Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins HTM71 S3 Midnight Blue Metallic centersugárzó

999.990Ft
Szín-700
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az első Signature centersugárzó házimozi alkalmazásokhoz

  • 3 utas, 4 hangszórós, bass reflex rendszerű hangsugárzó
  • Elcsatolt Carbon Dome magassugárzó
  • Tömör, a doboz tetejére kiültetett magassugárzó ház.
  • Continuum™ kónuszú FST™ középsugárzó
  • Elcsatolt középsugárzó
  • Továbbfejlesztett, Aerofoil™ profilú mélysugárzók
  • Flowport™
  • Frissített keresztváltó
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A 700-as szériával a stúdió hangzás otthonába költözik. A 700-as Signature sorozat erre a rendkívüli származásra épül, álló és állványra helyezhető hangsugárzókkal, valamint az első Signature centersugárzóval. A kollekció az eddigi legkiterjedtebb Signature termékcsaládot alkotja. Az optimalizált technológiák és az egyedi, fényűző kivitelek együttesen olyan teljesítményt és eleganciát biztosítanak, amely egy szinttel a legjobbak felett áll.

Bowers & Wilkins HTM71 S3 Midnight Blue Metallic centersugárzó

HTM71 S3 Signature

A HTM71 S3 Signature a maga nemében az első center hangsugárzó. Az elsősorban házimoziban való használatra tervezett HTM71 S3 Signature kivételes realizmust biztosít a bármilyen filmnézési élményhez. Olyan optimalizált technológiákat tartalmaz, mint a szabadalmaztatott, elcsatolt Continuum középsugárzó meghajtó egységünk és a kabinet tetejére kiültetett magassugárzónk, valamint a 800-as sorozatú Signature modellekhez kifejlesztett és továbbfejlesztett basszusmotor-rendszer, javított kondenzátorok, átdolgozott hangszóró csatlakozók és egy nyitottabb magassugárzó rács.

Technológiák

Tömör magassugárzó ház

A 700 Series Signature modellek az ikonikus kabinet tetejére kiültetett, tömör magassugárzó ház legújabb generációját tartalmazzák. Új, nyújtottabb formája hosszabb csőrendszert tartalmaz, amely még szabadabb és nyitottabb hangzást eredményez a magas frekvenciáknál. A gondosan elcsatolt ház egyetlen tömör alumíniumtömbből készült, hogy jobban ellenálljon a rezonanciáknak.

Carbon Dome magassugárzó

Carbon Dome

A Carbon Dome magassugárzók kifejezetten a 700-as sorozathoz készültek. Drámai javulást jelentenek a korábbi generációs dómtechnológiákhoz képest, és 47 kHz-re emelik a rezonanciafrekvenciát, ami precíz képalkotási pontosságot és részletességet biztosít.

Biomimetikus felfüggesztés

Néha szokatlan gondolkodásra van szükség ahhoz, hogy nagy változást érjünk el. A híres, sárga aramid szálakból készült hangszóró membránjainkról a Continuum technológiára való áttérés a középtartományú teljesítmény jelentős javulását eredményezte. Most a hangszóró membrán egy másik fontos elemére fordítottuk figyelmünket: a lengőpillére. Az új Biomimetikus felfüggesztés forradalmasítja a középtartományú hangszórók teljesítményét, mivel jelentősen csökkenti a nem kívánt légnyomást és az elszíneződést, amelyet a hagyományos lengőpille generálhat. Az eredmény? Olyan középtartománybeli átláthatóság, amelyre nem is gondolnánk, hogy lehetséges.

Continuum™ membrán

Continuum™ membrán

Kompozit szerkezetének köszönhetően a Continuum™ membrán elkerüli a viselkedés hirtelen átmeneteit, amelyek ronthatják a hagyományos meghajtó egységek teljesítményét. Az eredmény nyitottabb és semlegesebb teljesítmény, amely a hangokat és hangszereket precízen és átláthatóan adja vissza.

Frissített keresztváltók

Frissített keresztváltó

Az új 700-as Signature modellek a szakértő mérnökeink által készített, továbbfejlesztett keresztváltó konstrukciókat használják. A Bowers & Wilkins mérnökei szigorú tesztek segítségével fejlesztették ki ezeket a keresztváltókat, és gondosan optimalizálták a tökéletességig, hogy maximalizálják a hangszórók teljesítményét. A 705 S3 Signature egy továbbfejlesztett mély/közép motorrendszert, továbbfejlesztett kondenzátorokat és átdolgozott hangsugárzó csatlakozásokat használ a még tisztább, kifinomultabb hangzás érdekében.

Elcsatolt középtartományú egység

A HTM 71 S3 Signature egy dedikált középhangszórót tartalmaz, amely négy kulcsfontosságú Bowers & Wilkins technológiát használ: Continuum membrán, FST™, Biomimetikus felfüggesztés és középtartományú elcsatolást, ez utóbbi biztosítja a hangsugárzó mélyhangszóróinak működéséből eredő minimális interferenciát.

Aerofoil™ profilú mélyhangszóró membrán

A fejlett számítógépes modellezési technikák felhasználásával kifejlesztett Aerofoil™ profilú mélyhangszóró membrán változó falvastagságú, így ott biztosít merevséget és szilárdságot, ahol arra a legnagyobb szükség van. Az eredmény mély és dinamikus basszus.

Elegáns kivitelek

Bowers & Wilkins HTM 71 S3 Signature Datuk Gloss és Midnight Blue Metallic színben

A 700 Signature sorozat ugyanolyan szépen néz ki, mint ahogyan szól. Két fényűző kivitel, a Midnight Blue Metallic fényezés vagy a Datuk Gloss fafurnér közül választhat, így minden modell a kivételes teljesítményt elegáns dizájnnal egészíti ki.

- Midnight Blue Metallic
- Datuk Gloss

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Elcsatolt Carbon Dome magassugárzó
Tömör, a doboz tetejére kiültetett magassugárzó ház.
Continuum™ kónuszú mély/középsugárzó
Flowport™
Leírás 3 utas bass reflex rendszerű
Meghajtóegységek 1x ø25mm elcsatolt Carbon Dome magas
1x ø100mm Continuum kónuszú FST közép
2x ø165mm Aerofoil kónuszú mély
Frekvencia tartomány  45Hz - 33kHz
Frekvencia válasz 50Hz - 28kHz
(+/-3dB a referencia tengelytől)
Érzékenység 89dB
(tengelyen, 2.83Vrms-nél, 1m-ről)
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB, 1m, tengelyen)
<1% 90Hz - 22kHz
<0.5% 120Hz - 20kHz
Névleges impedancia 8Ω (minimum 3.0Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 30W - 200W 8Ω-on, nem túlvezérelve
Ajánlott max. kábelimpedancia 0.1Ω
Méretek                             
Magasság:  165mm, csak a kabinet
233mm, magassugárzóval
Szélesség:  628mm, csak a kabinet
Mélység:  318mm, csak a kabinet
356mm, előlappal és csatlakozókkal
Súly 19.9kg
Színek                                   
Kabinet:  Datuk Gloss
Midnight Blue Metallic
Előlap:  Fekete

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!