Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz AV7706 AV előerősítő

1.119.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

11.2 csatornás, 8K-s, Ultra HD AV surround előerősítő, beépített HEOS-szal. Az AV7706 a házi-mozi rajongóknak készült, akik mindent, sokoldalúságot, rugalmasságot és muzikalitást akarnak

Az 5 éves kiterjesztett garancia az alábbi linken regisztrált termékre érvényesíthető (a vásárlást követő 3 hónapon belül):

https://www.marantz.com/hu-hu/5ywarranty

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

11.2 csatornás, 8K-s, Ultra HD AV surround előerősítő, beépített HEOS-szal

Az AV7706 a házi-mozi rajongóknak készült, akik mindent, sokoldalúságot, rugalmasságot és muzikalitást akarnak. Az előerősítő szakszerűen kezel bármilyen nagyfelbontású sztereó, vagy többcsatornás audió formátumot.Élvezze a legszuperebb minőségű térhangzást a legújabb fortátumokról, beleértve a Dolby Atmos-t, DTS:X-et, IMAX Enhanced-et és az Auro-3D-t.Az AV7706 megnöveli a hangminőséget a Marantz saját áram- visszacsatolású HDMA erősítő moduljain keresztül haladó jelek finom kezelésével, mielőtt a magas minőségű 11.2 csatorna XLR, vagy 11.2 RCA kimeneti csatlakozókra és külön erősítőkre továbbítja.

Élvezze a tökéletes videó előadást az olyan legújabb HDMI technológiáknak köszönhetően, mint a 8K/60Hz áthaladás, vagy felskálázás, különböző támogatott HDR formátum, mint a HDR10, HDR10+, Dolby Vision, Hybrid Log-Gamma (HLG) és Dynamic HDR, és a legújabb játék technológiák, mint a 4K/120Hz áthaladás, Variable Refresh Rate (VRR) és Auto Low Latency Mode (ALLM).

Világ-megújító akusztikusok által, a legmodernebb létesítményekben gondosan hangolva, az új Marantz AV7706 kiaknázza a több évtizedes Hi-Fi tapasztalatát, hogy kivételes, audiophile minőségű térhangzást hozzon létre az összes szórakoztató eszközéhez.

** Egy későbbi frissítéssel elérhető

Főbb tulajdonságok

Prémium teljesítményű AV előerősítő 11.2 csatorna XLR erősítő előtti kimenettel a maximális házi-mozi rugalmasságért és zenei minőségért.

A legfejlettebb három-dimenziós formátumokat nyújtja:Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X és DTS Virtual:X, IMAX Enhanced és Auro-3D processzálás mindegyike támogatva van, hogy az összes kedvenc audió stílusát hallgathassa.

Fejlett 32-bites átalakítás az összes csatornára:Az optimális hanghűségért és a széles dinamikatartományért a legkisebb torzítás mellett, az AV7706 fejlett, referencia-osztályú 32-bites AKM D/A konverterekkel szolgál mindegyik csatornán.Ez biztosítja az egyenletes magas hanghűséget és a precíz csatorna összeillesztést az összes csatornán keresztül, a kimagasló hallgatási élményért.

Válogatott összetevők növelik a Marantz hangzását:A Marantz saját HDMA áramkörei, az áram visszacsatoló áramkör, az AKM AK4458 32-bites D/A konverterek, és a Hybrid PLL óra jitter csökkentő, sokkal részletesebb, dinamikosabb hangot hoz létre

Az Audyssey MultEQ XT32 automatizált beállítás és terem akusztika javítás, a Dynamic Volume, Dynamic EQ, Sub EQ HT és Low Frequency Containment-tel együtt egy teljes tartományú egyensúlyt hoz, beleértve a nagyon határozott, mély basszust is.

