Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 3.0m Irish Red subwoofer kábel

41.000Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Subwoofer összekötőkábel,Fémrétegű zajszűrés
Tömör 0,5%-os ezüst vezetők
Szimmetrikus koax geometria
Hidegen hegesztett, aranyozott végződések
Habosított polietilén szigetelés
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az ír szetter a spanyol pointer távoli őse, és valójában az angol szetter, a gordon szetter és az ír vízi spániel keveréke. Az ír szetterek barátságos, életvidám és kifelé forduló temperamentumukról ismertek. Ezek a kutyák természetüknél fogva szeretnek felfedezni, és mindenekelőtt egy jó kis játékot élveznek. Ez a tulajdonság kétségtelenül arra vezethető vissza, hogy az ír szettert úgy tenyésztették ki, hogy a gyalogos vadászok számára hasznos legyen. Az ír szetterek intelligenciája és természetesen nyugodt és barátságos viselkedése miatt kiválóan alkalmasak terápiás vagy segítő kutyaként.

TÖMÖR .5%-OS EZÜST VEZETŐK A JOBB MÉLYSUGÁRZÓ TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN
Tömör, .5%-os ezüstözött rézvezetők: Kiválóan költséghatékony módja a video- vagy digitális kábel maximalizálásának, durva és szörnyű a teljes tartományú hanghoz, de mintha feljebb tekerné az "élességet" egy mélynyomó esetében, javítva az artikulációt és az érthetőséget.
FÉMRÉTEGŰ ZAJSZŰRÉS
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolás. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ Noise-Dissipationre van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. A Noise-Dissipation "árnyékolja az árnyékolást", elnyelve és visszaverve a zaj/RF-energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez csatlakozó réteget.
SZIMMETRIKUS KOAX GEOMETRIA
Azonos pozitív (+) és negatív (-) vezetők megakadályozzák, hogy az árnyékolást rosszabb hangvezetőként használják.
HIDEGEN HEGESZTETT, ARANYOZOTT VÉGZŐDÉSEK
Ez a dugókialakítás lehetővé teszi a forrasztástól mentes csatlakozást, amely a torzítás gyakori forrása. A forrasztás helyett az eljárás nagynyomású technikát alkalmaz. Mivel a földelt héjakat megmunkálás helyett préselik, a megmunkálhatóság helyett az alacsony torzulás szempontjából lehet kiválasztani a felhasznált fémet.
HABOSÍTOTT POLIETILÉN SZIGETELÉS
A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a habosított PE a magas légtartalma miatt sokkal kevésbé okozza a más anyagokra jellemző kiugró hatást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!