi házimozi rendszerek számára.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A hangzás legmagasabb szintje

A legmagasabb hangminőség eléréséhez a Dirac Live professzionális szobaakusztikai megoldás szolgál, amely lehetővé teszi a hangrendszerek optimalizálását és a helyiség által okozott nem kívánt hatások csökkentését. Ez a világszínvonalú szoftver most a Marantz Cinema 30 frissítéseként érhető el, kizárólagosan olyan célzott hangalgoritmusok felhasználásával, amelyek a legjobb eredményt nyújtják.

Marantz Cinema 30 házimozi erősítő

Hang amit lát

Fedezze fel az új Marantz CINEMA sorozatot, amely az egyedülálló kézműves kivitelezésével, inspiráló dizájnjával és 70 évnyi innovációval rendelkezik. Újraértelmeződik a filmes hangzás. A Marantz CINEMA sorozatanem csupán egy hangrendszer, hanem egy élmény, amely akár a mozinál is jobb hangzást kínál, hogy a szórakozást úgy élvezhesse, ahogyan azt valóban hallani kell. Hozza el otthonába a mozihangulatot a Marantz CINEMA sorozattal.

Fő jellemzők

Fő jellemzők

Nagy teljesítmény és alacsony torzítás.

Mindegyik csatorna 140 W teljesítménnyel rendelkezik, mindössze 0,05% THD-vel, így biztosítva az erőteljes dinamikát és a finom részletek élethű ábrázolását.

11 csatorna és számtalan konfiguráció.

 A beépített 11 erősítőcsatorna mellett a CINEMA 30 akár 13.4 csatornát is képes kezelni, lehetővé téve a tökéletes hangszóróelrendezés könnyű megvalósítását a szobájában.

Kompromisszummentes tervezés.

HiFi teljesítményű technológiák, például az HDAM SA-2 és más fejlett megoldások emelik a CINEMA 30-at olyan teljesítményszintre, amelyeket az Audio / Video Receiverek esetében ritkán találni.

Az Ön számára hangolt és kalibrált Sound Master.

A CINEMA 30 hatékony kalibrációs és hangolási eszközöket kínál, amelyek segítségével kihozhatja a rendszeréből a lehető legjobb teljesítményt.

Higgyen a minőségben

Nagymértékben testreszabható.

Az átgondoltan megtervezett csatlakozási lehetőségek, a változatos hangsugárzó-konfigurációk és a szobakalibrációs képességek lehetővé teszik, hogy a CINEMA 30 modellt személyre szabhassa, a saját igényeihez igazítva.

Időtlen, mégis modern stílus.

A kiválóság nemcsak hallható, hanem látható is. A CINEMA 30 a gazdag örökséghez és a lenyűgöző teljesítményhez méltóan készül Japánban, aprólékos gondossággal és autentikus anyagok felhasználásával, egy időtlen, ugyanakkor modern stílusban.

Teljes körű kompatibilitás.

Hét HDMI bemenet, digitális és analóg bemenetek, phono bemenet, valamint analóg videó, hangsugárzó és előerősített kimenetek biztosítják a teljes körű kompatibilitást, lehetővé téve a csatlakozást gyakorlatilag bármilyen komponenshez.

Marantz Cinema 30 házimozi erősítő hátlap

Szemet gyönyörködtető külső, kivételes építési minőség.

A CINEMA 30 fekete vagy ezüst-arany kivitelben kapható, a Marantz ikonikus új ipari formatervezési nyelvével párosítva magában foglalja a legfrissebb generációs, ikonikus kör alakú kijelzőt. A rendkívül magas minőségű, réz komponenseket is felhasználó többrétegű váz, biztosítja a kiváló építési alapot. Az elegáns előlap opcionális oldalsó megvilágítással rendelkezik, valamint egy lehajtható ajtó rejtve tartja az összes ritkábban használt funkciót, amikor éppen nem használja. Az ilyen esztétikusan letisztult külső meglehetősen szokatlan az Audio/Video Receiverek (AVR) esetében. Még az alumínium távirányító is körültekintően megtervezett,  továbbá háttérvilágítással rendelkezik, így könnyen használható sötét szobákban is.

Tiszta, alacsony torzítású teljesítmény.