8K/60Hz és 4K/120Hz átengedés támogatása minden szórakoztató eszközhöz:Élvezze a 8K minőségű videót a 8K-s forrás eszközeiről, vagy 8K felskálázással a Full HD vagy 4K-s forrásokat, a legújabb HDMI technológia támogatásával.

HDMI eARC objektum alapú hang támogatás:Az egyszerű beállítás érdekében az eARC (Megnövelt visszirányú hangcsatorna) támogatja a 3D audió átvitelét a TV-ről egy szimpla HDMI csatlakozással.

A legnagyszerűbb technológia a házi-mozihoz:Támogatás a legfrissebb HDR formátumokhoz, beleértve a HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, 4:4:4 színfelbontást és a BT.2020-at, úgy mint a Dynamic HDR, ami kivételes képminőséget ad, fényerőben, tisztaságban és kontrasztban.

A következő szint a játékban:Élvezze a játékot a 4K/120Hz-es átengedéssel, és a Variable Refresh Rate (VRR), Quick Frame Transport (QFT), valamint Auto Low Latency Mode (ALLM)-dal, ami csökkenti, vagy megakadályozza a késést és képkocka törést.

Beépített HEOS:Csaknem korlátlan zenei forrás: Streamelje a Spotify Free és Premium, Amazon Music HD, Tidal, és a többi zenei szolgáltatókat, vagy streameljen közvetlenül az okos eszközéről az AirPlay 2-n, vagy Bluetooth-on keresztül.

Phono EQ fokozat HDAM-mel:A Marantz AV7706 HDAM egysége a nagy sebessége miatt felülmúlja a műveleti erősítő megoldásokat, és gondoskodik a tiszta audió jelről a kivételes hangteljesítményhez.

Kettős szubsugárzó kimenet:Vegye körül magát még határozottabb basszussal.Az AV7706-nak két szubsugárzó kimenete van, hogy kisimítsa az alacsony frekvenciákat, és növelje a basszus lesugárzást, távolítsa el a csúcsokat és a völgyeket. A szobájára szabott, sokkal egyenletesebb basszus teljesítményért a csatlakoztatott szubsugárzókat külön-külön is lehet kalibrálni az Audyssey Sub EQ HT-nek köszönhetően.

Fejlett 11.2 csatornás előerősítő

Tapasztalja meg a sokoldalú házi-mozi beállítást az új Marantz AV7706 processzorral/előerősítőval.A legigényesebb aktív sugárzókhoz 11.2 csatorna XLR és RCA pre-out nyújtásával az AV7706 mesterfokú külső erősítéshez van építve. Élvezze a Marantz-tól elvárt audiophile hangot, a legújabb videó és audió dekódolással, és a kedvenc hangasszisztens vezérléssel együtt.

Kifinomult tervezés

A hagyományos RCA és a szimmetrikus XLR csatlakozókon lévő 11.2 csatorna pre-out kimenetekkel, az AV7706 úgy tervezték, hogy működjön olyan külső, kiváló minőségű erősítőkkel, mint a Marantz MM8077, MM7055, és MM7025.Nem csupán a legszuperebb AV processzor, de az AV7706 egy rendkívüli analóg előerősítő egy HDAM nyomtatott áramkörrel. A Marantz által szabadalmaztatott HDAM-ek használatával az AV7706 optimális csatorna szeparációt, minimális áthallást, és megnövelt jel per zaj viszonyt szolgáltat a precíz és részletes felbontáshoz és a sztereó megjelenítéshez, míg az analóg rész ELNA kondenzátorai biztosítják a kivételes tisztaságot, felbontást és dinamikát. Mindezek megfelelő arányú összetétele biztosítja az összehasonlíthatatlan Marantz hangot.

