Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 0.6m Forest 48 HDMI kábel

24.600Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A Forest 48 0,5%-os ezüstözött rézvezetőkkel rendelkezik, amelyeket a rádiófrekvenciás zajok leghatékonyabb elvezetése érdekében irányítottak.
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.990Ft

Leírás és Paraméterek

Először a hang. Míg a 8K és más lenyűgöző videó/játék funkciók a HDMI címlapokra kerülnek, az AudioQuest 48 és eARC-Priority sorozatú HDMI-kábelei az eddigi legjobb hangzású HDMI-kábeleink.

Az akár 48 Gbps sávszélességet átvivő HDMI-kábelek előállításához szükséges nagyobb pontosság és szigorúbb gyártási tűréshatárok miatt az AudioQuest összes bevált összetevője és technikája ugyanolyan fontos, mint eddig bármikor. A Forest 48 0,5%-os ezüstözött rézvezetőkkel rendelkezik, amelyeket a rádiófrekvenciás zajok leghatékonyabb elvezetése érdekében irányítottak. 48 Gbps sávszélesség
Az AudioQuest "48" HDMI kábelek akár professzionális 10K Ultra-HD videó átvitelére is képesek. A 48 Gbps sávszélességet 4 szimmetrikus audio/video pár teszi lehetővé, amelyek egyenként 12 Gbps sebességre képesek. Az akár 48 Gbps sávszélességet átvivő HDMI-kábelek gyártásához szükséges precizitás és szigorúbb gyártási tűréshatárok miatt az AudioQuest számos bevált összetevője és technikája fontosabb, mint valaha.

8K/10K
Az AudioQuest 48 Gbps-os HDMI-kábelei rendelkeznek az akár 10K felbontású videókhoz szükséges sávszélességgel, valamint a 8K/60 és 4K/120 felbontás/frissítési sebességgel. Minden AudioQuest HDMI kábel teljesen visszafelé kompatibilis a meglévő 4K kijelzőkkel.

0,5% ezüstözött réz A/V vezetékek (HDMI)
Az AudioQuest HDMI-kábelekben az AudioQuest hosszú szemcséjű réz (LGC) vezetőire egyre vastagabb ezüstbevonatot visznek fel a zajszűrés javítása érdekében. A kiváló fémnek a vezető külső oldalán történő elhelyezése a legnagyobb előnyt eredményezi az általános teljesítményre nézve - ez a digitális kábel maximalizálásának kiválóan költséghatékony módja. A Forest 48 0,5% ezüstözött rezet használ a vezetékekhez.

1. szintű zajszűrés: irányvezérelt
Ez az AudioQuest zajszűrési technológiáinak alapja. A hagyományos "100%-os árnyékolás" nem elegendő a Wi-Fi, a mobiltelefonos és a műholdas sugárzás egyre elterjedtebb hatásai ellen. Az AudioQuest HDMI-kábelekben mind a 19 vezető irányvezérelt, hogy a teljesítményt károsító RF-zajt minimálisra csökkentse azáltal, hogy "irányítja" vagy elvezeti azt a legérzékenyebb áramköröktől. További zajszűrési technikákat (2. szint és magasabb szintek) alkalmaznak, ahogy a költségvetés engedi, a zaj további csökkentése érdekében.

eARC: 0,5%-os ezüst + 1. szintű zajszűrés
Mivel a hang számít, az AudioQuest 48-as sorozatú HDMI-kábeleinek eARC-vezetői ugyanolyan szeretetben és ragaszkodásban részesülnek, ugyanolyan kiváló fémekkel, irányvezérelt vezetőkkel és zajszűrési technológiákkal rendelkeznek, mint a fő AV-adatpárok. Az AudioQuest eARC-kiemelt kábeleiben a fő A/V-adatpárok Cinnamon-szintű teljesítményt nyújtanak (a Forest 48 szilárd 0,5%-os ezüst + szén és a Vodka 48 3. szintű zajszűrése), míg az eARC-adatpár és a Ground-Reference csatorna ugyanazokat a fejlett tervezési összetevőket használja, mint "48-as" társaik. A HDMI Audio Return Channel (ARC) a hangot a tévéből a soundbarra vagy az AV-vevőre küldi a rendszerbeállítás nagyobb egyszerűsége és rugalmassága érdekében. A hardver korábbi ARC képességei a veszteséges (tömörített) 5.1 csatornás térhatású hangzást maximalizálják. A mai HDMI 2.1 hardver támogatja a továbbfejlesztett Audio Return Channel-t (eARC), amely drasztikusan megnöveli a digitális sávszélességet, így támogatja a tömörítetlen és veszteségmentes nagyfelbontású többcsatornás hangot, beleértve a Dolby TrueHD és Atmos, valamint a DTS-HD Master Audio és a DTS X hangrendszereket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!