Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Indiana Line Diva 752 Center hangsugárzó

139.990 Ft/db
Szín
Fekete
Menny.:db
Gyártó:

Az Indiana Line Diva 752 hangsugárzó házának kialakítása bass-reflex rendszerű. Más Indiana Line Diva hangsugárzókkal kombinálva lehetővé teszi egy kiváló minőségű házimozi rendszer létrehozását, amely gazdag hangzást biztosít a feldolgozott frekvenciasávok széles skáláján. A magassugárzó (selyemdóm) szimmetrikusan két Curv mély/középsugárzó (egyenként 14 cm átmérőjű) között helyezkedik el. A hangsugárzó olyan megépítésű házzal rendelkezik, amely tökéletesen elnyomja a nem kívánt rezgéseket. Az Indiana Line Diva 752 dinamikus és tiszta hangzást biztosít még nagyobb hangerőn is.

Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. június 19.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

 

 

Indiana Line Diva 752

Az Indiana Line az egyik legfontosabb olasz márka az audio piacon, amely klasszikus és installációs hangsugárzókat kínál. Hagyományai egészen 1977-ig nyúlnak vissza. Az Indiana Line mérnökeinek és tervezőinek célja mindig is az volt, hogy magas minőségű kivitelezéssel jellemezhető modelleket dobjanak piacra. A megfelelően kiválasztott alkatrészek lehetővé teszik olyan hangsugárzók gyártását, amelyek hangzásbeli tulajdonságai messze meghaladják az ebben az árkategóriában elérhető műszaki paramétereket.

A hangsugárzó, mint egy olasz díva

A Diva sorozat az Indiana Line márka kínálatának zászlóshajója és a fő tervező büszkesége. Az olasz márka többi termékcsaládja közül kiemelkedik kivitelezésével. A sorozat gyönyörű fekete zongoralakk bevonatot kapott. Az ebbe a termékcsaládba tartozó hangsugárzók olyanok, mint egy igazi olasz díva, aki forró déli temperamentumot rejt magában - amikor megjelenik a színpadon, a suttogások elhallgatnak, és elkezdődik a tömegeket elragadó, kiváló hangzású látványosság.

 

 

Tökéletes modell házimozi rendszerekhez

Az Indiana Line Diva 752 egy kétutas centersugárzó, amely egy pár 140 mm-es mély/középsugárzóval és egy közöttük elhelyezett 26 mm-es magas hangszóróval rendelkezik. Falhoz közel helyezhető, hogy a mély hangokat felerősítse a hátsó reflexporttal ellátott kabinetnek köszönhetően. A bass-reflex rendszer hangolása erőteljes basszus kiterjesztést biztosít nagyszerű impulzushangzással kombinálva. Fontos, hogy a készlethez tartozik egy szivacsdugó is, amely lehetővé teszi, hogy csökkentse reflexcsőnek a hangsugárzó hangzására gyakorolt hatását.

Ez a center csatornának szánt hangsugárzó természetes kiegészítője egy kiváló minőségű házimozi rendszernek, amelyet a Diva Indiana Line sorozat más hangsugárzói egészítenek ki. A Diva 752 modellt egy 30 - 100 W teljesítményű erősítővel javasolt meghajtani. A hangsugárzó impedanciája 4 - 8 ohm.

Jól megtervezett konstrukció

A Diva 752 házában a selyemből készült, 26 milliméteres dómot tartalmazó magassugárzó legújabb verzióját használják. A magassugárzó puha, gumiból készült betéttel van beágyazva a házba, ami elszigeteli a hangsugárzó ház esetleges rezgéseitől. Ez a hangszóró kétféle csillapító anyaggal ellátott radiális hátsó kamrával van kiegészítve, és erős neodímium mágnes hajtja.

A magassugárzó szimmetrikusan két mélysugárzó között helyezkedik el, amelyek egyedi, szövött polipropilénből készült Curv membránokkal rendelkeznek. A mély/középsugárzók profilja kiváló irányíthatóságot és optimális belső csillapítást biztosít széles frekvenciatartományban. Az elektroakusztikus meghajtók öntvény alumíniumból készült, akusztikailag transzparens kosarai megerősítik a magas színvonalú konstrukciót, és garantálják, hogy a középtartományban ne legyen észrevehető elszíneződés az akusztikai spektrumban. Mi több, a mély/középsugárzók mágneses meghajtói alumínium impedancia linearizáló gyűrűkkel rendelkeznek, ami csökkenti a THD-t (teljes harmonikus torzítást), és javítja a tekercsek termikus működési feltételeit is.

 

 

Megfelelő sávszélesség elosztás

A légmagos tekercsekkel (a nemkívánatos torzulásokat okozó ferritmag tekercsek helyett) gondosan hangolt keresztváltó biztosítja a feldolgozott frekvenciasáv (35 Hz-től 22 kHz-ig) megfelelő elosztását. Ezen kívül a magashangszóróért felelős szűrőszakasz kizárólag fóliakondenzátorokon alapul. Ami fontos, hogy az ebben a modellben használt hangsugárzó csatlakozók mágnesesen inert anyagokból készültek, és lehetővé teszik a hangsugárzó kettős kábelezését vagy kettős erősítését.

 

Gazdag hangzás és széles hangszínpad

A Diva 752 modellben alkalmazott műszaki megoldások hozzájárulnak a dinamikus és tiszta hangzáshoz, még nagy hangerőn is. Az Indiana Line tervezőinek és mérnökeinek a részletekre fordított figyelme és az összes alkatrész magas minősége lehetővé tette, hogy az olasz Diva a hangminőség csúcsára emelkedjen. A meghajtók kifinomult geometriája és a membránokhoz használt anyagok tiszta, mégis erős középhangokat eredményeznek. Szintén figyelemre méltó a magas hangok részletes és nyitott hangzása. Ezeket kiegészíti a mélyre menő és meleg hangú basszus, amely nem dominál, de ugyanakkor jelzi jelenlétét. A hangszínpad széles és rendkívül magával ragadó a hallgató számára.

 

A Diva 752 legfontosabb jellemzői:

 • 2-utas center hangsugárzó

 • Keresztváltási frekvencia: 2,2 kHz

 • 2 x 140 mm-es középsugárzó Curv membránnal

 • 26 mm-es selyemdóm magassugárzó

 • Hátlapi bass-reflex port

 • Frekvenciaválasz: 50 Hz és 22 kHz között

 • Zongoralakk fekete kivitel

 • Javasolt erősítő teljesítmény: 30 - 140 W

 • Érzékenység: 91 dB (2,8 V / 1 m)

 • Méretek (magasság x szélesség x mélység): 160 x 420 x 270 mm

 • Súly: 7,8 kg

Műszaki adatok

Diva 752
Hangsugárzó kialakítás / típus 2-utas / center
Doboz kialakítás / port elhelyezkedés bass-reflex / back
Meghajtó egységek mély/ középsugárzó: 2 x 140 mm, Curv poipropilén membrán, magas: 26 mm, selyem dóm,
Frekvencia válasz 50 – 22000 Hz
Érzékenység (2,8 V/1 m) 91 dB
Keresztváltási frekvencia 2200 Hz
Kettős kábelezés / Kettős erősítés Nem
Erősítő terhelési impedancia 4 – 8 Ω
Javasolt erősítő teljesítmény 30 – 140 W
Javasolt elhelyezés közel a falhoz
Méretek (Ma. x Mé. x Mé.) 160 x 420 x 270
Szín magasfényű fekete
Súly 7,8 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!