A Marantz CINEMA 30 alapját egy szimmetrikus, monolitikus erősítő kialakítás adja, ami a legfejlettebb erősítő elrendezésnek számít az AVR kategóriában. Az erősítő csatornák külön nyákra vannak szerelve, pontosan szemben a tápegységekkel, így kiemelkedően tiszta, alacsony torzítású és azonnal elérhető teljesítményt nyújtanak. A tizenegy beépített erősítőcsatorna széles skálájú konfigurációt biztosít a hangsugárzók támogatásához, minden népszerű hangformátum esetén. A 13.4 csatornás fedélzeti jelfeldolgozás választható előerősítő üzemmóddal lehetőséget ad külső végerősítő csatlakoztatására, így még a legigényesebb házimozi elvárásoknak is megfelel.

A japán Shirakawa-ban található Marantz Sound Master részlege minden részletre kiterjedő gondossággal fejlesztette ki a teljesítményerősítőt, a tápegységet, valamint a jelút minden elemét, hogy a legjobb hangminőséget biztosítsa minden forrás és minden audió üzemmód esetén. Minden digitális és analóg jel a Marantz HDAM SA-2 előerősítő fokozatán halad át, amely garantálja a Marantz audió termékekre jellemző egyedi hangzást, melegséget és muzikalitást.

A digitális kiválóság és a legmodernebb jelfeldolgozás találkozása.

A CINEMA 30, mint a Marantz portfólió AVR zászlóshajója, a legújabb és legerősebb Analog Devices SHARC kettős DSP chipsetet alkalmazza, amelyet a legmodernebb 32 bites ESS Sabre DAC-ok és dedikált jittercsökkentés egészít ki. Ennek eredményeként egy magas teljesítményű digitális platform jön létre, amely precízen dekódol és pontosan feldolgoz minden bejövő hangformátumot. Az eszköz támogatja a nagy felbontású sztereó hangoktól kezdve a legújabb, objektumalapú hangformákig, beleértve a Dolby Atmos™, IMAX Enhanced™, DTS:X Pro™ és Auro 3D™ formátumokat.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredményeket nyújtsa a hangsugárzók széles választékához, bármilyen környezetben, a CINEMA 30 összekapcsolja ezt a digitális teljesítményt az Audyssey MultEQ XT32 fejlett helyiségoptimalizálásával. Ez az automatikus kalibráció a mellékelt mikrofon segítségével a hangsugárzók méretének, távolságának, jelszint beállításának és más tényezőknek az automatikus beállításán alapul.

Opcionálisan rendelhető a Dirac Live kalibráció, amely magában foglalja a Dirac Live Bass Controlt is, lehetővé téve akár négy, független aktív mélysugárzó teljesen optimalizált mélyfrekvenciás integrációját. Ez garantálja a tökéletesen koherens basszusválaszokat még a legkomplexebb szobai környezetekben is.

Teljes digitális és analóg megoldás egyben.

A Marantz CINEMA 30 egy rendkívül rugalmas és korszerű megoldás a széleskörű rendszerkonfigurációkhoz, mind a jelenben, mind a jövőben. Mind a hét HDMI bemenete támogatja az 8K videó felbontást, míg az új, nagy felbontású felhasználói felület egyszerűvé teszi a beállítást és testreszabást. A számos analóg és digitális bemenet, valamint az egyedi telepítésre optimalizált funkciók széles választékát kínálva a CINEMA 30 szinte minden ügyfél felhasználási esetben alkalmazható, legyen szó intimebb médiaszobákról vagy nagyobb, dedikált házimozi rendszerekről.

Természetesen a CINEMA 30 modell támogatja a HEOS egész házra kiterjedő multiroom platformot is, amely könnyű hozzáférést biztosít a különböző streamingszolgáltatásokhoz, egységes felhasználói élményt teremtve. A Spotify Connect, az AirPlay 2™ és a Bluetooth kiegészítik a HEOS-t, lehetővé téve a mobil eszközök és felhasználási esetek széles skáláját. Végül, de nem utolsósorban a Marantz CINEMA 30 integrálható az Alexa, Google vagy HomePod hangasszisztensekkel, így a lehető legegyszerűbb és intelligens elérhetőséget biztosítva.

