Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Indiana Line Tesi 661 álló hangsugárzó dió

379.980Ft 299.990Ft
21%
Az akció időtartama: 2024. 04. 04. -
Szín
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Az ár egy párra vonatkozik!

A Tesi 661 az Indiana Line-tól egy fenséges, 3 utas álló hangsugárzó. Felépítésében nem kevesebb, mint négy elektroakusztikus meghajtót használ: egy 26 mm-es dóm magasat, egy 160 mm-es mély/középsugárzót és egy pár 160 mm átmérőjű, nagy lineáris kitéréssel rendelkező mélysugárzót.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

 

Indiana Line Tesi 661

Az 1977-ben alapított Indiana Line ma már az egyik legfontosabb olasz márka, amely hagyományos és installációs hangsugárzókat kínál. Az Indiana Line logóval ellátott új modelleket kifejlesztő tervezők és mérnökök a magas minőségű kivitelezésre törekednek, a különleges alkatrészek ésszerű felhasználásával. Ennek a megközelítésnek a célja olyan hangzásbeli tulajdonságok elérése, amelyek messze túlmutatnak az ebben az árkategóriában elérhető paramétereken.

 

Két időtálló színváltozat

Az Indiana Line Tesi 661 klasszikus, mégis stílusosan lekerekített háza tökéletesen tükrözi az olasz formatervezési gondolkodás elveit. A hangsugárzó tartós és ugyanakkor rendkívül esztétikus vinil borítást kapott világos dió vagy fekete tölgy színben. Függetlenül attól, hogy melyik színváltozatot választja, a Tesi 661-es modell bármilyen enteriőrben jól mutat majd. Ez a hangsugárzó nemcsak jól néz ki, hanem telt és érett hangzás is jellemzi.

 

A hangzás lenyűgöző skálája

A Tesi 661 az Indiana Line-tól egy fenséges, 3 utas álló hangsugárzó. Felépítésében nem kevesebb, mint négy elektroakusztikus meghajtót használ: egy 26 mm-es dóm magasat, egy 160 mm-es mély/középsugárzót és egy pár 160 mm átmérőjű, nagy lineáris kitéréssel rendelkező mélysugárzót. A masszív, két belső megerősítéssel is ellátott ház négy, masszív, rezgéscsillapító gumibetétekkel ellátott alumíniumöntvény lábon nyugszik. A bass-reflex nyílás hangfal aljában található. A Tesi 661 tökéletes lesz nagyobb belső terekbe (16-25 m2), ahol lenyűgöző hangzásskálát biztosít, lehetőleg a faltól kb. 1 méterre állva. A hangsugárzó impedanciája 4 - 8 ohm között van, és a működtetéséhez használt erősítő teljesítménye 30 és 150 W között javasolt.

 

Tökéletesen illeszkedő kialakítás

A Tesi 661-es modellben használt középsugárzó meghajtó membránja polipropilén és csillám keverékéből készült, ami a membránnak a legapróbb hangzásbeli részletek rendkívül pontos reprodukálásához szükséges merevséget adja. A membrán közepén egy fáziskúp található, amely biztosítja a középfrekvenciák széles szórását, kitöltve velük a hallgatótermet. Az alatta lévő basszus elektroakusztikus meghajtók cellulózpép membránnal rendelkeznek, amelyek a mélyebb frekvenciák meleg és erőteljes reprodukciójáról ismertek. Az említett meghajtók felett egy neodímium mágnessel és radiális hátsó kamrával ellátott selyem dóm magassugárzó található. Ez egy speciálisan profilozott elülső részbe van szerelve, a lehető legközelebb a középsugárzóhoz. A magassugárzó nyitott és tiszta magas hangokat produkál, miközben tökéletesen illeszkedik a Tesi 661-es modellben használt középsugárzóhoz. Mi több, a magas frekvenciás szűrő csak légtekercseket és fóliakondenzátorokat használ. A mély és dinamikus basszus nem csak a használt meghajtóknak, hanem a reflex rendszer ideális hangolásának is köszönhető.

AV-ONLINE TESZT

A Tesi 661 modell legfontosabb jellemzői:

 • 3-utas kialakítás

 • Keresztváltási frekvenciák: frekvenciák: 400 Hz és 3 kHz

 • 2 x 160 mm-es mélysugárzó

 • 160 mm-es középsugárzó

 • 26 mm-es selyem dóm magassugárzó

 • Bass-reflex kialakítás ház aljában lévő nyílással

 • Frekvenciaválasz: 35 Hz és 22 kHz között

 • Kettős erősítés / kettős kábelezés képesség

 • Felület: fekete tölgy vagy világos diófa

 • Javasolt erősítő teljesítmény: 30-160 W

 • Érzékenység: 92 dB (2,8 V / 1 m)

 • Méretek (Ma. x Szé. x Mé.): 925 x 180 x 300 mm

 • Súly: 14,1 kg

Műszaki adatok

Hangsugárzó kialakítás / típus 3-utas / padlón álló
Doboz kialakítás / port elhelyezkedés bass-reflex / alul
Meghajtó egységek mély/ középsugárzó: 1 x 160 mm, csillám-polipropilén kónusz, magassugárzó: 26 mm, selyem dóm, mélysugárzó: 2 x 160 mm, természetes cellulózpép kónusz
Frekvencia válasz 35 – 22000 Hz
Érzékenység (2,8 V/1 m) 92 dB
Keresztváltási frekvencia 400 / 3000 Hz
Kettős kábelezés / Kettős erősítés igen
Erősítő terhelési impedancia 4 – 8 Ω
Javasolt erősítő teljesítmény 30 – 160 W
Javasolt szoba méret 16 – 25 m²
Javasolt elhelyezés 1 méterre a faltól
Méretek (Ma. x Mé. x Mé.) 925mm x 180mm x 300mm
Szín fekete tölgy, világos dió,fehér
Súly 14,1 kg

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!