Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins HTM82 D4 Fehér centersugárzó

2.399.990Ft
Szín-800
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A 803 D4 vagy 804 D4 modellekből álló kisebb méretű házimozi rendszerekhez a HTM82 D4 center hangsugárzó a tökéletes megoldás. A középsugárzó egység mérete ideálisan illeszkedik az álló testvéreihez, bőséges teljesítménye pedig biztosítja a zökkenőmentes és egységes hallgatási élményt.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Ez nem csak egy újabb hangsugárzó család. A 800 Diamond Sorozat minden új generációja mérföldkő a Bowers & Wilkins számára. Ez a mi mércénk, a mi ikonunk; a legfejlettebb hangsugárzók sorozata, amelyet készíteni tudunk, a legkifinomultabb technológiánkkal felszerelve és úgy kialakítva, hogy a legmagasabb szintű hangzásbeli hűséget nyújtsa. Számunkra a 800 Diamond Sorozat minden, amit tudunk, és minden, ami vagyunk.

HTM82 D4

A 804 D4 és 803 D4 modellekhez hasonló méretű HTM82 D4 az új, fordított kabinet kialakítással rendelkezik, amely kiváló merevséget biztosít a háznak. Az 5 hüvelykes (130 mm-es) FST középtartományú membrán is megkapta a Biomimetikus felfüggesztést mint az új sorozat többi háromutas hangsugárzója. Középsugárzó meghajtóegysége ideális méretben illeszkedik testvéreihez, és bőséges kimenete zökkenőmentes hallgatási élményt biztosít.

Középsugárzó kamra

A HTM81 D4 belsejében egy merev, alumíniumból készült kamrát használunk, amelyet úgy terveztünk, hogy maximalizálja a középsugárzó teljesítményét. Ellenőrzött elhelyezési pontot biztosít a középsugárzó elcsatolásához, és megakadályozza a nem kívánt levegő szivárgását a környező kabinetbe.

HTM81 D4 középsugárzó kamra

Tömör magassugárzó ház

Az ikonikus, a kabinet tetejére kiültetett tömör magassugárzó ház legújabb inkarnációjának hosszúkás formája hosszabb csőbetétes rendszerrel rendelkezik, mely még szabadabb és nyitottabb hangzást eredményez a magas frekvenciákon. Mint ahogy eddig is, a gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből van kimarva, hogy jobban ellenálljon a rezonanciának.

Tömör magassugárzó ház Tömör magassugárzó ház tartók

Matrix

A Matrix merevítés egymásba illeszkedő paneleket használ, hogy a hangsugárzó ház falát minden irányból, belülről erősítse, így csökken a rezonancia és hihetőbb hangszínpad jön létre. Az új 800 Series Diamond minden modellje a továbbfejlesztett Matrix kialakítás előnyeit élvezi, amely a rétegelt falemezből készült szerkezetet kombinálja az alumínium merevítésekkel, amelyek a kulcsfontosságú stresszpontokat erősítik meg.

Matrix Matrix 2

Biomimetikus felfüggesztés

Néha, hogy nagy változást érjünk el szokatlan gondolkodásra van szükség. Évtizedekig azt hittük, hogy semmi sem javíthat a híres sárga aramidszálas középsugárzó membránok hangzásán, de végül a Continuum membrán technológiánk megváltoztatta a véleményünket. Most figyelmünket egy másik kulcsfontosságú hangszóró elem felé fordítottuk: a lengőpillére. A vadonatúj biomimetikus felfüggesztésünk forradalmasítja a középtartományú membrán teljesítményét azáltal, hogy jelentősen csökkenti a nemkívánatos légnyomást és az elszíneződést, amit egy hagyományos lengőpille generálhat. Az eredmény? Olyan középtartománybeli átláthatóság, amelyről nem is gondolná, hogy lehetséges.

Biomimetikus felfüggesztés Hagyományos lengőpille (felfüggesztés)

Continuum™

A kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli a hirtelen átmeneteket a viselkedésben, amelyek negatív hatással vannak a hagyományos meghajtó egységekre. Az eredmény egy sokkal nyitottabb, semlegesebb teljesítmény, amely az énekhangokat és hangszereket precizitással és átláthatósággal szólaltatja meg.

Contiuum

 

Aluminium mélysugárzó keret

A 801 D4 modellben a két Aerofoil mélyhangszóró egy alumínium mélysugárzó keretben található, amely mindegyike egy belső alumíniumlemezhez, majd a ház legmerevebb részéhez van rögzítve. Ezek az egyetlen darabból kialakított szerkezetek tökéletes helyet biztosítanak a tiszta, pontos basszusoknak.

Alumínium mélysugárzó keret

Aerofoil mélyhangszórók


Az Aerofoil mélyhangszóró technológiánk továbbra is kiválóan oldja meg az alacsony tömeg és a nagy merevség kombinációjának problémáját, a szénszálas héjnak és a változó profilú habmagnak köszönhetően. Most, a habszivacs Anti-Resonance Plug™ hozzáadásával alacsonyabb torzítás és a még tisztább basszus érhető el.

Aerofoil mélysugárzó, rezonanciacsökkentő porsapkával Aerofoil mélysugárzó

 

 

 

 

 

 

 

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Gyémánt magassugárzó
A ház tetejére kiültetettt, tömör magassugárzó ház
Continuum kónuszú FST™
Rezonancia csökkentő porsapka 
Biomimetikus felfüggesztés
Matrix™ 
Aerofoil kónuszú mélysugárzók
Flowport™
Leírás 3-utas reflex rendszerű
Meghajtó egységek 1x ø25mm (1in) gyémánt dóm magassugárzó
1x ø130mm (5in) Continuum kónuszú FST™ középsugárzó
2x ø165mm (6.5in) Aerofoil kónuszú mélysugárzó
Frekvencia tartomány 33Hz - 35kHz
Frekvencia válasz  45Hz - 28kHz
(+/-3dB a referencia tengelytől)
Érzékenység  89dB
(a tengelyen 2.83Vrms,1m-ről)
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB,1m a tengelyen) 
Névleges ellenállás <1 % 100Hz – 20kHz
Ajánlott erősítő teljesítmény <0.4% 100Hz  – 20kHz
Max. ajánlott kábel ellenállás 8Ω (minimum 3.0Ω)
Méretek 50W – 200W , 8Ω-on nem túlvezérelt programnál
0.1Ω
Magasság:  289mm
Nettó súly Szélesség:  715mm
Burkolatok Mélység: 369mm
25.15kg
Kabinet:                   Előlap:
Fényes fekete          Fekete
Fehér                       Szürke

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!