Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz AV8805A AV előerősítő

1.799.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A sokoldalú Marantz AV8805 előerősítő újradefiniálja az audiophile házimozi és zenehallgatási élményt példátlan 13.2 csatornás jelfeldolgozási képességgel, és támogat gyakorlatilag bármilyen nagy felbontású többcsatornás hangformátumot.

Az 5 éves kiterjesztett garancia az alábbi linken regisztrált termékre érvényesíthető (a vásárlást követő 3 hónapon belül):

https://www.marantz.com/hu-hu/5ywarranty

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Áttekintés

A sokoldalú Marantz AV8805 előerősítő újradefiniálja az audiophile házimozi és zenehallgatási élményt példátlan 13.2 csatornás jelfeldolgozási képességgel, és támogat gyakorlatilag bármilyen nagy felbontású többcsatornás hangformátumot. A legfrissebb surround formátumokkal, mint a Dolby Atoms, a DTS:X vagy az Auro-3D, elmerülhet a háromdimenziós hang csodájában. Ez a továbbfejlesztett hangminőség lehetővé teszi a szabadalmaztatott Current Feedback és a HDAM technológiát, amely a 15.2 csatornás XLR vagy 15.2 RCA kimeneten keresztül továbbítja a jeleket. Ezen felül zenét is hallgathat otthonában HEOS multi-room stremainggel és a teljes vezeték nélküli kapcsolattal a HEOS alkalmazás, vagy az Amazon Alexa Voice Control * segítségével, amelyet a Wi-Fi, a Bluetooth és az Apple Airplay támogat. A Marantz AV8805 segítségével hihetetlen hűséget és páratlan hangminőséget kap.

* Az Amazon Alexa szolgáltatás 2018 tavaszán érhető el. Az elérhetőség országonként eltérő.

Főbb jellemzők

13.2 csatornás feldolgozás 15.2 csatornás XLR és RCA kimenetekkel és rugalmas előerősítő szakaszokkal -ideális a haladó házimozi-rajongónak

Élvezze a magával ragadó, háromdimenziós hangzást a legújabb surround formátumokkal, beleértve a Dolby Atmos-t (akár 7.1.6 vagy 9.1.4), a DTS:X-t és az Auro-3D-t (akár 13.1-ig)

A nagy teljesítményű 192 kHz/32 bites D/A konverterek minden csatornán a legmagasabb felbontást biztosítják a zene és a filmek számára

Az Audyssey MultEQ XT32, az LFC, a Sub EQ HT, a dinamikus hangerő és a DynamicEQ biztosítja a kiegyenlítést, hogy a lehető legjobban megfeleljen a hallgatási környezetének

A beépített Bluetooth és a 2,4 GHz/5 GHz-es kétsávos Wi-Fi támogatja a hálózat stabilitását még a Wi-Fi-vel zsúfolt otthonokban is

Hallgasson zenét otthonában bármely szobában a HEOS vezeték nélküli zenei streaming technológiával és a HEOS alkalmazásal

Teljes vizuális minőség 4K / 60Hz-es teljes átviteli sebességgel, 4:4:4 szín felbontással, HDR, BT.2020, Dolby Vision és HLG (Hybrid Log Gamma) jeltovábbítás

Az eARC (Enhanced Audio Return Channel) funkció a firmware frissítéssel támogatja a legfejlettebb surround és objektum alapú audioformátumokat, beleértve a Dolby Atmos-t és a DTS:X-et, HDMI csatlakozáson keresztül az AVR és a kompatibilis TV között

Nyolc HDMI bemenet, köztük egy az előlapon, teljes HDCP 2.2 támogatással, valamint három HDMI kimenet (zónák), sok bemenet a digitális eszközök számára, valamint a különböző szobákban különböző videók támogatása

Analóg -HDMI átalakításhoz és SD-HD / 4K felskálázás a hagyományos videoforrásokhoz, valamint Full HD és akár Ultra HD videóminőség meglévő DVD-kről vagy analóg forrásokból

A HEOS alkalmazással zenét streamelhet az AirPlay, a Bluetooth, a Spotify, a TuneIn internetes rádió, a SoundCloud, a Tidal, a Napster, a Deezer és egyéb szolgáltatókról

