Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Real Cable HDTDCOCC600/3M hangfal kábel

159.990Ft
Menny.:szett
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Oxigénmentes réz (OFC), ezüst és OCC réz vezetők. Több vezetékes (Q-Litz), különböző keresztmetszetű szálak (TDC), 6 mm2-es keresztmetszet, 2 x 3 m-es összeszerelt kábel, banán dugó vagy villa csatlakozó.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

2 x 6mm² vezetőfelület, OFC, SPC és OCC fémekből álló felépítés- 4 OCC mono érből álló szál a mélyekhez, 12 OFC mono érből álló szál a felső mélyekhez, 32 érből szőtt OFC szál a mély/közepekhez, 65 érből szőtt OFC szál a középhez, 7 csoportra osztott nagyon finom erekből álló OFC szál a közép/magashoz, 7 csoportra osztott szőtt erekből álló SPC szál a magashoz. Kettős és hármas kábelezéshez is optimalizált, Kvázi Litze szerkezetű gyártás, Csavart vezető erek  (lineáris induktivitás csökkentés), Üreges elválasztó csövek (vibráció és a kapacitás csökkentés)

Gyárilag szerelt változatban kapható, fém elosztókkal és banándugókkal vagy villákkal.

A legjobb Real Cable® technológiák kombinációja a kompromisszumok nélküli hangátvitel érdekében. A  legfejlettebb TDC technológia 6 különböző vezető használatával. Minden típusú frekvencia megtalálja dedikált csatornáját  anélkül, hogy másokat zavarna. A tisztaság tökéletesítése és az alacsony frekvenciák nagy áramának kiszolgálásának érdekében a legkisebb veszteséggel történő áthaladáshoz a dedikált csatorna OCC rézből készül. A magas hangoknak szentelt csatorna ezüstözött rézből készült, a lineáris reprodukcióhoz egészen a nagyon magas frekvenciákig, az új hangformátumok stúdióminőségben való kielégítése érdekében (LPCM 192 kHz / 24 bit és flac 96 kHz / 24 bit).

Mindegyik vezető azonos impedanciával rendelkezik, különböző szakaszokból álló szálakkal. Ez a kombináció biztosítja a következetességet, az egyensúlyt és az tisztaságot. Ezen felül a pozitív és negatív csoportokat üreges csövek segítségével választják el a kapacitív hatás minimalizálása érdekében, és a lineáris induktivitás csökkentése érdekében megcsavarják őket. 

Ennek eredményeként a legkisebb részletek is tökéletesen átjutnak. A hangzás egésze meglepően részletgazdag. A hangszínpad kiváló felbontású és mindenekelőtt nagyon nagy. A basszus hangzás kiemelkedő minőségű és határozott. A középtartomány kifinomult, végezetül a magas hangzás légies, precíz és nagyon finom.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!