Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz CD6007 Fekete CD lejátszó

199.990Ft
Elektronika
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A díjnyertes CD6006-ot továbbfejlesztve a finomhangolású CD6007 CD-lejátszó még gondosabban kiválasztott alkatrészeket és továbbfejlesztett áramköri elrendezéseket kínál.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Marantz CD6007 CD lejátszó

A díjnyertes CD6006-ot továbbfejlesztve a finomhangolású CD6007 CD-lejátszó még gondosabban kiválasztott alkatrészeket és továbbfejlesztett áramköri elrendezéseket kínál. A merev lábak kiküszöbölik a nem kívánt rezgéseket, miközben a túlméretezett alacsony zajszintű tápegység táplálja a lejátszó digitális és analóg áramköreit. Az új, kiváló minőségű AK4490 DAC és 2 választható szűrő opció a digitális jeleket analóggá alakítja, ezt aztán a Marantz saját jelerősítője, a HDAM-SA2 továbbítja az aranyozott szinkron kimenetekre. Ezenkívül egy új távirányítót is mellékeltünk, amely a PM6007 erősítőt is vezérli. A CD6007 egy újonnan kifejlesztett, kifinomult fejhallgató-erősítőt is tartalmaz, amely a fejhallgatók széles választékának befogadására szolgál.

Főbb tulajdonságok

Sokoldalú lejátszás az összes formátumból:Élvezze a CD- és CD-R / RW-gyűjteményét

Támogatja kedvenc fájljait:Az összes zenefájl lejátszása az előlapi USB-porton keresztül, beleértve: WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC HD, ALAC, AIFF és DSD fájlokat.

Tiszta hangminőség minden forrásból:Kiváló minőségű AK4490 D / A konverter, ideális nagy felbontású fájlokhoz.

Optimalizált hangvisszaadás:Két választható digitális szűrő a digitális zenei tartalom optimalizálásához.

Az Ön kedvenc hangjához tervezték:jobb hangzás a gondosan kiválasztott alkatrészekkel.

Kiváló minőségű hang a nagyteljesítményű fejhallgatókról is:Teljes diszkrét fejhallgató-erősítő HDAM-SA2-vel, erősítés-szabályozás és automatikus kikapcsolás funkció.

Távolítsa el az interferenciát a hang tisztasága érdekében:A kétrétegű alsó lemez és a merev lábak tisztább, teljesebb hangzást eredményeznek.

Legjobb erősítő csatlakozás:Aranyozott L / R / Koax kimenet az erősítőhöz való folyamatos kapcsolathoz.

Könnyen kezelhető:A rendszer távirányítója a Marantz CD-lejátszót, erősítőt és hálózati lejátszót egyaránt vezérlik

A lakás belső tervezéséhez könnyen illeszkedik:fekete vagy ezüst arany színben kapható.

Marantz HDAM Technológia

A Marantz kifejlesztette saját diszkrét áramköri paneleit a szokásos IC-k helyettesítésére. Ezek a HDAM-ek különálló felületszerelt alkatrészekből állnak, rövid tükrözhető L / R jeláthaladással. Ezek az eszközök pontosan ugyanarra képesek, mint a széles körben használt Op-erősítők, de drasztikusan felülmúlják ezeket a kialakításokat a Slew Rate és a csökkent zajszint szempontjából, dinamikusabb, pontosabb és részletesebb hangzást eredményezve. A CD6007-ben a saját HDAM-SA2 áramkör javítja a korábbi HDAM-modult a még stabilabb tápellátás érdekében. Az alapjárati áram stabilitását kevésbé befolyásolja a teljesítménytranzisztor hőmérséklete, hogy a hangteljesítmény magas szintű kimeneten is fenntartható legyen.

Referencia minőségű D/A konverter

A CD6007 új Hi-Res D / A konverterrel rendelkezik. Referencia osztályú AK4490 D / A átalakítóval van felszerelve, amely két választható szűrési lehetőséget kínál, és akár 192 kHz / 24 bites és DSD 5,6 MHz felbontást biztosít az optimális zenei minőség érdekében. Feszes basszus, kellemes közepek és sima kiterjesztett magas hangok mellett CD-lejátszás és Hi-Res formátumok olvasása is lehetséges USB-memóriaeszközről.

Magas teljesítményű tápegység

A tápegység mellett a nagy áramú, nagy sebességű Shottky diódák és a nagy áramú tároló kondenzátorok jellemzik, amelyeket egy toroid transzformátor táplál, amelyek együttesen széles dinamikatartományt és alacsony impedanciájú meghajtó képességet biztosítanak.

Fejhallgató erősítő DAM-SA2 technológiával és fejhallgató AMP beállítás(Low/Mid/High)

A CD6006-hoz képest a CD6007 továbbfejlesztett és átalakított fejhallgató-erősítő részt kínál. A CD6007 az exkluzív Marantz HDAM-SA2 áramkört örökölte, három erősítési beállítással (Alacsony / Közép / Magas), hogy tökéletesen illeszkedjen szinte bármilyen márkájú fejhallgatóhoz az optimális egyéni hallgatási élmény érdekében. Azonban, ha úgy tetszik, a fejhallgató erősítője ki van kapcsolva egy „Off Circuit” funkcióval is, amely automatikusan kikapcsolja a fejhallgató-erősítőt, ha a fejhallgató nincs csatlakoztatva az egységhez, hogy elkerülje a nem kívánt interferenciát vagy zajt.

Hi-Res Audio USB lejátszás

A CD6007 MP3, WMA, AAC és WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (akár 192 kHz / 24-bit) és DSD (legfeljebb 5,6 MHz) fájlokat képes lejátszani a csatlakoztatott USB-tárolóeszközről.

Digitális szűrő

A CD6007 új digitális szűrőt vezet be az optikai és koaxiális bemenetekhez. Ez a kétmódú szűrő (Filter1 / Filter2) lehetővé teszi a digitális zenei tartalmak optimalizált reprodukcióját az új AK4490 D / A átalakító segítségével, ízlés szerint. Az 1. szűrő egy lassú, előre beállított beállítás, amely javítja a mély sztereó képalkotást, a 2. szűrő pedig egy éles roll-off szűrő a pontosabb kép reprodukció érdekében.

A legzeneibb hangzás

A több mint 65 éves Hi-Fi szakértelemmel rendelkező mérnökök által tervezett és kiterjedt hangolású CD6007 kivételes teljesítményt nyújt az Ön zene gyűjteményéhez. Akár digitális, akár analóg, élvezze a legjobb zenei hangot bármilyen forrásból.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!