Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins HTM71 S3 Mocha center hangfal

799.990Ft
Szín-700
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron

A 700 S3 sorozat zászlóshajó centersugárzója házimozi alkalmazásokhoz

  • 3 utas, 4 hangszórós, bass reflex rendszerű hangsugárzó
  • Elcsatolt Carbon Dome magassugárzó
  • Tömör, a doboz tetejére kiültetett magassugárzó ház.
  • Continuum™ kónuszú FST™ középsugárzó
  • Elcsatolt középsugárzó
  • Aerofoil™ profilú mélysugárzók
  • Flowport™
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Stúdió hangzás otthonában

A sorozat zászlóshajó centersugárzója, a HTM71 S3 egy Carbon Dome meghajtóegységgel rendelkezik, amely a kabinet tetejére kiültetett magassugárzó házban van elhelyezve, így tökéletesen illeszkedik a 705 S3, 703 S3 és 702 S3 társaihoz.
Ez a megközelítés kiváló integrációt és még magával ragadóbb hallgatási élményt tesz lehetővé a prémium 700-as sorozatú térhatású hangrendszerekben. A HTM71 S3 egy teljesen új, 130 mm-es Continuum kónuszú FST™ középsugárzóval is rendelkezik, amely a biomimetikus felfüggesztés rendszerünkkel van felszerelve - ez különösen fontos a párbeszédek tisztasága szempontjából.


Precíziós hangzás

A 700-as sorozat a legmodernebb technológiák sokaságát használja, amelyek a díjnyertes 800-as Diamond sorozat hangsugárzóiból származnak, hogy a kategória legjobb hangélményét nyújtsák.

Vigye haza Hollywoodot

A két center hangsugárzó, valamint a hozzá illő mélysugárzók, falba és mennyezetbe épített hangszórók választási lehetőségével az új 700-as sorozat kiválóan teljesít bármely házimozi berendezésben.

Átgondolt kialakítás

Az új 700-as sorozat a karcsú arányoknak, a prémium minőségű részleteknek, a finoman ívelt kabinetformának, valamint a teljesen új Mokka kivitelnek köszönhetően, egyszerre gyönyörű és könnyedén elegáns.

Stúdióhangzás, Önhöz igazítva

Ez a legkiterjedtebb termékcsaládunk: A 700-as sorozat padlón álló, állványra és könyvespolcra helyezhető hangsugárzókkal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy bármilyen méretű helyiségben precíz hangzást kaphat, bárhogyan is szeretné hallgatni.


Termék jellemzők

Tömör magassugárzó ház

A 700-as sorozat a kabinet tetejére kiültetett, tömör magassugárzó ház legújabb generációjával rendelkezik. Új, elnyújtottabb formája hosszabb csőrendszert tartalmaz, hogy még szabadabb és nyitottabb hangzást produkáljon a magas frekvenciáknál. A gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből van kimunkálva, hogy jobban ellenálljon a rezonanciának.

    HTM71 S3 magassugárzó     B&W 705 S3 robbantott magassugárzó      B&W 702 S3 robbantott magassugárzó

Carbon Dome magassugárzó

A Carbon Dome magassugárzók kifejezetten a 700-as sorozathoz készültek. Az alumínium dupla dómos magassugárzókhoz képest drámai javulást nyújtanak, és 47 kHz-re emelik a rezonanciafrekvenciát, a tűpontos képalkotás és a részletgazdagság érdekében.

Biomimetikus felfüggesztés

Néha ahhoz, hogy nagy változást érjünk el, szokatlan gondolkodásra van szükség. A híres sárga aramidszálas közép membránjainktól a Continuum membrán technológiára való áttérés a középsugárzás teljesítményének jelentős javulását eredményezte. Most a hangszóró kónusz egy másik kulcsfontosságú elemére fordítottuk figyelmünket: a lengőpillére. Az új biomimetikus felfüggesztés forradalmasítja a középsugárzók teljesítményét, mivel jelentősen csökkenti a nem kívánt légnyomást és az elszíneződést, amelyet a hagyományos lengőpille generálhat. Az eredmény? Olyan középtartománybeli átláthatóság, amelyet nem is gondolnánk, hogy lehetséges

    HTM71 S3 FST közép és Aerofoil mélysugárzó      B&W 702 S3 robbantott középsugárzó      B&W 702 S3 robbantott középsugárzó

Continuum™ membrán

Kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli azokat a hirtelen viselkedésbeli átmeneteket, amelyek ronthatják a hagyományos meghajtóegységek teljesítményét. Az eredmény egy nyitottabb, semlegesebb hangzás, amely a hangokat és hangszereket precízen és átláthatóan adja vissza.

Elcsatolt középsugárzó rendszer

Az új 700-as sorozat minden háromutas hangsugárzója külön középhangszórót kapott, amely négy kulcsfontosságú Bowers & Wilkins technológiát használ: a Continuum membránt, az FST™-t, a biomimetikus felfüggesztést és a középsugárzó elcsatolását, ez utóbbi biztosítja a hangsugárzó mélysugárzóinak működéséből eredő minimális interferenciát.

Aerofoil™ profilú mélyhangszórók

A fejlett számítógépes modellezési technikák felhasználásával kifejlesztett Aerofoil™ profilú membrán magja változó vastagsággal rendelkezik, így ott biztosít merevséget és merevséget, ahol arra a legnagyobb szükség van. Az eredmény: mély és dinamikus basszus.

     HTM71 S3 Mokka    B&W 702 S3 robbantott mélysugárzó      HTM71 S3 Mokka Flowport reflexcső és csatlakozótálca

Színek

A felületek elnevezése az előző generációs hangsugárzókhoz képest némiképp megváltozott. A Rózsafa szín helyett az elegáns megjelenésű Mokka szín lesz elérhető.  A 700-as sorozat az alábbi színekben elérhető:

  • Fényes fekete
  • Szatén fehér
  • Mokka

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Elcsatolt Carbon Dome magassugárzó
  Tömör, a doboz tetejére kiültetett magassugárzó ház.
  Continuum™ kónuszú mély/középsugárzó
  Flowport™
Leírás 3 utas bass reflex rendszerű
Meghajtóegységek 1x ø25mm elcsatolt Carbon Dome magas
  1x ø100mm Continuum kónuszú FST közép
  2x ø165mm Aerofoil kónuszú mély
Frekvencia tartomány  45Hz - 33kHz
Frekvencia válasz 50Hz - 28kHz
(+/-3dB a referencia tengelytől)  
Érzékenység 89dB
(tengelyen, 2.83Vrms-nél, 1m-ről)  
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB, 1m, tengelyen)
  <1% 90Hz - 22kHz
  <0.5% 120Hz - 20kHz
Névleges impedancia 8Ω (minimum 3.0Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 30W - 200W 8Ω-on, nem túlvezérelve
Ajánlott max. kábelimpedancia 0.1Ω
Méretek                           Magasság: 165mm, csak a kabinet
  233mm, magassugárzóval
Szélesség: 628mm, csak a kabinet
Mélység: 318mm, csak a kabinet
  356mm, előlappal és csatlakozókkal
Súly 17.5kg
Színek                                  Kabinet: Fényes fekete 
  Mokka
  Szatén fehér
Előlap: Fekete
  Szürke (csak a fehér színnél)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!