Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz AMP 10 AV végerősítő

2.799.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Referencia 16 csatornás, 200W/csatorna teljesítményű erősítő. Párosítsa az AV 10 készülékkel az elit szintű házimozi létrehozásához. Marantz HDAM, Current Feedback erősítés és szimmetrikus vonalszintű bemenet.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

AMP10 15.4 csatornás 8K AV előerősítő,processzor HEOS támogatással.

Az AMP 10 egy rendkívül erős, 16 csatornás végerősítő. Párosítsa az AV 10-zel egy elit, referenciaszintű házimozi rendszerhez. Az AMP 10 névleges teljesítménye 200W (8Ω)/csatorna és 400W (4Ω)/csatorna. Az AMP 10 a Marantz exkluzív HDAM és az újonnan kifejlesztett D-osztályú erősítésre épül.

A hangzás Marantz módon történő előállítása a művészet és a tudomány zökkenőmentes fúziója, amelyet kézműves alkotók gyakorolnak, akik a komponenseket hangzásbeli tulajdonságaik alapján egyenként kiegyensúlyozzák és kiválasztják - ők a Hang Mesterei.  Az AMP 10 okosan ötvözi a nagyon nagy kimeneti teljesítményt és a nagy csatornaszámot, hogy egy mesteri referencia szintű erősítőt hozzon létre a legjobb minőségű házimozi rendszerhez. Külön tápegységek biztosítják a vonalszintű és a nagy teljesítményű fokozatoknál a teljes jeltisztaságot a bemenettől a kimenetig. Az egyedi D-osztályú kimenet kompromisszumok nélküli teljesítményt hoz létre.

A Marantz formaterve időtlenül elegáns - a termékek által létrehozott zenei hangzásvilág kifejeződése. A középre szerelt és lágyan megvilágított analóg szintmérő aprólékosan részletezett, mint egy finom időmérő ezsköz. Egyszerre funkcionális és méltó tisztelgés a korai Marantz darabok előtt. jelentős méretű, a váz és a gombok mégis igényesen vannak elkészítve acél, és alumínium felhasználásával. Az előlapba öntött finom textúrát a vezérlőfelület két oldalán lévő szabályozható lámpák lágy fénye világítja meg.

Az Ön mozija otthona szerves részét képezi. Ezért a Marantz a csatlakozások és konfigurációs lehetőségek gazdag választékát biztosította, hogy az AMP 10 az Ön ideális erősítője legyen. Míg a 16 csatorna mindegyike önállóan is működhet, a csatornapárok bi-amp üzemmódba is kapcsolhatók a frekvenciasávok egymástól való elszigeteléséhez, vagy BTL üzemmódba kapcsolhatók, hogy csatornánként akár 400 wattot is produkáljanak 8 ohmon a legmagasabb teljesítményigényű hangsugárzókhoz.

Az AMP 10 szembemegy azzal az általános logikával, hogy nem lehet nagy teljesítményt és nagy csatornaszámot egy készülékházba szerelni. A Marantz többéves fejlesztés révén egy 16 csatornás, csatornánként 200 wattos erősítőt tervezett, amely rendkívül magas teljesítményt nyújt, anélkül, hogy a hanghűségben veszteséget szenvedne. Az egyedi D-osztályú erősítés rendkívül hatékony, és a stratégiailag beépített, suttogóan csendes ventilátorok optimális működést biztosítanak a készüléknek még rendkívül dinamikus körülmények között is.

Az aranyozott RCA és a kiváló minőségű XLR csatlakozók fogadják a legtöbb surround processzor hangbemenetét. Az egyedi Marantz SPK 1+ hangsugárzó csatlakozások ergonomikusak és a lehető legjobb csatlakozást biztosítják a hangsugárzó kábelekhez. Az alacsony torzítású, nagy teljesítményű kimenet bőséges meghajtást biztosít gyakorlatilag bármilyen hangsugárzó konfiguráció számára, hogy maximalizálja a teljesítményt bármilyen helyiségben.

A mellékelt kábel segítségével az AMP 10 vezérlő és állapotinformációi továbbíthatók az AV 10-re, így a hálózati vezérlés és automatizálás egyszerűvé válik. Továbbá RS232 és DC trigger bemenetek állnak rendelkezésre, hogy lehetővé tegyék az AMP 10 automatizálását egy otthoni vezérlőrendszerrel.

                                 Toroid transzformátor            Előlap            Hátlap

Végső teljesítmény

Egyedi D-osztályú erősítőket fejlesztettünk ki, és továbbfejlesztettük saját HDAM-SA2 technológiánkat, hogy a lehető leghihetetlenebb színházi élményt nyújtsuk otthonában.

Stílus

A kiválóság hallható és látható. Az AMP 10-et aprólékosan, hiteles anyagokból, modern stílusban, a gazdag örökséghez és a lenyűgöző teljesítményhez méltóan készítették el.

Testreszabhatóság

Az átgondolt csatlakozási lehetőségek és a finomhangolási lehetőségek lehetővé teszik, hogy az AMP10 a sajátod legyen.

                              Erőteljes                          

Erőteljes

Az AMP 10 16 csatornát kínál, melyen a hatalom uralkodik, ügyesen árnyaltan.

Műszaki adatok

Multi Room / Egyedi Installáció

IP vezérlés / RS232 vezérlés / Web vezérlés / App vezérlés Nem / Igen / Nem / Nem
IR Flasher Igen
Marantz Remote Bus Igen
DC Trigger Bemenet / Kimenet 1 / 1

Egyéb

Kijelző Level meter
Firmware frissíthetőség: Hálózat / USB / RS232C Nem / Nem / Igen
Automatikus kikapcsolás Igen

Bemenetek / Kimenetek

Erősítő bemenetek Szimmetrikus & Aszimmetrikus 16 csatorna (Kizárólagos használat választó kapcsolóval)
Hangsugárzó csatlakozó terminálok: Aranyozott csavaros / hagyományos csavaros Sárgaréz típus (ugyanaz, mint a MODELL 40n-nél)
Hangsugárzó csatlakozó terminálok száma 16
Bi Amp / BTL meghajtás Igen / Igen
Vázszerkezet Rézzel borított

Specifikációk

Az erősítők száma 16
Teljesítmény (8Ω, 1kHz, 0,05% 2 csat. hajtva)   Normál mód / BTL mód 200W / 400W
Teljesítmény (4Ω, 1kHz, 0,7% 2 csat. hajtva) Normál mód 400W
Teljesítmény (8Ω, 1kHz, 0,7% 5 csat. hajtva) Normál mód                     200W
70% garancia (Normál / Bi Amp/BTL) Igen (w/Igen JP)
70% garancia (Normál / Bi Amp/BTL) Igen

Általános

Fém előlap  Igen
Előre programozott / tanítható / LCD kijelző Nem / Nem / Nem
Teljesítmény felvétel (W)  500W
Teljesítmény felvétel nincs hang, ECO be/ki)(W)   Nem /140W
Készenléti áramfelvétel (W)  0.2
Maximális méretek
Antenna - Vízszintes: Szé. x Mé. x Ma. (mm)  Nem / Nem / Nem
Antenna - Függőleges: Szé. x Mé. x Ma. (mm)  Nem / Nem / Nem
Antenna nélkül: Szé. x Mé. x Ma. (mm)  442 x 488 x 188
Tömeg (kg)  19,8
A doboz tartalma Főegység, gyorsindítási útmutató, AC kábel, Amp vezérlőkábel, távirányító kábel, Hangsugárzó csatlakozókulcs

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!