Hálózati zenei streaming támogatás a DSD (2.8 / 5.6MHz), FLAC, ALAC és WAV nagy felbontású, Hi-Fi zenehallgatáshoz

A telepítés és a működtetés zökkenőmentes a Setup Assistant és a Marantz AVR Remote alkalmazással

Kifinomult mérnöki munka


A szigorú mechanikai tesztek eredményeképpen a Marantz AV8805 kivételes konstrukció a legjobb minőség érdekében - a zene- és film lejátszáshoz. A rendkívül merev alváz - az érzékeny audio jeleket továbbító összes áramköri panel alapja - nem hagy esélyt a mikrofonikus hatás számára a nem kívánt rezgéseken keresztül. A nagyméretű fő kondenzátorokat tápláló túlméretezett toroid transzformátor egy extra 5 mm-es alumínium talppal van felszerelve az extra stabilitás érdekében. Az összes elektronikát a fő házon lévő rézlemez is támogatja, amely minden pillanatban garantálja a legjobb földelési kapcsolatot, és jelentősen javítja a jel/zaj arányt. Összesen 17 külön HDAM modult használ a legjobb csatornaelkülönítés érdekében, a referenciaszintű audio teljesítményhez. Végezetül mindent gondosan elfed a három darabból álló nehéz felső fedél.

Legújabb HDMI 2.0a csatlakozás; HDCP 2.2 kompatibilitás


A Marantz AV8805 készen áll a jövőre, köszönhetően a legújabb HDMI és HDCP 2.2 specifikációknak mind a nyolc HDMI bemeneten. 4K Ultra HD 60Hz videó, 4:4:4 Pure Color al-mintavételezés, High Dynamic Range (HDR) és 21: 9 videó, 3D, és BT.2020 jeltovábbítás támogatás minden bemeneten. Kompatibilis a 4K ultra HD Blu-ray lejátszókkal, set-top boxokkal és egyéb 4K ultra HD forrásokkal is. A Dolby Vision kompatibilitás, a HLG (Hybrid Log Gamma), és az új HDR formátum is támogatott.

Dolby Atmos

Élvezze a Dolby Atmos minden dimenzióját. A Dolby Atmos eljuttatja a történet közepébe mozgó hangzással, amely a lélegzetelállító valódiság körül forog. Élvezze az 5.1-es vagy akár a 7.1-es surround hangsugárzó rendszert és 4 további hangszórót vagy 4 Dolby Atmos hangszórót (7.1.4 elrendezés 2 csatornás erősítővel) a végső házimozi-élmény érdekében - beleértve a Dolby Surround upmixer-t a hagyományos tartalomhoz.

DTS:X

A DTS:X ™ magával ragadó audio hangzást produkál, természetes és élethű, többdimenziós hangélményt teremtve a lakásban. A DTS Neural: X ™, a mellékelt térbeli remapping motor új életet kölcsönöz kedvenc filmjeinek.

Auro-3D

Az Auro-3D élethű hangokba burkolja, és magával ragadó surround hangélményt biztosít a dedikált magas és felső csatornáknak köszönhetően, a hagyományos csatornákon felül. Az Auro 3D egy jövőbeni ingyenes firmware frissítéssel érkezik majd.

HDMI eARC tárgy-alapú audió támogatás

Az eARC (Enhanced Audio Return Channel) a legegyszerűbb telepítés érdekében támogatja a Dolby Atmos vagy a DTS: X készüléket a TV-alkalmazásokból egyetlen HDMI csatlakozással. Ez a funkció egy jövőbeli firmware-frissítéssel lesz elérhető.

Beépített Wi-Fi, Bluetooth és AirPlay

Fel van szerelve a Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli kapcsolattal, az AV8805 rendelkezik a fejlett kettős antennás RF adó-vevő rendszerrel, így a megbízható kapcsolat még a sűrűn lakott városi környezetben is lehetséges. Az Apple AirPlay-nek köszönhetően élvezheti a kedvenc zeneszámait vezeték nélkül az iOS eszközéről, beleértve az iPod touch, iPhone és iPad készülékeket.

