Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 5.0m Pearl 48 HDMI kábel

71.200Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A Pearl 48 nagy tisztaságú Long-Grain Copper vezetékeket tartalmaz, amelyek irányítottak a rádiófrekvenciás zajok leghatékonyabb elvezetése érdekében.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Először a hang.

Az AudioQuest 48 és eARC-Priority sorozatú HDMI-kábelei az eddigi legjobb hangzású HDMI-kábeleink.Az akár 48 Gbps sávszélességet átvivő HDMI-kábelek előállításához szükséges nagyobb pontosság és szigorúbb gyártási tűréshatárok miatt az AudioQuest összes bevált összetevője és technikája ugyanolyan fontos, mint eddig bármikor.

Audioquest Pearl 48 HDMI kábel

A Pearl 48 nagytisztaságú Long-Grain Copper vezetékeket tartalmaz, amelyek irányítottak a rádiófrekvenciás zajok leghatékonyabb elvezetése érdekében.

48 Gbps sávszélesség

Az AudioQuest "48" HDMI kábelek akár professzionális 10K Ultra-HD videó átvitelére is képesek. A 48 Gbps sávszélességet 4 szimmetrikus audio/video pár teszi lehetővé, amelyek egyenként 12 Gbps sebességre képesek. Az akár 48 Gbps sávszélességet átvivő HDMI-kábelek gyártásához szükséges precizitás és szigorúbb gyártási tűréshatárok miatt az AudioQuest számos bevált összetevője és technikája fontosabb, mint valaha.

8K/10K

Az AudioQuest 48 Gbps-os HDMI-kábelei rendelkeznek az akár 10K felbontású videókhoz szükséges sávszélességgel, valamint a 8K/60 és 4K/120 felbontás/frissítési sebességgel. Minden AudioQuest HDMI kábel teljesen visszafelé kompatibilis a meglévő 4K kijelzőkkel.

Főbb jellemzők

Hosszú szemcsés rézvezetők (HDMI)

Az AudioQuest HDMI kábelekben a tömör hosszú szemcséjű réz, az ezüstözött réz vagy a tökéletes felületű ezüst vezetők javítják a zajszűrést és az általános teljesítményt. A Pearl 48 hosszú szemcséjű rezet (Long Grain Copper) használ a vezetékekhez.

1. szintű zajszűrés: irányvezérelt

Ez az AudioQuest zajszűrési technológiáinak alapja. A hagyományos "100%-os árnyékolás" nem elegendő a Wi-Fi, a mobiltelefonos és a műholdas sugárzás egyre elterjedtebb hatásai ellen. Az AudioQuest HDMI-kábelekben mind a 19 vezető irányvezérelt, hogy a teljesítményt károsító RF-zajt minimálisra csökkentse azáltal, hogy "irányítja" vagy elvezeti azt a legérzékenyebb áramköröktől. További zajszűrési technikákat (2. szint és magasabb szintek) alkalmaznak, ahogy a költségvetés engedi, a zaj további csökkentése érdekében.

Audioquest Pearl 48 HDMI keresztmetszet

eARC: LGC + 1. szintű zajszűrés

Mivel a hang számít, az AudioQuest 48-as sorozatú HDMI-kábeleinek eARC-vezetői ugyanolyan szeretetben és ragaszkodásban részesülnek, ugyanolyan kiváló fémekkel, irányvezérelt vezetőkkel és zajszűrő technológiákkal rendelkeznek, mint a fő AV-adatpárok. Az AudioQuest eARC-kiemelt kábeleiben a fő A/V-adatpárok Cinnamon-szintű teljesítményt nyújtanak (a Forest 48 szilárd 0,5%-os ezüst + szén és a Vodka 48 3. szintű zajszűrése), míg az eARC-adatpár és a Ground-Reference csatorna ugyanazokat a fejlett tervezési összetevőket használja, mint "48-as" társaik. A HDMI Audio Return Channel (ARC) a hangot a tévéből a soundbarra vagy az AV-vevőre küldi a rendszerbeállítás nagyobb egyszerűsége és rugalmassága érdekében. A hardver korábbi ARC képességei a veszteséges (tömörített) 5.1 csatornás térhatású hangzást maximalizálják. A mai HDMI 2.1 hardver támogatja a továbbfejlesztett Audio Return Channel-t (eARC), amely drasztikusan megnöveli a digitális sávszélességet, így támogatja a tömörítetlen és veszteségmentes nagyfelbontású többcsatornás hangot, beleértve a Dolby TrueHD és Atmos, valamint a DTS-HD Master Audio és a DTS X hangrendszereket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!