Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 3.0m Thunderbird 48 HDMI kábel

534.000Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A ThunderBird 48 10%-os ezüstözött réz vezetőkkel és elvezetéssel rendelkezik, amelyek a rádiófrekvenciás zajok elvezetése érdekében irányítottak; a szénréteghez nagy veszteségű grafént adtak hozzá.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

10% ezüstözött réz vezetők és lefolyók (HDMI)
Az AudioQuest HDMI-kábelekben az AudioQuest hosszú szemcséjű réz (LGC) vezetőire egyre vastagabb ezüstbevonatot visznek fel a zajszűrés javítása érdekében. A kiváló fémnek a vezető külső oldalára történő elhelyezése eredményezi a legnagyobb előnyt az általános teljesítményre nézve - ez egy kiválóan költséghatékony módja a digitális kábel maximalizálásának. A ThunderBird 48 10% ezüstözött rezet használ mind a vezetékekhez, mind a lefolyókhoz.

5. szintű zajszűrés: Grafén + Globális szén + Irányítottság
A hagyományos "100%-os árnyékolás" nem elegendő a Wi-Fi, a mobiltelefonos és a műholdas sugárzás egyre elterjedtebb hatásai ellen. Az AudioQuest HDMI-kábelekben mind a 19 vezető irányvezérelt, hogy a teljesítményt károsító RF-zajt minimálisra csökkentse azáltal, hogy "irányítja" vagy elvezeti azt a legérzékenyebb áramköröktől. Az 5. szintű zajszűrésnél a 4 FRL + eARC pár körüli fémrétegek közé helyezett szénréteghez nagy veszteségű grafént adnak, és egy "globális" nagy veszteségű szénréteget helyeznek az összes vezető köré.

eARC: 10% ezüst + 5. szintű zajszűrés
Mivel a hang számít, az AudioQuest 48-as sorozatú HDMI-kábeleiben az eARC-vezetők ugyanolyan szeretetben és ragaszkodásban részesülnek, ugyanolyan kiváló fémekkel, irányvezérelt vezetőkkel és zajszűrő technológiákkal, mint a fő AV-adatpárok. Az AudioQuest eARC-kiemelt kábeleiben a fő A/V-adatpárok Cinnamon-szintű teljesítményt nyújtanak (a Forest 48 szilárd 0,5%-os ezüst + szén és a Vodka 48 3. szintű zajszűrése), míg az eARC-adatpár és a Ground-Reference csatorna ugyanazokat a fejlett tervezési összetevőket használja, mint "48-as" társaik. A HDMI Audio Return Channel (ARC) a hangot a tévéből a soundbarra vagy az AV-vevőre küldi a rendszerbeállítás nagyobb egyszerűsége és rugalmassága érdekében. A hardver korábbi ARC képességei a veszteséges (tömörített) 5.1 csatornás térhatású hangzást maximalizálják. A mai HDMI 2.1-es hardver támogatja a továbbfejlesztett Audio Return Channel-t (eARC), amely drasztikusan megnöveli a digitális sávszélességet, így támogatja a tömörítetlen és veszteségmentes nagyfelbontású többcsatornás hangot, beleértve a Dolby TrueHD és Atmos, valamint a DTS-HD Master Audio és a DTS X.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!