HEOS, a vezetéknélküli multi-room zene streaming tökéletes megoldása

Az AV8805 beépített HEOS technológiája lehetővé teszi, hogy a kedvenc zenéit gyakorlatilag korlátlan forrásokból játszhassa le. Élvezze a Spotify, a TuneIn internetes rádió, a Sound Cloud, a Tidal, a Napster, a Deezer vagy saját zenei könyvtára fájljait. A HEOS hangszórók széles skálájával vagy más HEOS-képes receiverekkel kiegészítve további zenét játszhat az egész házban. Könnyedén vezérelheti az ingyenes HEOS alkalmazással.

Marantz 2016 AVR Remote

A Marantz 2016 AVR Remote app az iOS és Android telefonokhoz, tabletekhez, lehetővé teszi a legújabb generációs Marantz hálózati AV Receiverek vezérlését. A számos új funkcióval együtt a grafika és a felhasználói felület is teljesen átdolgozásra került.Vezérelheti Marantz készüléke alapfunkcióit, mint a bekapcsolás, hangerő, bemenetválasztás és a beállítások, vagy rögtön átválthat a HEOS alkalmazásra, ahol elérheti zenei tartalmait és a streaming szolgáltatásokat a teljes HEOS vezetéknélküli multi-room vezérlésnek köszönhetően.

High Resolution Audio

Fedezze fel a nagyfelbontású zeneszámok elképesztő hanghűségét az AV8805-vel, ami képes dekódolni az ALAC, FLAC és WAV 24-bit/192-kHz veszteségmentes fájlokat, valamint a DSD 2.8MHz és 5.6MHz zeneszámokat (az SACD audiofil formátuma). Hallgasson nagyfelbontású zenét az elülső USB porton keresztül, vagy hálózati forrásokból. Az AV8805 MP3 formátumot is lejátszik.

Fejlett 32-BIT D/A átalakítás minden csatornán

A Marantz AV8805 8 prémium minőségű AK4490 32 bites sztereó DAC-ot tartalmaz minden csatornán, XLR bemenettel és kimenettel. Az egyedi integrátorok számára ideális az AV8805 szimmetrikus XLR sztereó bemenete, valamint a kiválasztható 15.2-es szimmetrikus XLR kimenet, amely két mélynyomó kimenetet, front magasság/szélesség kimeneteket és felső csatorna kimeneteket tartalmaz. Ez a kiterjedt, szimmetrikus XLR kompatibilitás biztosítja a csúcsminőségű teljesítményt az otthonokban és a stúdiókban, míg a 15.2-es RCA előfok kimenet további kompatibilitást biztosít számos végerősítő típussal vagy aktív hangfallal.

Kiváló minőségű audio alkatrészek

Az AV8805 a Marantz legújabb saját HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) komponenseit tartalmazza, amelyek egy kompakt alhálózattal ellátott illeszkedő pontosságú diszkrét kiválasztható áramkörökből állnak, valamint ultra-széles sávú (100 kHz, -3 dB) átvitellel a nyitott hangtér és finom részletességű reprodukció érdekében.

Advanced Audyssey MultEQ XT

Fel van szerelve a teljes Audyssey Platinum fejlett DSP algoritmusokkal, emellett az AV rendelkezik az Audyssey MultEQ XT32 automatikus helyiség akusztikai korrekcióval is. A mellékelt mérőmikrofonnal a MultEQ XT32 kielemez minden egyes hangszóró kimenetet (beleértve a mélynyomót is) akár 8 mérési helyen és precíziós digitális szűrőket generál, amelyek optimalizálják az egyes csatornákat a lehető legjobb hangzás érdekében. Ráadásul az opcionális Audyssey MultEQ Editor alkalmazással megtekintheti és módosíthatja a beállításokat a részletes hangoláshoz, és pontosabban beállíthatja a hangot a szobájához és az ízléséhez.
 

Az Audyssey MultEQ Editor App

Az AV8805 támogatja az új Audyssey MultEQ Editor alkalmazást. Nézze meg és finomítsa a beállításokat a részletes hangoláshoz, állítsa be pontosan a hangot a szobában lévő speciális problémákhoz, és testre szabhatja a hangzást személyes preferenciáihoz.

