Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 3.0m Husky subwoofer kábel XLR

206.300Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Subwoofer összekötőkábel,Tömör 5%-os ezüst vezetők
Polietilén légcsöves szigetelés
Dielektromos előfeszítésű rendszer, rádiófrekvenciás csapdával
Háromszorosan szimmetrikus geometria
Szénalapú, 4 rétegű zajszűrő rendszer
Hidegen hegesztett, Mártott ezüstözésű tiszta vörösréz végződések
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Ez a feltűnően szép fajta elbűvölő temperamentummal rendelkezik, amely éles intelligenciával és éppoly éles szellemi függetlenséggel párosul. Bár a Husky ritkán a legjobb választás házőrzői feladatokra (mivel minden alkalommal és minden alkalommal elsöprő ösztönük van a futásra), a Husky tanulási képessége "elképesztő". A Husky természetes ösztönei a szibériai nomád törzsek szánhúzó kutyáiként való történelmi eredetéből fejlődtek szeretetteljes és játékos családi kutyává. A DNS-elemzések szerint a Husky a világ egyik legősibb kutyafajtája.

TÖMÖR 5%-OS EZÜST VEZETŐK A JOBB MÉLYNYOMÓ TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN
Tömör 5%-os ezüstözött rézvezetők: Kiválóan költséghatékony módja a videó- vagy digitális kábel maximalizálásának, durva és borzalmas a teljes tartományú hanghoz, de mintha feljebb tekerné az "élességet" egy mélynyomó esetében, javítva az artikulációt és az érthetőséget.
POLIETILÉN LÉGCSÖVES SZIGETELÉS
Minden szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Az AudioQuest azonban mindkét vezetőn polietilén légcső szigetelést használ, a fokozott geometriastabilizálás és a jobb tisztaság érdekében. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a magas légtartalmú polietilén légcsőszigetelés sokkal kevésbé okozza a más anyagoknál megszokott out-of-focus hatást.
DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL
Minden két vagy több vezető közötti szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a dielektrikum nem előfeszített, a dielektromos bevonódás (abszorpció és nemlineáris energiafelszabadulás) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén eltérő mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében valódi problémát jelent. Az RF-csapda beépítése (amelyet az AudioQuest Niagara sorozatú tápegységek számára fejlesztettek ki) biztosítja, hogy a rádiófrekvenciás zaj ne kerüljön a jelvezetőkbe a DBS mezőelemekből. (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1)
HÁROMSZOROSAN KIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA (KÜLÖN FÖLDELŐ-REFERENCIAVEZETŐ)
Háromszorosan kiegyensúlyozott geometriánk külön föld-referenciavezetőt használ, így a kábel árnyékolását soha nem használják rosszabb vezetőként. Akár RCA-, akár XLR-csatlakozóval van előkészítve, a kábel három vezetője biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiváló, alacsony torzítású vezető utakkal rendelkezzenek.
SZÉNALAPÚ 4 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
HIDEGEN HEGESZTETT, MÁRTOTT EZÜSTÖZÉS KÖZVETLENÜL A TISZTA VÖRÖSRÉZ VÉGZŐDÉSEK FÖLÖTT.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!