Korszerű 8K HDMI csatlakozás eARC támogatással

Az új Marantz AV7706 8 HDMI bemenetet és 3 kimenetet tartalmaz a kedvenc forrásai számára.Egy dedikált 8K-s bemenet támogatja a 8K/60Hz, vagy 4K/120Hz áteresztést, a 4:4:4 Pure Color szub-mintavételezést, a Dolby Vision, HLG, HDR10, 21:9 videót, 3D-t, és BT.2020 átengedést, mialatt a legújabb HDCP 2.3 másolás védelmet is támogatja mindegyik HDMI bemeneten. Megmutatva a legújabb HDMI technológiát és műszaki adatokat, az AV7706 lehetővé teszi, hogy az otthoni szórakoztató rendszerét a következő szintre emelje a HDR10+, Dynamic HDR, ALLM, VRR, QMS, és QFT támogatással. A videó processzor fel tudja skálázni a natív videó forrását 8K minőségre. Az AV7706 ráadásul HDMI eARC-kal is rendelkezik, ami mesterfokon támogatja a TV-ről érkező 3D audió formátumokat, mint a Dolby Atmos® and DTS:X®.Az Ön kényelme érdekében a HDMI bemenetek automatikusan átnevezik magukat a forrás által nyújtott információ alapján.

Teljes 3D audió támogatás

Merüljön el a több-dimenziós audióban a legújabb Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X, DTS Virtual:X, IMAX Enhanced és Auro-3D formátummal.

A következő fejezet a mozi szórakoztatásban

Az új AV7706 kínálja a legjobb minőségű, legtisztább nézés élményét. Élvezze a filmjeit 8K-ban, a 8K/60Hz áteresztéssel, vagy a felskálázással, és a legújabb HDMI technológiával, mint a Dynamic HDR-rel és a Quick Media Switching-el (QMS), amit a filmekben használnak a videó késés elkerüléséhez.

Marantz HDAM és áram visszacsatolás topológia

Az AV7706 különleges Marantz Hyper Dynamic Amplifier Module (HDAM) technológiával rendelkezik, ami ultra gyors jelváltozási sebességet, igazi szélessávú teljesítményt, és maximális dinamikatartományt szolgáltat az optimális hangminőség számára. Az áram visszacsatolás technológiát a Marantz vezette be közel 70 éve, felváltva az AV receiverek feszültség visszacsatolású kialakítását, és széles, zárt hurkos szávszélességet, valamint meredek jelváltozási sebességet ad a szuper hangminőségű szélessávú audió forrásokhoz.

Több, mint 60 év audiophile örökség

Az 1953-as alapítás óta a Marantz-nak gazdag történelme van az audió összetevők tervezésében, amiket a zene szeretők és kritikus hallgatók magukévá tettek világszerte. Mert a zene számít, az AV7706 folytatja a „legjobb az osztályban” zenei és mozi hangélmény átadásának hosszú tradícióját.

A legzeneibb hang

A legmodernebb létesítményekben a Marantz hangmesterek által alaposan lett beállítva, hogy egy rendkívüli hang ismertetőjegyet hozzanak létre. Egyetlen alkotórész sem hagyja el a Marantz hangmesterek kezét, míg át nem meg a szigorú teszten. Burkolja be magát a legzeneibb hanggal, bármelyik forrásról.

Mesteri 8K HDMI csatlakozás

A Marantz AV7706 8 HDMI bemenetet és 3 kimenetet nyújt a kedvenc forrásai számára.Egy dedikált 8K-s HDMI bemenet támogatja a 8K/60Hz, vagy 4K/120Hz áteresztést, 4:4:4 Pure Color szub-mintavételezéssel.4K/120Hz (4:2:0 - 8-bit) Dolby Vision, HLG, HDR10, 21:9 videó, 3D és BT.2020 áteresztés, és HDCP 2.3 új másolás védelmi szabvány is támogatott mindegyik HDMI bemeneten. Megmutatva a legújabb HDMI technológiát és műszaki adatokat, az AV7706 lehetővé teszi, hogy az otthoni szórakoztató rendszerét a következő fokra emelje a HDR10+, Dynamic HDR, ALLM, VRR, QMS, és QFT támogatással.A videó processzor fel tudja skálázni a natív videó forrását 8K minőségre.

