Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Indiana Line Nota 550 X álló hangsugárzó fekete

199.980Ft
Szín
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

Az ár egy párra vonatkozik!

Az Indiana Line Nota 550 X egy 2,5-utas álló hangsugárzó, 26 mm-es dóm magassal és egy pár 135 mm-es meghajtóval (egy mély- és egy mély/középsugárzó). A legalsó szinten elhelyezett hangszórót a membrán nagy lineáris kitérés jellemzi. Az MDF-ből készült masszív ház két belső megerősítéssel is rendelkezik, és fekete lakkozott talapzaton nyugszik.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Indiana Line Nota 550 X

Az Indiana Line hagyományai 1977-ig nyúlnak vissza. A piacon eltöltött sok év alatt sikerült az audió ipar egyik legfontosabb olasz márkájává válnia. Kínálatában hagyományos és installációs hangsugárzók egyaránt szerepelnek. Az Indiana Line márka mérnökei és tervezői a márka fennállásának kezdetétől fogva arra törekedtek, hogy olyan modelleket dobjanak piacra, amelyeket a kiváló minőségű kivitelezés és a racionálisan felhasznált alkatrészek jellemeznek. A vállalatnak ez a megközelítése lehetővé tette olyan termékek létrehozását, amelyek hangzásbeli tulajdonságai messze meghaladják a hasonló árkategóriában elérhető paramétereket.

Időtlen dizájn vonal

A Nota sorozat hangsugárzóinak időtlen formái, amelyek közé a Nota 550 X álló modell is tartozik, az olasz formatervezés kézműves mesterfogásait igazolják. Elegánsan kontúrozott oldallapjait esztétikus és tartós vinyl bevonattal látták el. Két változatban - világos dió vagy fekete tölgy - kapható. A Note 550 X nem csak a belső teret fogja díszíteni, hanem rendkívül dinamikus hangzásával is képes meglepni Önt, olyan érzelmes és erőteljes hangzást biztosít, mintha egy élő koncerten lenne.

 

A sorozat egyetlen álló hangsugárzója

Az Indiana Line Nota 550 X egy 2,5-utas álló hangsugárzó, 26 mm-es dóm magassal és egy pár 135 mm-es meghajtóval (egy mély- és egy mély/középsugárzó). A legalsó szinten elhelyezett hangszórót a membrán nagy lineáris kitérés jellemzi. Az MDF-ből készült masszív ház két belső megerősítéssel is rendelkezik, és fekete lakkozott talapzaton nyugszik. A Nota 550 X modell bass-reflex nyílása az előlapon található, ami megkönnyíti a hangsugárzó elhelyezését a szobában, akár a falhoz közel is. Ami nagyon praktikus, hogy a bassz-reflex nyílás úgy lett elhelyezve, hogy a rács felhelyezésekor is rejtve marad. A Nota 550 X-et közepes méretű - 12 és kb. 20 m2 közötti - helyiségekbe tervezték. Ennek a hangsugárzónak az impedanciája 4 - 8 ohm között van, és az erősítő teljesítménye, amely ennek az álló modellnek a működtetéséhez szükséges, 30 és 150 W között javasolt.

 

 

 

A hang teltsége és tisztasága

A Nota 550 X modellben a mély- és a középsugárzók membránjai CD lemez-szerű mikrobarázdákkal rendelkeznek. Ezek simán és melegen adják vissza a középtartomány frekvenciáit, ugyanakkor garantálják a mély basszusok erőteljes reprodukálását is. A neodímium mágnessel és egyedi radiális hátsó kamrával ellátott textil dóm magassugárzó egy speciálisan profilozott elülső részbe került, amely javítja a magas hangok szórását. A Nota sorozat Indiana Line modelljeinek egyediségét kiemelve, beleértve a padlóra helyezhető Nota 550 X modellt is, a magas frekvenciás szűrőben kizárólag légmagos tekercseket és fóliakondenzátorokat használnak, így a magas hangok tisztán és határozottan szólalnak meg.

A Nota 550 X modell legfontosabb jellemzői:

 • 2,5-utas, padlóra állítható kialakítás

 • Keresztváltási frekvenciák: 250 Hz és 2,8 kHz

 • 135 mm-es mélysugárzó

 • 135 mm-es mély/középsugárzó

 • 26 mm-es textil dóm magassugárzó

 • Előlapon található bass-reflex nyílás

 • Frekvenciaválasz: 38 Hz és 22 kHz között

 • Felület: fekete tölgy vagy világos diófa

 • Javasolt erősítő teljesítmény: 30-130 W

 • Érzékenység: 91 dB (2,8 V / 1 m)

 • Méretek (Ma. x Mé. x Szé.): 880 x 175 x 275 mm

 • Súly: 11,4 kg

AV-ONLINE TESZT

Műszaki adatok

Hangsugárzó kialakítás / típus 2,5-utas / padlón álló
Doboz kialakítás / port elhelyezkedés bass-reflex / elöl
Meghajtó egységek mély/ középsugárzó: 1 x 135 mm, polipropilén kónusz, magassugárzó: 26 mm, textil dóm, mélysugárzó: 1 x 135 mm, polipropilén kónusz
Frekvencia válasz 38 – 22000 Hz
Érzékenység (2,8 V/1 m) 91 dB
Keresztváltási frekvencia 250 / 2800 Hz
Kettős kábelezés / Kettős erősítés nem
Erősítő terhelési impedancia 4 – 8 Ω
Javasolt erősítő teljesítmény 30 – 130 W
Javasolt szoba méret 12 – 20 m²
Javasolt elhelyezés közel a falhoz
Méretek (Ma. x Mé. x Mé.) 880 x 175 x 275
Szín fekete tölgy, világos dió
Súly 11,4 kg

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!