Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Indiana Line Tesi 5 álló hangsugárzó fehér

319.980Ft
Szín
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A Tesi 5 az Indiana Line-tól egy 2,5-utas álló hangfal, robusztusan megerősített bass-reflex házzal és elülső porttal. A Tesi 561 modell által inspirált konstrukció jelentős fejlesztéseket tartalmaz elődjéhez képest. A Tesi 5-ben használt alkatrészek biztosítják a reprodukált hangok nagy dinamikai tartományát, és segítenek csökkenteni a nemkívánatos torzítások és rezonanciák hatását.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Indiana Line Tesi 5 álló hangsugárzó

A Tesi 5 egy 2,5-utas, kisebb méretű álló hangfal, amely az Indiana Line - egy olasz gyökerekkel rendelkező, a hangfalgyártásban nagy hagyományokkal rendelkező gyártó - új Tesi sorozatának része. Ez a modell a Tesi 561 közvetlen utódja, folytatva az egész termékcsalád hagyományait. Ez azt jelenti, hogy kiváló ár-érték arányával tűnik ki. Ezt az eredményt számos olyan fejlesztés és megoldás bevezetése tette lehetővé, amelyeket már sikeresen alkalmaztak a Diva sorozat csúcsmodelljeiben. Vonzó, modern hangzásra számíthat, magas dinamikával és figyelemre méltóan alacsony torzítási szinttel.

Indiana Line Tesi 5 álló hangsugárzó

Univerzális stílus, masszív kivitelezés

A Tesi 5 vizuálisan egyetemes eleganciát sugároz. A dizájn minden részletre való odafigyelést tükröz - a finoman lekerekített felső élektől kezdve a mély- és középsugárzók rögzítését eltakaró új, esztétikus díszítőgyűrűkig. Az ilyen esztétikájú hangfalak könnyedén illeszkednek a hallgatószoba berendezésébe, vagy ha úgy tetszik, annak fő díszítőelemeivé válnak. A vizuális vonzerő azonban nem az egyetlen előny. Érdemes megjegyezni, hogy a stílusos MDF kabinetet belülről merevítésekkel erősítették meg, amelyek hatékonyan kiküszöbölik a  kabinet rezonanciáit és javítják az általános szerkezeti stabilitást.

Új magassugárzó előlap

A Tesi 5 egy 26 milliméteres magas frekvenciás dóm sugárzót tartalmaz, amely egyedi radiális csillapító kamrával és neodímium mágnessel van felszerelve a hangszóró mágneses rendszerében. A magassugárzó előlapja átdolgozásra került, most már téglalap alakú, a Diva sorozat legújabb hangfalai által inspirált formát ölt. A legfontosabb, hogy nemcsak esztétikailag emelkedik ki, hanem hozzájárul a jobb, természetesebb magas hangok szórásához is, ami jobb hangzásképet eredményez.

Indiana Line Tesi 5 álló hangsugárzó

Továbbfejlesztett elektroakusztikus átalakítók

A Tesi 5 modellben a magassugárzót két 160 mm-es meghajtó egészíti ki - egy mélyközép- és egy mélyfrekvenciás meghajtó, kiterjesztett lineáris kitéréssel. Mindkettő polipropilénből készült membránnal van ellátva, némi csillámmal. Ez nagy merevséget és optimális csillapítást biztosít, így mindkét hangszóró még hatékonyabban tudja visszaadni a hang részleteit és a különböző árnyalatokat. Ezenkívül új porvédő sapkát alkalmaztak, valamint mind a közép-, mind a mélysugárzóban induktivitást linearizáló gyűrűket helyeztek el. Ennek eredményeképpen a hangzás közelebbi, tisztább és artikuláltabb lett.

Innovatív Dual-Wave felfüggesztés

A mély- és középhangok reprodukálásáért felelős átalakítók új, precízen tervezett Dual-Wave felfüggesztést kaptak. Ez kiterjeszti a hangszórók lineáris működési tartományát, és csökkenti az intermodulációs torzítást, különösen a mélyfrekvenciás tartományban. Ez jobb tisztaságot is eredményez az akusztikai spektrum középső tartományában. Ezt egyértelműen hallani fogja az ütőhangszerek és vonós hangszerek szólamaiban, amelyek természetes és tiszta hangzással szólalnak meg.

Továbbfejlesztett keresztváltó rendszer

A Tesi 5 egy teljesen új, nagymértékben optimalizált keresztváltóval is rendelkezik - ez a kulcselem felelős a megfelelő frekvenciák átviteléért a hangszórókhoz. Ezt speciális mérőrendszerek segítségével fejlesztették ki, megtartva ugyanazt a topológiát és hasonló alkatrészminőséget, mint a Diva sorozat modelljeibe beépített keresztváltóknál. Ennek eredményeképpen a Tesi 5 egyenletes impedanciajellemzővel, magas hatásfokkal és alacsony torzítással büszkélkedhet.

Indiana Line Tesi 5 álló hangsugárzó

Az Indiana Line Tesi 5 modell technikai adatai:

•    2.5-utas akusztikai kialakítás
•    Mágnesesen rögzíthető előlap
•    Magasan optimalizált keresztváltó kialakítás
•    Keresztváltási frekvenciák: 600 Hz és 3 kHz
•    MDF kabinet, belső megerősítésekkel
•    160 mm-es mélysugárzó
•    160 mm-es mély/középsugárzó
•    Megnagyobbított és továbbfejlesztett mágneses körök, impedancia linearizáló gyűrűkkel
•    Dual-Wave szabadalmaztatott felső felfüggesztési kialakítás a mély- és mély/középsugárzó membránhoz
•    26 mm-es magassugárzó radiális csillapítókamrás technológiával
•    Bass-reflex ház a hangfal elején lévő nyílással
•    Frekvenciaválasz: 38 Hz és 22 kHz között
•    Kapható színek: fehér, fekete tölgy vagy mokka
•    Ajánlott erősítő teljesítmény: 30-150 W
•    Érzékenység: 91 dB (2,8 V/1 m)
•    Méretek (ma. x szé. x mé.): 900 x 180 x 300 mm
•    Súly: 13,5 kg

Műszaki adatok

Hangsugárzó kialakítás / típus 2,5-utas / padlón álló
Doboz kialakítás / port elhelyezkedés bass-reflex / elöl
Meghajtó egységek magas hangszóró: 26 mm, textil dóm, mély/középsugárzó: 1 x 160 mm, csillám-polipropilén membrán, mélysugárzó: 1 x 160 mm, csillám-polipropilén membrán, 
Frekvencia válasz 38 – 22000 Hz
Érzékenység (2,8 V/1 m) 91 dB
Keresztváltási frekvencia 600 / 3000 Hz
Kettős kábelezés / Kettős erősítés nem
Erősítő terhelési impedancia 4 – 8 Ω
Javasolt erősítő teljesítmény 30 – 150 W
Méretek (Ma. x Mé. x Mé.) 900mm x 180mm x 300mm
Szín fekete, fehér, mokka
Súly 13,5 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!