DTS:X® és DTS Virtual:X™

A DTS:X immerzív audió tartalom oda teszi a hangot, ahol az a valóságban keletkezik, ezzel életszerű 3D audiót hoz létre.A DTS Neural:X tér újraképző motorja megnövelt immerziót és megemelt realizmust kínál az összes kedvelt filmjeihez.A DTS Virtual:X immerzív audiót kínál felső csatornák nélkül, virtuális felső effekteket készítve 7.1, 5.1 vagy 2.1 hangsugárzó kiépítésben.

Dolby Atmos® és Dolby Atmos Height Virtualization Technology

Minden dimenziót érezhet Dolby Atmos-ban.Élvezzen egy 5.1 vagy 7.1 surround hangsugárzó rendszert további négy fej feletti sugárzókkal, vagy négy emelt Dolby Atmos sugárzókkal, a rendkívüli házi-mozi élmény érdekében - beleértve a régebbi tartalmak Dolby Surround felkeverését.

Azok számára, akiknek nincs mennyezeti sugárzóik, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology alkalmazza a Dolby által mélyen megértett emberi audió érzékelést, és fej feletti hang érzetet csinál a hallgató szintű sugárzókból.

IMAX® Enhanced

Élje át a legjobb otthoni szórakoztatás élményét az IMAX Enhanced -del - a legújabb DTS technológiával, ami új standardokat állít fel a házi-mozi kép, hang, skálázás és tisztaság terén. Nézzen tisztább és fényesebb képeket. Érezze az immerzív, szívdobogtató hangot, és élvezze az IMAX-el a digitálisan újramaszterelt különleges tartalmat.

Auro-3D® élmény

Egy életszerű hangburokba helyezve az Auro-3D bámulatosan új szintre emeli a házi-mozi élményt a zene, a játékok, az adások és a filmek három dimenziós hangjának izgalmas előadásával.Az Auromatic felkeverő motorja kibővíti a meglévő audió-vizuális gyűjteményét.

Beépített, két sugárzós program-memória szolgáltatás

Az új AV7706 lehetővé teszi két Audyssey profil, vagy más erősítő beállítás tárolását.Menet közben váltani tud a két beállítás között, megadva ezzel a választás szabadságát a tartalom és a hallgatási rendszer között.

Amazon Alexa hang kontroll

Élvezze a kéz nélküli vezérlést az Amazon Alexa-val és a saját hangjával. Szabályozza a hangerőt, ugorjon a következő sávra, kapcsolja a bemeneteket a különböző média lejátszókra, és még sok más - „Csak kérje”. Töltse le a HEOS Home Entertainment Skill-t, hogy engedélyezze az Amazon Alexa hang parancsokat az AV7706, HEOS eszközök és más kiválasztott Marantz termékekhez.

Google Assistant hang kontroll

Kérje a Google Home, Google app, vagy más eszközt a beépített Google Assistant-tal, hogy vezérelhesse a tartalmat a hallgatási környezetben.Indítsa el a HEOS applikációt, azután kérje meg a Google Assistant-et, hogy vezérelje a hangerőt, játsszon le, szakítsa meg a lejátszást, ugorjon sávokat, és sok mást.A „Google Assistant használata” szolgáltatás folyamatosan rendelkezésre áll.

AirPlay 2 és Apple Siri hang kontroll

Streameljen audiót a kedvenc zene szolgáltatóiról, mint az Apple Music és a Spotify, vagy nézzen videót iPhone-on, iPad-en, Mac-en vagy Apple Tv-n olyan szolgáltatóktól, mint a YouTube és a Netflix. Hallgassa a hangot, tökéletesen szinkronizált hangsugárzóból, az AirPlay 2 forrásokról.Az AirPlay 2 támogatja a multi-room audiót is - vezeték nélkül streamel tartalmat egyszerre több AirPlay 2 kompatibilis eszközhöz, megnövelt audió puffereléssel, a zavartalan audió lejátszást biztosítása érdekében.Az AirPlay 2 vezérli és csoportosítja a kompatibilis audió eszközöket az Apple Music vagy Home app-pal.Használja az AirPlay 2-őt az applikációban, vagy vezéreljen a saját hangjával Siri-n keresztül.

