Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Indiana Line Diva 660 padlón álló hangsugárzó

339.990 Ft/db
Szín
Fekete
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!
Gyártó:

Az Indiana Line Diva 660 álló hangsugárzó a mély- és a középsugárzó között elhelyezett "lebegő" magassugárzóval rendelkeznek. Ezt a konstrukciót a természetes leképezés jellemzi, többek között az énekhangok leképezése, anélkül, hogy túlterhelné őket alacsony frekvenciákkal, ugyanakkor részletes hangzást biztosít erőteljes basszusokkal. A széles hangszínpad és a termék magas színvonalát hangsúlyozó elegáns, fényes kivitel szintén figyelmet érdemel. Ezek az álló hangsugárzók különösen a 15 m2-nél nagyobb helyiségekben lesznek hasznosak.

Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. június 08.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Indiana Line Diva 660

Az Indiana Line egy gazdag hagyományokkal rendelkező olasz márka, amely hagyományos és installációs hangsugárzókat is kínál. Története az 1970-es évekre nyúlik vissza. A vállalat tervezői és mérnökei folyamatosan ügyelnek arra, hogy a piacra kerülő modellek magas minőséget képviseljenek, ugyanakkor árkategóriájukban páratlan hangminőséget biztosítsanak.

Az olasz márkájú hangsugárzó legjobb sorozata

A Diva az Indiana Line kínálatának zászlóshajója, és egyben a fő tervező igazi büszkesége. Elegáns, időtlen formák és fekete zongoralakk kivitel jellemzi. Képletesen szólva, az Indiana Line Diva hangsugárzók a megkülönböztetett komolyságot ötvözik a bennük megbúvó forró, dél-európai temperamentummal.

Egy erőteljes álló modell

Az Indiana Line Diva 660 egy 3-utas álló hangsugárzó, amely egy bass-reflexes kialakítást, egy 26 mm-es magassugárzót, egy pár 180 mm-es, nagy lineáris kitérésű mélysugárzót és egy 140 mm-es középsugárzót használ, amely egy különálló, zárt szekrényben működik. Ennek a konstrukciónak a nagy hangzásbeli lehetőségei lehetővé teszik egy kiváló minőségű sztereó rendszer kiépítését. A hangsugárzót 15 m2-nél nagyobb helyiségekbe tervezték. A meghajtásához szükséges erősítő teljesítménye 30 és 170 W között javasolt, bár ennél a modellnél nem kell félni a még erősebb készülékek használatától sem. A Diva 660 impedanciája 4-8 ohm.

Megfelelően illesztett meghajtók

A fent említett magassugárzó egy selyemdómmal és kétféle csillapítóanyaggal ellátott radiális hátsó kamrával ellátott konstrukció. A meghajtót erős neodímium mágnes hajtja, és egy puha, gumirugóval van ellátva, ami elszigeteli a meghajtót a hangsugárzó ház nem kívánt rezgéseitől. A Diva sorozat ebben a modelljében használt középsugárzó egyedi, szövött polipropilénből készült Curv membránnal rendelkezik, amelyet a kiváló irányíthatósághoz és az optimális csillapításhoz szükséges formára alakítottak ki.

Figyelemre méltóak az öntvény alumínium hangszórókosarak, amelyekkel elkerülhető a középsugárzó hangjának elszíneződése. Fontos, hogy a középsugárzók mágneses meghajtói alumínium impedancia linearizáló gyűrűkkel rendelkeznek, ami lehetővé teszi a harmonikus torzítás szintjének csökkentését és a tekercsek működéséhez szükséges termikus feltételek javítását. Ezek a megoldások dinamikus és tiszta hangzást eredményeznek, amely még nagy hangerőn is biztosított.

A Diva 660 belsejében több, speciálisan kialakított belső merevítő emezt helyeztek el, hogy növeljék mind a ház merevségét, valamint csökkentsék az állóhullámokat. A hangsugárzó háza két különálló részre van osztva: a felső rész zárt (a középsugárzó membránkitérésének szabályozására), míg a másik rész dupla reflexnyílással van ellátva a lehető legnagyobb mélyfrekvenciás hatékonyság érdekében. A teljes szerkezet a padlótól való hatékony elszigetelése érdekében az öntvény alumínium lábak rezgés csökkentő gumipárnákkal lettek ellátva.


Megfelelő sávszélesség elosztás

A gondosan hangolt, légmagos tekercsekkel ellátott keresztváltó biztosítja a feldolgozott frekvenciasáv (35 Hz és 22 kHz között) megfelelő elosztását. A magassugárzó szűrőszekciója fóliakondenzátorokon alapul. Érdemes kiemelni, hogy a Diva sorozatú modellekben, így ebben az álló modellben is használt hangsugárzó csatlakozók mágnesesen inert anyagok felhasználásával készültek, és lehetővé teszik a hangsugárzó kettős kábelezését vagy kettős erősítését.

Fenséges hangzás

Az Indiana Line Diva 660 által nyújtott hangzást gyors és rendkívül pontos impulzusválasz jellemzi. A mély- és a középsugárzó között elhelyezett "lebegő" magassugárzó természetes és részletes magas frekvenciás hangzást biztosít. A két 180 mm-es mélysugárzó figyelemre méltó dinamikájú, meleg és gazdag basszust produkál. Másrészt a középsugárzónak köszönhetően a Diva 660 az énekhangok teljesen természetes reprodukciójával büszkélkedhet, anélkül, hogy túlterhelné azokat a mély frekvenciákkal. Mi több, a hangszínpad széles és izgalmasan magával ragadó, a kiváló minőségű elektroakusztikus hangszórók pedig nem riadnak vissza a még erősebb tranzisztoros erősítőktől sem.

 

A Diva 660 legfontosabb jellemzői:

 • 3-utas álló kialakítás

 • Keresztváltási frekvenciák: 300 Hz és 2,8 kHz

 • 140 mm-es középsugárzó Curv membránnal

 • 2 x 180 mm-es mélysugárzó természetes cellulózpép membránnal

 • 26 mm-es selyemdóm magassugárzó

 • Bass-reflex kabinet lefelé irányuló nyílással

 • Frekvenciaválasz: 35 Hz és 22 kHz között

 • Kettős erősítés / kettős kábelezés lehetőség

 • Zongoralakk fekete kivitel

 • Javasolt erősítő teljesítmény: 30 - 170 W

 • Érzékenység: 92 dB (2,8 V / 1 m)

 • Méretek (magasság x szélesség x mélység): méret: 950 x 230 x 300 mm

 • Súly: 17,2 kg

 

Műszaki adatok

Diva 660
Hangsugárzó kialakítás / típus 3 utas / padlón álló
Doboz kialakítás / port elhelyezkedés bass-reflex / alul
Meghajtó egységek középsugárzó: 1 x 140 mm, Curv poipropilén membrán, magas: 26 mm, selyem dóm, mélysugárzó: 2 x 180 mm, természetes cellulózpép membrán
Frekvencia válasz 35 – 22000 Hz
Érzékenység (2,8 V/1 m) 92 dB
Keresztváltási frekvencia 300 / 2800 Hz
Kettős kábelezés / Kettős erősítés Igen
Erősítő terhelési impedancia 4 – 8 Ω
Javasolt erősítő teljesítmény 30 – 170 W
Javasolt szoba méret 16 – 25 m²
Javasolt elhelyezés 1 méterre a faltól
Méretek (Ma. x Mé. x Mé.) 950 x 230 x 300
Szín magasfényű fekete
Súly 17,2 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!