Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Indiana Line Tesi 7 centersugárzó fekete

109.990Ft
Szín
Menny.:darab
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A Tesi 7 centersugárzó egy kétutas konstrukció, amely az Indiana Line Tesi sorozatának új generációjához tartozik. A Tesi 761-es modell ihlette, de elődjéhez képest számos fejlesztést tartalmaz. Ezek a fejlesztések a hangvisszaadás dinamikájának javulását, valamint a nemkívánatos torzítások és rezonanciák kiküszöbölését eredményezték. A Tesi 7 hangsugárzóban a Tesi 761-től eltérő módon, szimmetrikusan két középsugárzó között elhelyezve helyezkedik el a magas hangszóró.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Indiana Line Tesi 7 centersugárzó

A Tesi 7 egy stílusosan megmunkált, két mély-középsugárzóval és egy középen elhelyezett magas hangszóróval felszerelt centersugárzó. Az Indiana Line termékcsaládban - egy olasz örökséggel és nagy hagyományokkal rendelkező gyártó hangsugárzók készítésében - a jól megbecsült 761-es modellt váltja fel, amely elsősorban kiváló ár-teljesítmény arányáról ismert. A Tesi 7 azonban egy lépéssel tovább megy. Számos jelentős, korábban a zászlóshajó Diva sorozatban alkalmazott fejlesztést vezettek be ennél a modellnél. Ez tiszta, részletesebb és dinamikusabb hangzást eredményezett - a házimozi rendszerekben használt centerhangsugárzók esetében ez alapvető fontosságú tulajdonság.

Indiana Line Tesi 7 centersugárzó

Univerzális kialakítás, masszív kivitel

A Tesi 7 formatervezésében az Indiana Line márkára jellemző univerzális elegancia érvényesül. Ez nem csak a finoman lekerekített felső élekben, hanem a mély/középhangszórókon alkalmazott új díszítőgyűrűkben és a teljesen újratervezett magassugárzó előlapon is megmutatkozik. A robusztus felépítés is említésre méltó. A belülről megerősített MDF kabinet hozzájárul a rezonanciamentes hangzáshoz. Fontos, hogy a Tesi 7 három színváltozatban kapható.

Három gondosan kidolgozott hangszóró

A Tesi 7 három, aprólékosan kidolgozott meghajtóval van felszerelve. A magas hangok reprodukálásáért egy 26 mm-es, egyedi radiális csillapító kamrával és kisméretű, de erős neodímium mágnessel ellátott  hangszóró gondoskodik. A magas frekvenciás dóm feltűnő téglalap alakú előlapja nemcsak az esztétikát javítja, hanem a magashangok szórását is pozitívan befolyásolja. A mély- és középfrekvenciákért két 160 mm-es mély/középsugárzó felelős. Membránjaik csillámmal kevert polipropilénből készülnek, motorjaik pedig alumíniumgyűrűs linearizáló induktivitással vannak ellátva, így biztosítva a hangvisszaadás nagyfokú hűségét.

Indiana Line Tesi 7 centersugárzó

Erőteljes, részletgazdag hangzás

A Tesi 7 kialakításában kulcsfontosságú újítás a középsugárzók új felfüggesztési rendszere - az innovatív Dual-Wave konstrukció, amelyet a színpadi hangszórókban használt harmonikaszerű peremek ihlettek. Ez a precízen megtervezett alkatrész kiterjeszti a meghajtók lineáris működési tartományát, éFs minimalizálja az intermodulációs torzítást, különösen a mélyfrekvenciás tartományban. Ennek következtében a középfrekvenciák tisztasága is javul, ami kritikus szempont a párbeszédek vagy a narrátorok hangjának reprodukálásáért felelős centersugárzó esetében.

Továbbfejlesztett keresztváltó

A Tesi 7 egy új és továbbfejlesztett keresztváltóval is rendelkezik, amely az egyes frekvenciatartományok megfelelő meghajtókhoz való irányításáért felelős komponens. Speciális mérőrendszerek felhasználásával megőrizték ugyanazt a topológiát és hasonló alkatrészminőséget, amely a Diva sorozat zászlóshajó modelljeinek keresztváltójában is megtalálható. Ez az aprólékosan megmunkált keresztváltó lehetővé tette az egyenletes impedanciajellemző, a magas hatásfok, az alacsony torzítási szintek és az optimális tengelyen kívüli hangszóródás elérését. Ezek a tulajdonságok együttesen biztosítják, hogy a Tesi 7 zökkenőmentesen integrálható legyen a piacon kapható szinte bármilyen házimozi erősítővel.

Az Indiana Line Tesi 7 modell technikai adatai:

•    2-utas akusztikai kialakítás
•    Mágnesesen rögzíthető előlap
•    Nagymértékben optimalizált keresztváltó kialakítás
•    Keresztváltási frekvencia: 2,2 kHz
•    Belsőleg megerősített MDF ház
•    Két 160 mm-es mély/közép hangszóró
•    Megnagyobbított és továbbfejlesztett mágnesek, impedancia linearizáló gyűrűvel
•    Dual-Wave - szabadalmaztatott felső felfüggesztési kialakítás a középsugárzó membránhoz
•    26 mm-es tweeter radiális csillapító kamra technológiával
•    Bass-reflex kialakítás a hangfal hátulján lévő nyílással
•    Frekvenciaválasz: 45 Hz és 22 kHz között
•    Javasolt erősítő teljesítmény: 30 - 140 W
•    Érzékenység: 93 dB (2,8 V/1 mm)
•    Méretek (ma. x szé. x mé.): 180 x 460 x 240 mm
•    Súly: 7,3 kg

Indiana Line Tesi 7 centersugárzó

Műszaki adatok

Hangsugárzó kialakítás / típus 2-utas / center
Doboz kialakítás / port elhelyezkedés bass-reflex / hátul
Meghajtó egységek magas hangszóró: 26 mm, textil dóm, mély/középsugárzó: 2 x 160 mm, csillám-polipropilén membrán
Frekvencia válasz 45 – 22000 Hz
Érzékenység (2,8 V/1 m) 93 dB
Keresztváltási frekvencia 2200 Hz
Kettős kábelezés / Kettős erősítés Nem
Erősítő terhelési impedancia 4 – 8 Ω
Javasolt erősítő teljesítmény 30 – 140 W
Méretek (Ma. x Mé. x Mé.) 180mm x 460mm x 240mm
Szín fekete, fehér, mokka
Súly 7,3 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!