Öt év jótállás

A kiemelkedő minőségű Marantz CINEMA 30 gondtalan szórakoztatásához ugyancsak hozzájárul az Öt év jótállás (a termék regisztrációja szükséges lehet).

Műszaki adatok

Multicsatornás hangképek
DTS HD Master / DTS:X / DTS:X Pro / DTS Neo:6 / DTS Neural:X/ DTS Virtual:X Igen / Igen / Igen / Nem / Igen / Igen
IMAX Enhanced Igen
Dolby TrueHD / Dolby Atmos / Dolby Atmos Height Virtualization / Dolby Atmos Music / Dolby ProLogic Il / Dolby Surround Igen / Igen / Igen Igen / Nem / Igen
Auro 3D Igen
360 Reality Audio / MPEG H Igen / Igen
Audyssey DSX Nem
Többcsatornás sztereó Igen
Max. feldolgozó (előerősített) csatornák száma 13.4
Hangzásjavítások
Diszkrét teljesítményerősítő Igen
Rézzel bevont ház Igen
Teljesítménytranszformátor: Toroidális / EI Toroid
Áram-visszacsatolásos topológia Igen
Hiperdinamikus erősítő modulok (HDAM) Igen
Pure Direct Igen
Aranyozott RCA csatlakozók Igen
Órajel jitter csökkentés Igen
Audyssey MultEQ XT32
Audyssey dinamikus EQ / dinamikus hangerő / Audyssey LFC Igen / Igen / Igen
Dirac Live frissíthetőség Igen
Tömörített hangjavító: MDAX2 Igen
Hálózat
HEOS Multi-Room és streaming Igen
Bluetooth Re-Transmit Bluetooth fejhallgatókhoz Igen (hangerőszabályzással)
Alexa / Google Voice Assistant / Apple HomePod Igen / Igen / Igen
Hálózati hangmegosztás Igen
Veszteséges formátumok: MP3 / WMA / AAC Igen / Igen / Igen
Veszteségmentes formátumok: FLAC / ALAC / WAV Igen / Igen / Igen
Veszteségmentes formátumok: 192/24 / WAV 192/24 / ALAC 192/24 Igen / Igen / Igen
DSD audio streaming Igen, 2.8/5.6 MHz
FLAC HD 192/24 / WAV 192/24 / ALAC 192/24 Igen / Igen / Igen
Hézagmentes - gapless lejátszás Igen (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
AirPlay audió streaming Igen (AirPlay 2)
Internetes rádió Igen (TuneIn)
Spotify Igen (Spotify Connect)
Pandora / SiriusXM Igen / Igen
Egyéb streaming szolgáltatások Amazon Music HD / Amazon Music / TIDAL /
Deezer / iHeart Radio / Napster /
Soundcloud / Mood Mix
Roon tesztelt Igen
Kompatibilis a Remote alkalmazással okostelefonokhoz Marantz AVR Remote
Kompatibilis a Remote alkalmazással a táblagépekhez Android / iOS / Amazon Kindle
Wi-Fi / Bluetooth / Ethernet csatlakozók Igen / Igen / Igen
HDMI
HDMI bemenetek: Hátul / Elöl Igen
HDCP 2.3 támogatás Igen
HDMI kimenetek: Zóna Igen
Videó átalakítás Analóg → HDMI Igen
Analóg-HDMI skálázás Igen
HDMI-ről HDMI-re méretezés Igen
GUI átfedés HDMI-n Igen
HDMI 2.1: 8K/60Hz AB / 4K/120Hz AB Igen
8K/60Hz AB / 4K/120Hz AB Átmenő be-/kimenet Igen
HDMI 2.0: 3D / 4K / CEC / ARC Igen
HDR / HLG / Dolby Vision / HDR10+ / dinamikus HDR Igen
HDMI
ALLM (Auto Low Latency Mode) áthaladás a játékhoz Igen
Változtatható frissítési sebesség / Quick Flame Transport / Gyors médiaváltás Igen / Igen / Nem
3D jel áthaladás Igen
8K jelátvitel / skálázás / GUI átfedés Igen / Igen / Igen
4K jelátvitel / skálázás / GUI overlay Igen / Igen / Igen
HDMI áthaladás készenléti módban Igen
Képbeállítás / zajcsökkentés Nem / Nem
CEC Igen
DSD audió képesség Igen
Audio visszatérő csatorna ARC, eARC