Bluetooth, Wi-Fi és AirPlay 2 képesség

A dupla antennával streamelheti a legnépszerűbb zenei szolgáltatókat Bluetooth-on, Wi-Fi-n, és AirPlay 2-ön keresztül. Hallgassa a saját lejátszási listáit a Spotify-on, TuneIn-en, Deezer-en és másokon.Használja az AirPlay 2-t az Apple zene élvezetéhez.

HEOS® Built-in Multi-Room Streamelés

A HEOS® Built-in technológia lehetővé teszi, hogy az otthona bármelyik szobájában vezeték nélkül élvezze kedvenc zenéjét.Játssza le ugyanazt a dalt az összes szobában, vagy válasszon különböző dalokat minden csatlakoztatott szobához - a választás az Öné. Élvezze a zenét a Spotify, Amazon Music HD, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Napster, Deezer-ről, vagy a saját, helyi zenei könyvtárából. További HEOS komponensek hozzáadásával, mint például HEOS-képes sugárzók, játssza a zenéit egy szobában, vagy sokban.

Nagyfelbontású audió támogatás

Fedezze fel a nagyfelbontású audió sávok hihetetlen minőségét a 24-bit/192-kHz ALAC, FLAC és WAV veszteség nélküli fájlok, valamint a DSD 2.8MHz és 5.6MHz sávok (SACD audiophile formátum) dekódolásának képességével, az előlapi USB porton és hálózati forrásokon keresztül. Más, népszerű fájlokat is hallgathat, mint pl. az MP3.

Bluetooth audió továbbítás

Élvezze a kedvenc audióját a család felébresztése nélkül, az AV elő-erősítőjéről a Bluetooth fejhallgatójára sugárzott hanggal.Az AV7706 engedélyezi hogy a Bluetooth fejhallgatón játssza a hangot, amikor a hangsugárzók is csatlakoztatva vannak.Ha van hallássérült barátja, vagy családtagja, akkor ezt a beállítást javasoljuk.

“Roon Tested” tanúsított

Hozzon ki többet a digitális zenei könyvtárából, a kereshető, böngészhető dal és előadó információval. Találjon meg szövegeket, koncert dátumokat, fotókat, életrajzokat, újságcikkeket és sok mást.Előfizetés szükséges.

Több forrás, több szoba

Nézzen egy filmet az egyik szobában, míg egy másik családtag zenét hallgat egy másik zónában megszakítás nélkül.Élvezzen egy 11.2 csatornás térhangzást a fő szobában, és egy másik forrást, vagy zenei streamet legfeljebb másik két zónában.Kössön egy külön sztereó erősítőt és sugárzókat a második és a harmadik zóna pre-out-jára.

Összes zóna TV hang

Ossza meg a fő zóna TV hangot az összes zónával, anélkül hogy elvesztené a több-csatornás lejátszást a fő zónában.Válassza a „Source”-t a második vagy harmadik zónához az AVR távirányító applikációból, úgy hogy a fő zóna hangja ne váltson sztereó PCM-re.

