Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Indiana Line Diva 552 padlón álló hangsugárzó

179.990 Ft/db
Szín
Fekete
Menny.:db
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!
Gyártó:

Az Indiana Line Diva 552 hangsugárzók membránjainak anyagát gondosan megválasztották, ami lehetővé tette a tiszta és erőteljes középhangok megszólaltatását. A magas hangsugárzónak a háztól való elszigetelése részletes és nyitott magas frekvenciákat garantál. Az egészet mélyre menő és meleg basszushangzás egészíti ki. Az MDF-ből készült kabinet szilárd szerkezete tökéletesen elnyomja a nem kívánt rezgéseket. Az Indiana Line Diva 552 álló modell használatával akár 20 m2-es helyiséget is megtölthetünk torzításoktól mentes hangzással.

Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. április 05.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

 

Indiana Line Diva 552

Az Indiana Line az egyik legfontosabb olasz márka az audio szektorban, amely hangsugárzókat kínál. A márka hagyományai az 1970-es évekre, pontosabban 1977-re nyúlnak vissza. Az Indiana Line tervezőinek és mérnökeinek célja a kezdetektől fogva az volt, hogy olyan modelleket dobjanak piacra, amelyek a vásárlók számára rendkívül kedvező ár-érték arányúak.

Az olasz tervezők büszkesége

Az Indiana Line Diva a márka kínálatának zászlóshajó hangsugárzó szériája, és a fő tervező büszkesége. A dizájn egyediségének hangsúlyozása érdekében a Diva 552 modell, akárcsak a többi hangsugárzó ebben a termékcsaládban, exkluzív, fekete zongoralakk kivitelt kapott. Az sorozat neve nem véletlen. Egy igazi olasz dívával van dolgunk, aki ha belép a színpadra, a suttogások elhallgatnak, és megkezdődik a kiváló hangzás látványa.

Tökéletes közepes méretű helyiségekbe

Az Indiana Line Diva 552 egy 2,5 utas álló hangfal, amely egy pár 140 mm-es meghajtóval - mély- és középsugárzóval - rendelkezik. Az elektroakusztikus meghajtók alatt az elülső oldalon egy bass-reflex nyílás található. Ennek köszönhetően az hangsugárzó akár a falhoz közel is elhelyezhető. A hangzás nagy skálája, figyelembe véve ennek a konstrukciónak a méretét, lehetővé teszi, hogy a Diva 552 sikeresen erősítsen egy akár 20 m2 alapterületű helyiséget, egy 30 -130 W teljesítményű erősítővel kombinálva. A Diva 552 modell impedanciája 4 - 8 ohm.

 

Kifinomult, 2,5-utas akusztikai kialakítás

A Diva 552 álló modell 26 mm-es selyemdóm magassugárzóval és radiális hátsó kamrával, valamint puha gumirugóra szerelt erős neodímium mágnessel rendelkezik. Ez lehetővé teszi a magassugárzó elszigetelését a hangdoboz nem kívánt rezgéseitől.

A magassugárzó alatt egy Curv membránú középsugárzó található, amely szövött polipropilénből készült, olyan profilba formázva, amely kiváló irányíthatóságot, ugyanakkor optimális csillapítást biztosít, miközben széles frekvenciatartományt tart fenn. Ez alatt található a mélysugárzó, amelynek membránja cellulózpépből készült, ami a meleg és erőteljes basszusreprodukciójáról ismert.

A hangsugárzók mágneses rendszerei is figyelmet érdemelnek, mivel alumínium impedancia linearizáló gyűrűket használnak, ami lehetővé teszi a harmonikus torzítások csökkentését, ugyanakkor javítja a tekercsek hőviszonyait. Az alacsonyra hangolt bass-reflex rendszerrel együtt dinamikus, mégis tiszta hangzás érhető el, még magas hangnyomásszintek mellett is.

 

 

Keresztváltás két osztófrekvenciával

A Diva 552 modellben a megfelelő sávszélesség elosztást a megfelelően kialakított keresztváltó biztosítja, amely kizárólag légmagos tekercseket használ (vasmagos tekercsek helyett). A magassugárzó szűrőszekciója viszont fólia kondenzátorokra épül. A Diva 552 hangsugárzó csatlakozói mágnesesen inert anyagokból készültek. Fontos, hogy a hangsugárzót kettős kábelezés / kettős erősítés módban is csatlakoztatható.

 

Egyedülálló hangzás és széles hangszínpad

Az Indiana Line figyelme a részletekre, ugyanakkor a felhasznált alkatrészek magas minőségére való odafigyelés lehetővé tette, hogy az olasz Diva a hangminőség tekintetében a csúcsra törjön. A fenséges geometria és a gondosan kiválasztott membránanyagok tiszta és erős középtartományt eredményeztek. A végső hangzás szempontjából szintén nagy jelentőséggel bír a magassugárzónak a hangsugárzó háztól való elszigetelése, amely részletes és nyitott magas hangzást tesz lehetővé. Az egészet egy mélyre menő és meleg hangú basszus tartomány egészíti ki, amely nem uralja a többit, ugyanakkor jelen van, miközben széles hangteret biztosít. Az Indiana Line Diva 552 álló modellje tökéletes lesz egy sztereó hangrendszerhez, különösen tranzisztoros végerősítőkkel együttműködve.

 

A Diva 552 modell legfontosabb jellemzői:

 • 2,5-utas, padlóra állítható kialakítás

 • Keresztezési frekvenciák: 300 Hz és 2,8 kHz

 • 140 mm-es középsugárzó Curv membránnal

 • 140 mm-es mélysugárzó természetes cellulózpép membránnal

 • 26 mm-es selyem dóm magassugárzó

 • Előlapi reflexnyílás
 • Frekvenciaválasz: 40 Hz és 22 kHz között

 • Kettős erősítés / kettős kábelezés lehetőség

 • Zongoralakk fekete kivitel

 • Javasolt erősítő teljesítmény: 30 - 130 W

 • Érzékenység: 90 dB (2,8 V / 1 m)

 • Méretek (magasság x szélesség x mélység): Méret: 825 x 160 x 240 mm

 • Súly: 12,1 kg

 

Műszaki adatok

Diva 552
Hangsugárzó kialakítás / típus 2,5 utas / padlón álló
Doboz kialakítás / port elhelyezkedés bass-reflex / front
Meghajtó egységek középsugárzó: 1 x 140 mm, Curv poipropilén membrán, magas: 26 mm, selyem dóm, mélysugárzó: 1 x 180 mm, természetes cellulózpép membrán
Frekvencia válasz 40 – 22000 Hz
Érzékenység (2,8 V/1 m) 90 dB
Keresztváltási frekvencia 300 / 2800 Hz
Kettős kábelezés / Kettős erősítés Igen
Erősítő terhelési impedancia 4 – 8 Ω
Javasolt erősítő teljesítmény 30 – 130 W
Javasolt szoba méret 12 – 20 m²
Javasolt elhelyezés közel a falhoz
Méretek (Ma. x Mé. x Mé.) 825 x 160 x 240
Szín magasfényű fekete
Súly 12,1 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!