Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Indiana Line Tesi 6 álló hangsugárzó fehér

387.980Ft
Szín
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Az Indiana Line Tesi 6 álló hangsugárzó aljában található bass-reflex nyílás lehetővé teszi a dinamikus hangvisszaadást. A ház belseje robusztus erősítéseket rejt, és az alkalmazott alkatrészek segítenek csökkenteni a nem kívánt rezonanciák hangzásra gyakorolt hatását. A Tesi sorozatnak ez a háromutas modellje, amelyet a Tesi 661-es álló hangfal ihletett, elsősorban nagyobb helyiségekbe javasolt.

AV-ONLINE magazin ajánlott vétel! Elolvasom a cikket.

Indiana Line Tesi 6 ajánlott vétel!

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Indiana Line Tesi 6 álló hangsugárzó

Erőteljes, nemes és sokoldalú hangzást biztosító háromutas álló hangsugárzókat keres anélkül, hogy megterhelné otthoni költségvetését? Engedje meg, hogy bemutassuk a négy hangszóróval felszerelt Indiana Line Tesi 6 modellt. Az olasz gyökerekkel rendelkező és a hangfalgyártás terén nagy hagyományokkal rendelkező gyártó e sorozata évek óta a kiváló ár-érték arány szinonimája. Az új sorozat zászlóshajó modellje okosan magába foglal egy sor olyan alapvető megoldást, amelyek korábban az Indiana Line portfólióján belül a Diva felső kategóriás termékcsaládban már bizonyítottak. Ez lehetővé teszi, hogy olyan hangzást élvezhessen, amely könnyedén és dinamikusan felülmúlja árkategóriáját. Mindezt elegáns, univerzális megjelenéssel, amely három színváltozatban érhető el: fehér, mokka és fekete tölgy.

Indiana Line Tesi 6 álló hangsugárzó

Szilárd ház, kellemes a szemnek (és  a fülnek)

A Tesi 6 háza MDF-ből készült, és belülről sűrű merevítő hálózattal van megerősítve. Ez a megoldás, amelyet az Indiana Line minden felsőkategóriás álló modelljénél alkalmaz, hatékonyan csökkenti a rezgéseket és a rezonanciákat. Hasonló hatás érhető el a bass-reflex nyílásnak a hangfal aljában történő elhelyezésével. 
Ez nemcsak a hallható rezonanciák szintjét csökkenti, hanem a hangsugárzók elhelyezését is leegyszerűsíti, mivel a padló felülete a basszus energiát még jobban felerősíti. A hangfalat bátran elhelyezheti a falhoz közel anélkül, hogy a túlzott basszust kockáztatná, bár ne feledje, hogy hátrébb állítva a mélyek szintje tovább emelkedhet. A részletekre való odafigyelés magában a Tesi 6 konstrukciójában is nyilvánvaló. A finoman lekerekített sarkok és a mély- és középsugárzók esztétikus díszítőgyűrűi egyértelműen hangsúlyozzák e hangsugárzók elegáns, univerzális stílusát. Ezenkívül egy mágnesesen rögzíthető előlap tartozik a csomaghoz.

Új magassugárzó előlap

A magas hangok reprodukciójának kezelését a Tesi 6 modellben egy 26 mm-es dóm látja el, egyedi radiális csillapító kamrával és egy kompakt, mégis erős neodímium mágnessel. Jelentős változás történt a magasfrekvenciás jelátalakító előlapján is. Mostantól téglalap formájú, amelyet a magasabb kategóriás Diva sorozat ihletett. A legfontosabb szempont azonban nem csak az, hogy az újratervezett előlapon nincsenek látható rögzítőcsavarok, hanem az is, hogy a magas hangok szórására pozitív hatást gyakorol, így tágítva ki a hangszínpadot.

Indiana Line Tesi 6 álló hangsugárzó

Három, új elektroakusztikus jelátalakító

A magassugárzó alatt három 160 mm-es hangszóró található, amelyek egy középsugárzóból és két nagy kimozdulásra képes mélysugárzóból állnak. Membránjuk polipropilénből készült, némi csillámmal, ami nagy merevséget és optimális csillapítást biztosít - ami elengedhetetlen a részletek és a hangszínárnyalatok pontos reprodukálásához. A középsugárzó egy kompakt, zárt házban működik, amely teljesen elkülönül a bass-reflex rendszer rezonancia terétől. Ez a megoldás hatékonyan kiküszöböli a hanghullámok átfedésének kockázatát, jelentősen jobb felbontást és szelektivitást biztosítva a hangzásnak.