Smart TV csatlakoztatás

A Marantz AV7706 vezérelhető a TV-je távirányítójával a TV-vel együttműködő HDMI CEC funkción keresztül. Csak állítsa a “HDMI Control”-t ON -ra a receiverben, azután állítsa a “Smart Menu”-t ON-ba, és kezdje el vezérelni az AV7706-ot a TV távirányítójával.A Smart menü képernyő gyors hozzáférést nyújt a forrás és surround mód kiválasztásához, az AVR beállítás menühöz és a négy Quick Select gombhoz.
Marantz AVR távirányító applikációAz iOS és Android Marantz AVR távirányító applikáció komplett vezérlést nyújt a legújabb Marantz hálózati AV receiverek és elő-erősítők számára. Használja ez a be/kikapcsolásra, hangerő állításra, bemenet kiválasztásra és beállításokra, vagy váltson azonnal a HEOS® Built-in applikációra.

Kényelmes gyors kiválasztás funkció

A mellékelt távirányítónak van négy gyors kiválasztás gombja, így el tudja menteni a kedvelt, vagy gyakran használt beállításait, és könnyen vissza tudja hívni őket menet közben - beleértve a forrást, hangerőt, hang módot, Audyssey beállítást és az „Összes zóna sztereó” beállítást is a party módhoz. Egy gomb megnyomásával az AV7706 bármikor azonnal a kívánt beállításokra állítja a receivert.

Könnyű beállítás élmény

Az AV7706 Első lépések egyszerű, közvetlen instrukciókat ad a kezdéshez.Amikor HDMI-n keresztül csatlakoztatja a TV-t az AV7706 -hoz a Marantz beállítás asszisztens megjelenik a TV képernyőn, hogy átsegítse Önt a beállításon. A beállítás asszisztens segít önnek, hogy elkészítse az alapvető beállításokat a lehető legjobb hangminőség eléréséhez. Az AV7706 automatikusan át fogja nevezni a HDMI bemenetet, amikor csatlakoztatva lett, vagy kívánsága szerint kézzel is átnevezheti.

Fejlett Audyssey MultEQ XT32

Az Audyssey Platinum teljes DSP algoritmus sorozatával van ellátva, és az AV7706 az Audyssey MultEQ XT32 automatikus teremakusztika korrekciót szolgáltat.A mellékelt mérő mikrofonnal a MultEQ XT32 analizálja minden egyes hangsugárzó kimenetet (a szubot is beleértve) legfeljebb nyolc mérési ponton, és precíz digitális szűrőket generál, melyek optimalizálnak minden egyes csatornát a pontos frekvenciára és idő válaszért. Az Audyssey Dynamic Volume kisimítja a kiugró hangszinteket (Pl. TV reklámok), lehetővé téve, hogy alacsonyabb szinten hallgasson, mialatt még élvezi a tiszta dialógust, zenét és hangot. Az Audyssey Dynamic EQ teljes tisztaságot nyújt az tartományban, minden hallgatási szinten, és az Audyssey Low Frequency Containment fejlett pszichoakusztikus algoritmusokat használ a teljes egyensúly létrehozásához, beleértve a mély basszust is, anélkül, hogy zavarná a szomszédokat, vagy a szomszédos szobákban tartózkodó embereket. Az Audyssey Sub EQ HT egyedi DSP-t végez mindegyik szubsugárzóra a dupla szub összeállításban, a mélyebb és határozottabb basszusért.Plusz, az Audyssey MultEQ Editor app (külön vásárolható) lehetővé teszi, hogy lássa és végezze a részletesebb beállításokat, és a hangot sokkal precízebben a szobájához és az ízléséhez szabja.

Külső vezérlő adottságok

Külső RS232 és IP vezérlési lehetőséggel szolgál, a külső megoldások integrálásának könnyű testreszabása és kompatibilitása érdekében. A Marantz AV7706 IP vezérlési lehetőséget nyújt a legtöbb harmadik fél által előállított vezérlő eszközhöz, és a Control4 SDPP (Egyszerű eszköz vezérlő protokol) tanúsítványt a Control4 házi automatizációs berendezéssel való zökkenőmentes integráláshoz. IR (infravörös) távirányító bemenetet és kimenetet is tartalmaz a hátlapon, a ház-mozi rendszerének más összetevőivel való távirányíthatóság érdekében.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!