  • A hangszóró észlelésének eredményeit megtekintheti, hogy ellenőrizze a helyes telepítést.
  • Az Audyssey eredményeinek kalibrálás előtti és utáni nézete, ami megkönnyíti a helyiségproblémák azonosítását.
  • Módosítsa az Audyssey célgörbét minden csatornapárra, hogy megfeleljen az ízlésének.
  • Állítsa be az EQ frekvencia beállítási tartományát minden egyes csatornapáron.
  • Váltson a 2 nagyfrekvenciás rolloff célgörbe között.
  • A középső tartomány kompenzáció engedélyezése / letiltása, hogy a vokál régió élénkebb, vagy lágyabb legyen.
  • A kalibrációs eredmények mentése és betöltése.

Az alkalmazás megvásárolható az Apple AppStore, a Google Play vagy az Amazon appstore alkalmazásból.

Külső vezérlési képességek

A többi komponenssel való kompatibilitás érdekében a hátlapon egy távirányító bemenet és kimenet, valamint egy flasher bemenet és egy 12V-os trigger kimenet, míg a külső otthoni automatizáláshoz és vezérlőkészülékhez való közvetlen csatlakozáshoz RS-232C soros port található. Az AV8805 a Crestron Connected funkcióval is rendelkezik az otthoni automatizáláshoz szükséges gyors és egyszerű integráció érdekében.

Dual Subwoofer kimenet

Egyetlen mélynyomó optimális elhelyezést igényel, mert az elhelyezéstől függően a mély átvitel a fő hallgatási pozícióban egyenetlen lehet, hallható frekvencia csúcsokkal és elnyelésekkel. Az AV8805 lehetővé teszi két mélynyomó csatlakoztatását: ha különböző helyszíneken helyezzük el, akkor az átvitelben pontosabb basszust hallunk mindenhol a hallgatási területen belül.

Multi-Source/Multi-room

Bármilyen szórakozásra vágyik családja, az AV8805 megoldja: élvezze a surround hangzást a fő szobában, míg egy másik szobában a sztereó hangzást egy másik forrásból. Sokoldalú konfigurációs lehetőségek állnak rendelkezésre a 13 csatornás feldolgozási képességnek köszönhetően.

Smart TV Connectivity

A Smart TV-je HDMI CEC (Consumer Electronics Control) funkciója, által vezérelheti a AV8805-et a Smart TV távirányítójával. Ha a receiveren a ""HDMI Control"" ON-ra van állítva, akkor az ""Smart Menu"" ON-ra állításával elkezdheti vezérelni a AV8805-öt a Smart TV távirányítójával. A Smart Menü a kezdőképernyőn biztosít gyors hozzáférést a műsorforráshoz, a surround mód kiválasztásához, a beállítási menühöz és a Smart Select beállításokhoz.

Egyszerűen használható Smart Select funkciók

Négy gyorsválasztó gomb található a távvezérlőn, melyek segítségével könnyedén elérheti kedvenc forrásait, és a gyorsválasztó funkció meg is jegyzi a hozzájuk tartozó audio beállításokat - bemenet, hangerő, Audyssey konfiguráció. Egyetlen gombnyomással az AV8805 beállítható a Blu-raytől kezdve a TV set-top boxon át a kedvenc internetes rádiójának lejátszásáig.

Könnyű beállítás, egyszerű használat

Az egyszerű telepítéshez az AV8805-on az exkluzív Setup Assistant és a Quick Start Guide funkciók egyértelműek a képernyőn megjelenő grafika és szöveg által, így gyorsan és egyszerűen végigvezet a beállítási folyamaton, optimalizálva a kritikus rendszer beállításokat és biztosítva a lehető legjobb hangminőséget.

Több, mint 60 év Audiofil Hagyaték

A Marantz (alapítva 1953-ban) hosszú és gazdag múlttal rendelkezik azon audio komponensek gyártásában, melyet világszerte választanak a zene szerelmesei és a vájtfülű zenehallgatók. Mert a Zene Sokat Számít életünkben, az AV8805 továbbviszi a kiváló zenehallgatási élmény hagyományát, és fel van szerelve a tökéletes házimozi-élmény szolgáltatásához.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!