Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins HTM71 S2 Rózsafa centersugárzó

599.990 Ft/db 479.990 Ft/db
20%
Az akció időtartama: 2022. 06. 15. -
Szín
Menny.:db
Gyártó:
Bass reflex rendszerű 3 utas hangsugárzó,100 mm-es Continuum™ FST középsugárzó,2x 165 mm-es szőtt Aerofoil mély,25mm-es, Nautilus tölcséres, elcsatolt, karbon dóm magassugárzó
Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. február 21.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

HTM71 S2 centersugárzó

A nagyméretű háromutas center hangsugárzó példátlan teljesítménnyel és tisztasággal képes megszólalni, lenyűgöző hangreprodukcióval. Úgy tervezték, hogy ideális párt alkosson az olyan állódobozokkal, mint például a 703.

Vigye otthonába a lélegzetelállítóan tiszta, részletgazdag és stúdió minőségű hangzást, az új 700-as sorozattal.

A CM sorozatot leváltó hangfalcsalád, a 800 Diamond sorozatnál már megismert technológiák felhasználásával és kifejezetten ehhez a szériához kifejlesztett megoldásaival, az otthoni szórakoztatást egy teljesen új szintre emeli. Mindezt szobabarát méretű kabinetekkel, melyeket úgy alakítottunk ki, hogy dekoratívan illeszkedjenek az otthoni környezetébe.

A művésztől a hallgatóig

Az igazán jó hangsugárzó több mint egy zenét közvetítő eszköz. Hídként működik – ez a módja annak, hogy a hallgató és az előadó közötti távolságot megszüntessük. Hallgassa meg a 700-as sorozat hangsugárzóit és a zene életre fog kelni. Minden hangszert, hangjegyet és lélegzetvételt el tud helyezni a térben, mindezt hibátlan pontossággal. Képes lesz a zene érzelmeit megtapasztalni az otthonában. Egyszer csak Ön már nem a felvételt hallgatja, hanem együtt van a művésszel a stúdióban. Mikor a hangsugárzók tesztelésére kerül sor, nincs jobb, mint az emberi fül.

A hangsugárzóinkat több száz órányi hangolás és meghallgatások során alakítottuk ki, különböző zenei stílusokkal és műfajokkal. Az akusztikus teljesítmény érdekében mérnökeink különböző szempontok szerint tesztelték a hangsugárzókat, mint például a felbontás, eltérő elhelyezés és sok más fontos paraméter. Ajánlunk néhány számot, melyről azt gondoljuk, hogy a legjobbat hozzák ki a 700-as sorozatból.

Technológia

A 700-as széria egy teljes egészében új hangsugárzó sorozat. A kifutó CM szériával összehasonlítva minden hangszórót megváltoztattunk és radikálisan továbbfejlesztettünk. Ehhez a zászlóshajó 800 Diamond sorozat legfejlettebb technológiáját kölcsönöztük és adoptáltuk egy jóval elfogadhatóbb árszintre. Így teljesen új technológiákat tudtunk bemutatni, melyet kifejezetten ehhez a sorozathoz fejlesztettünk.

Tömör magassugárzó ház

A 705 és a 702 modellek tömör magassugárzó ház technológiát alkalmaznak, mely eddig csak a 800 Diamond sorozatban volt megtalálható. Az akusztikailag optimalizált házat tömör alumíniumból alakítják ki, egy olyan struktúrát kialakítva mely különlegesen merev és ellenáll a rezonanciáknak.

Carbon Dome™ magassugárzó

A Carbon Dome™ magassugárzó egy teljesen új technológia, mely kifejezetten a 700-as sorozathoz lett tervezve. Az alumínium, dupla dóm magassugárzóhoz képest az előrelépés drámai, a magassugárzó rezonanciafrekvenciája 47kHz-re emelkedett, melynek eredménye a tűhegy pontosságú hangkép és a részletgazdag hangzás.

Continuum™ membrán

Az először a 800 Diamond sorozatnál látott Continuum kónusz képviseli a legnagyobb előrelépést a középhangok tekintetében a Kevlar® megjelenése óta. A membrán szőtt, kompozit anyagból készül és erőteljesen szabályozott „felbomlást” biztosít, melynek az eredménye lágyabb és részletekben gazdag középfrekvenciás hangzás. Középsugárzó kosár A sorozatban található három álló hangsugárzó új, FEA optimalizált alumínium középsugárzó öntvénykosarat alkalmaz. Az új kialakítás merevebb, mint az CM sorozat cink ötvözetű kosara, a tisztább középfrekvenciás hangzás és az alacsonyabb rezonancia érdekében.

Aerofoil™ profilú membrán

Az új Aerofoil profilú mélysugárzó membránok ugyanolyan változó falvastagsággal rendelkeznek, mint a 800 Diamond sorozat mélysugárzói. A fejlesztéshez korszerű számítógépes modellezési technikát használtunk, így az erőteljes és mélyre menő hangok érdekében membrán ott a legmerevebb és legerősebb, ahol az szükséges. Elcsatolt középsugárzó Az álló hangsugárzók középsugárzói a kabinettől elcsatolt kialakításúak, melyhez hasonlatos rendszer a 800 Diamond sorozatban található. Az elcsatolás, csökkenti a kabinet által okozott színezettséget, így a középhangok tisztasága tovább javul.

A műszaki tervezés szép

A tervezők gyakran kétségbe vonják azt az elvet, hogy a termék funkcionális és esztétikai tulajdonságai szorosan egymáshoz kapcsolódnak. Mi többé nem értünk velük egyet. Valójában a 705 és 702 modellek tetején elhelyezett tömör magassugárzó házzal pont ez a helyzet. Ez egy olyan tárgy, mely elsősorban és leginkább az akusztikus teljesítmény érdekében ilyen. De a minimális egyszerűségével, viszont vitathatatlanul gyönyörű. Ez a filozófia, amely mélyen a 700-as sorozat DNS-ében fut. Egy olyan hangsugárzó család, amely a füleinek zenél és a szemeivel is könnyen befogadható.

Műszaki adatok

Leírás 3 utas Bass reflex rendszerű
Technikai jellemzők Carbon Dome™  magassugárzó
  Continuum™ kónuszú FST™ középsugárzó
  Elcsatolt középsugárzó
  Flowport™
Meghajtó egységek 1x ø25mm elcsatolt Carbon Dome magas
  1x ø100mm Continuum kónuszú FST közép
  2x ø165mm Aerofoil kónuszú mélysugárzó
Frekvencia tartomány  45Hz és 33kHz (- 6dB)
Frekvencia válasz 50Hz - 28kHz ±3dB
Érzékenység 89dB spl (2.83 V, 1 m)
Harmonikus torzítás 2. és 3. harmonikusok (90dB, 1m)
  <1% 90Hz - 22kHz
  <0.5% 120Hz - 20kHz
Névleges impedancia 8Ω (minimum 3Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 30W - 200W 8Ω-on, nem túlvezérelve
Javasolt max. kábel imp. 0.1Ω
Méretek                  
Magasság: 225mm
Szélesség: 590mm
Mélység: 285mm csak a kabinet
  301mm előlappal és csatlakozókkal
Súly 18.3kg 
Színek            Kabinet:                  Rózsafa                                    
  Fényes fekete                           
  Selyemfényű fehér                   
Előlap: Fekete
  Szürke ( csak a fehér színnél)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!