Automatikus ajakszinkronizálás Igen
Multiroom / CI
HEOS Multi-Room Integrált Igen
HEOS Link kompatibilitás:  IR / IP Igen / Igen
Zónák: Multi-Room zónák 3
Zóna hangforrás: HDMI / Opt, koax / hálózat, USB / analóg  Igen (2ch) / Igen (2ch) / Igen / Igen
Zóna hangkimenet: Hangszóró / Preout  Igen / Igen
Zóna HDMI kimenet HDMI forrásból  Igen
IP vezérlés / RS232 vezérlés / Web vezérlés / App vezérlés  Igen / Igen / Igen / Igen
IR villogó bemenet  Igen
Marantz távoli busz  Igen
DC Trigger kimenet 3
HDMI diagnosztika Igen
Bemenetek / kimenetek  
Videó  Kompozit bemenet / kimenet 2 / 0
Komponens bemenet / kimenet  1 / 0
HDMI bemenet/kimenet  7 / 3
Multi-Room Video Out: HDMI Nem / Igen
Audió Analóg bemenet / kimenet  6 / 0
PhoNem (MM) bemenet Igen
Digitális bemenet: Optikai / koaxiális  2 / 2
Multi-Room Out: Analóg / Digitális  2 / 0
Többcsatornás Pre Out  Igen (13.4)
Subwoofer kimenet  4 (independent)
7.1 többcsatornás bemenet  Nem
Továbbiak Hangszóró terminál: csavar / normál csavar  Igen / Nem
A hangszóró csatlakozók száma  13
Hangszóró A / B  Hozzárendelhető
Bi-Amp meghajtó  Hozzárendelhető
Multi-Room hangszóró terminál  Hozzárendelhető
Elülső bemenetek: (Opt) / HDMI / USB Nem / Nem / Nem / Nem / Igen
USB Audio / iPodhoz készült / iPhone-hoz készült  Igen / Nem / Nem
USB tápegység a hátlapon  Igen
AM / FM tuner Igen
Specifikációk
Teljesítményerősítők száma 11
Teljesítmény 8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2 csat. meghajtva N /A
8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05% 2 csat. meghajtva 140 W
6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2 csat. meghajtva 175 W
6 ohm, 1 kHz, 10% 1 csat. meghajtva 250 W
70% Garancia Igen
Továbbiak
Automatikus hangszóróbeállítás mikrofon szerint Audyssey MultEQ XT32 Dirac Live (frissíthető)
Elülső kijelző 2 line FLD + port hole OLED
Grafikus felhasználói felület - GUI Modern HD GUI
ISF tanúsítás Nem
GUI nyelvek 3
Beállítási asszisztens Igen
Intelligens kiválasztás Igen
Firmware frissítés hálózaton / USB-n keresztül Igen / Igen
Változó keresztváltó / optimalizált basszus átirányítás / basszus szinkronizálás Igen / Igen / Igen
ECO mód / Automatikus kikapcsolás / Alvó időzítő Igen / Igen / Igen
Általános
Fém előlap Igen
Rendszer távirányító RC051SR
Előre programozott / tanulható / LCD kijelző Igen /  Igen / Igen
Fogyasztás Teljesítmény 780 W
Power, Nem Sound (ECO be/ki)  65 W / 110 W
Standby 0.2 W
CEC Készenléti  0.5 W
Hálózati készenlét Kevesebb, mint 2.0 W 
Hálózati vezérlés, ON (TBD)
Maximális méretek Antenna, vízszintes: (Szé × Mé. × Ma.)  442mm x 384mm x 109mm
Antenna, függőleges: (Szé × Mé. × Ma.)  442mm x 384mm x 178mm
Antenna nélkül: (Szé × Mé. × Ma.)  442mm x 372mm x 109mm
Mi van a dobozban Főegység, távirányító, elemek, AM/FM antennák, vezetékcímkék, gyorsindítási útmutató, Audyssey mikrofon, karton mikrofonállvány, 2 külső levehető antenna, hálózati kábel.
Súly 19,4kg
UPC 747192140434 (U1 Fekete)
747192140441 (U1 Ezüst-arany)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!