Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 1.5m Vodka 48 E-ARC HDMI kábel

95.800Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A Vodka eARC 10%-os ezüst eARC vezetékekkel és 5%-os ezüst Ground-Reference vezetékekkel rendelkezik, 3. szintű zajszűréssel.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az AudioQuest eARC-Priority modelljei a TV eARC/ARC kimenetét hangforrásként használó rendszerek számára világszínvonalú teljesítményt kínálnak a lehető legkedvezőbb áron.
Az AudioQuest eARC-Priority kábelek teljes értékű 48-as sorozatú HDMI-kábelek, a 8K-10K videókhoz és az összes legújabb videofunkcióhoz szükséges 48 Gbps sávszélességgel. Míg a fő A/V adatpárok Cinnamon-szintű teljesítményt nyújtanak (a Forest 48 tömör 0,5%-os ezüst + szén és a Vodka 48 3. szintű zajszűrése), addig az eARC-Priority kábelek eARC-adatpárja és Ground-Reference-elvezetése ugyanazokat a fejlett tervezési összetevőket használja, mint "48-as" testvéreik.
A Vodka eARC 10%-os ezüst eARC vezetékekkel és 5%-os ezüst Ground-Reference vezetékekkel rendelkezik, 3. szintű zajszűréssel.
A soundbarok és más ARC bemenettel ellátott eszközök számára a tervezési és anyagforrások ilyen elosztása a teljesítmény és az érték kiváló kombinációját kínálja.
48 Gbps sávszélesség
Az AudioQuest "48" HDMI kábelek akár professzionális 10K Ultra-HD videó átvitelére is képesek. A 48 Gbps sávszélességet 4 szimmetrikus audio/video pár teszi lehetővé, amelyek egyenként 12 Gbps sebességre képesek. Az akár 48 Gbps sávszélességet átvivő HDMI-kábelek gyártásához szükséges precizitás és szigorúbb gyártási tűréshatárok miatt az AudioQuest számos bevált összetevője és technikája fontosabb, mint valaha.
8K/10K
Az AudioQuest 48 Gbps-os HDMI-kábelei rendelkeznek az akár 10K felbontású videókhoz szükséges sávszélességgel, valamint a 8K/60 és 4K/120 felbontás/frissítési sebességgel. Minden AudioQuest HDMI kábel teljesen visszafelé kompatibilis a meglévő 4K kijelzőkkel.
10%-os ezüst eARC vezetők / 5%-os ezüst földelés-referencia
Az AudioQuest eARC-Priority HDMI kábelekben az eARC adatpár vezetők és a Ground-Reference elvezetés ugyanazokat a fejlett tervezési összetevőket használja, mint a 48-as sorozatú társaik, lehetővé téve a kiváló hangteljesítményt a lehető legbarátságosabb áron.
0,5% ezüstözött réz A/V-vezetők (HDMI)
Az AudioQuest HDMI kábelekben az AudioQuest Long-Grain Copper (LGC) vezetőkre egyre vastagabb ezüstbevonatú rétegeket alkalmaznak a zajszűrés javítása érdekében. A kiváló fémnek a vezető külső oldalán történő elhelyezése a legnagyobb előnyt eredményezi az általános teljesítményre nézve - ez a digitális kábel maximalizálásának kiválóan költséghatékony módja. A Forest 48 0,5% ezüstözött rezet használ a vezetékekhez.
3. szintű zajszűrés: Szén + fém + irányítottság
A hagyományos "100%-os árnyékolás" nem elegendő a Wi-Fi, a mobiltelefonos és a műholdas sugárzás egyre elterjedtebb hatásai ellen. Az AudioQuest HDMI-kábelekben mind a 19 vezető irányvezérelt, hogy a teljesítményt károsító RF-zajt minimálisra csökkentse azáltal, hogy "irányítja" vagy elvezeti azt a legérzékenyebb áramköröktől. A 3. szintű zajszűrés a 4 FRL + eARC pár köré egy nagy veszteségű szénréteget helyez el fémrétegek között, hogy tovább fokozza a zajszűrést. További zajszűrési technikákat (4. szint és magasabb szintek) alkalmaznak a költségvetés függvényében a zaj további csökkentése érdekében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!