Racionális optimalizálás

Az Indiana Line egy olyan márka, amely a költségvetés ésszerű megközelítéséről és az adott árkategórián belüli megoldások hatékony kiválasztásáról híres. Hasonló megközelítést alkalmaztak a Tesi 6 esetében is, megértve, hogy mi a legfontosabb.  A mély- és középhangokért felelős összes hangsugárzó optimalizált mágnesrendszerrel és induktivitás linearizáló gyűrűkkel van felszerelve. Ezen felül a megnövelt mágnesek ehetővé tették az alacsonyabb torzítási szintek elérését és az összes frekvencia-tartomány reprodukálásának pontosságának javítását.

Felső  Dual-Wave felfüggesztés

A Tesi 6 innovatív Dual-Wave gumiperemmel rendelkezik mind a mély-, mind a középhangszórók esetében. Ez a felfüggesztés hatékonyan kiterjeszti a hangszóró lineáris működési tartományát, ugyanakkor csökkenti az intermodulációs torzítást - különösen a legalacsonyabb frekvenciatartományokban. A teljes hangprofilban ez a középhangok jobb, természetesebb artikulációját eredményezi. Ezt azonnal hallani fogja az ütős, hangszeres és vokális kompozíciókban.

Indiana Line Tesi 6 álló hangsugárzó

Újratervezett keresztváltó

A Tesi 6 modellben egy új és továbbfejlesztett keresztváltó is helyet kapott. Ez a komponens, leegyszerűsítve, meghatározott frekvenciák továbbításáért felelős az adott hangszórókhoz. Speciális mérőrendszerek alkalmazásával nemcsak a torzításokat sikerült csökkenteni, hanem kiegyensúlyozott impedancia karakterisztikát, megfelelő hangszórást és magas hatásfokot is sikerült elérni. Ennek köszönhetően a Tesi 6 bármilyen erősítővel jól teljesít.

Az Indiana Line Tesi 6 modell technikai adatai:

•    3-utas akusztikai kialakítás
•    Mágnesesen rögzíthető előlap
•    Nagymértékben optimalizált keresztváltó kialakítás
•    Keresztváltási frekvencia: 300 Hz és 3 kHz
•    MDF kabinet, sűrű belső merevítő mátrixszal
•    2 x 160 mm-es mélyhangszóró
•    160 mm-es középhangszóró, zárt kamrában
•    Megnagyobbított és továbbfejlesztett mágneses áramkörök, impedancia linearizáló gyűrűkkel
•    Dual-Wave - szabadalmaztatott felső felfüggesztési kialakítás a mély- és középsugárzó membránhoz
•    26 mm-es tweeter radiális csillapító kamra technológiával
•    Bass-reflex ház, lefelé irányuló nyílással
•    Frekvenciaválasz: 35 Hz és 22 kHz között
•    Kapható színek: fehér, fekete tölgy vagy mokka
•    Ajánlott erősítő teljesítmény: 30-160 W
•    Érzékenység: 92 dB (2,8 V/1 m)
•    Méretek (ma. x szé. x mé.):  942 x 180 x 300 mm
•    Súly: 15,6 kg

Műszaki adatok

Hangsugárzó kialakítás / típus 3-utas / padlón álló
Doboz kialakítás / port elhelyezkedés bass-reflex / alul
Meghajtó egységek magas hangszóró: 26 mm, textil dóm, középsugárzó: 1 x 160 mm, csillám-polipropilén membrán, mélysugárzó: 2 x 160 mm, csillám-polipropilén membrán, 
Frekvencia válasz 35 – 22000 Hz
Érzékenység (2,8 V/1 m) 92 dB
Keresztváltási frekvencia 300 / 3000 Hz
Kettős kábelezés / Kettős erősítés nem
Erősítő terhelési impedancia 4 – 8 Ω
Javasolt erősítő teljesítmény 30 – 160 W
Méretek (Ma. x Mé. x Mé.) 942mm x 180mm x 300mm
Szín fekete, fehér, mokka
Súly 15,6 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!