Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 1.5m Firebird 48 HDMI kábel

730.000Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A FireBird 48 100% Perfect-Surface Silver vezetőkkel rendelkezik, amelyeket a rádiófrekvenciás zajok leghatékonyabb elvezetése érdekében irányítottak; a szénréteghez nagy veszteségű grafént adtak hozzá, amelyet a 4 FRL + eARC pár körüli fémrétegek közé helyeztek, és egy "globális" nagy veszteségű szénréteget helyeztek el az összes vezető körül.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Először a hang. Míg a 8K és más lenyűgöző videó/játék funkciók a HDMI címlapokra kerülnek, az AudioQuest 48 és eARC-Priority sorozatú HDMI-kábelei az eddigi legjobb hangzású HDMI-kábeleink.
Az akár 48 Gbps sávszélességet átvivő HDMI-kábelek előállításához szükséges nagyobb pontosság és szigorúbb gyártási tűréshatárok miatt az AudioQuest összes bevált összetevője és technikája ugyanolyan fontos, mint eddig bármikor.
A FireBird 48 100% Perfect-Surface Silver vezetőkkel rendelkezik, amelyeket a rádiófrekvenciás zajok leghatékonyabb elvezetése érdekében irányítottak; a szénréteghez nagy veszteségű grafént adtak hozzá, amelyet a 4 FRL + eARC pár körüli fémrétegek közé helyeztek, és egy "globális" nagy veszteségű szénréteget helyeztek el az összes vezető körül.
48 Gbps sávszélesség
Az AudioQuest "48" HDMI kábelek akár professzionális 10K Ultra-HD videó átvitelére is képesek. A 48 Gbps sávszélességet 4 szimmetrikus audio/video pár teszi lehetővé, amelyek egyenként 12 Gbps sebességre képesek. Az akár 48 Gbps sávszélességet átvivő HDMI-kábelek gyártásához szükséges precizitás és szigorúbb gyártási tűréshatárok miatt az AudioQuest számos bevált összetevője és technikája fontosabb, mint valaha.
8K/10K
Az AudioQuest 48 Gbps-os HDMI-kábelei rendelkeznek az akár 10K felbontású videókhoz szükséges sávszélességgel, valamint a 8K/60 és 4K/120 felbontás/frissítési sebességgel. Minden AudioQuest HDMI kábel teljesen visszafelé kompatibilis a meglévő 4K kijelzőkkel.
100% tökéletes felületű ezüst vezetők (HDMI)
Az AudioQuest HDMI-kábelekben a tömör, hosszú szemcséjű réz, az ezüstözött réz vagy a tökéletes felületű ezüst vezetők javítják a zajszűrést és az általános teljesítményt. A FireBird 48, az AudioQuest legjobb vezető fémét, a 100% Perfect-Surface Silver-t használja a vezetékekhez.

6. szintű zajszűrés: 72V DBS + Grafén + Globális szén + irányítottság
A hagyományos "100%-os árnyékolás" nem elegendő a Wi-Fi, a mobiltelefonos és a műholdas sugárzás egyre elterjedtebb hatásai ellen. Az AudioQuest HDMI-kábelekben mind a 19 vezető irányított, hogy a teljesítményt károsító RF-zajt minimálisra csökkentse azáltal, hogy "irányítja" vagy elvezeti azt a legérzékenyebb áramköröktől. Az 5. szintű zajszűrésnél a 4 FRL + eARC pár körüli fémrétegek közé helyezett szénréteghez nagy veszteségű grafént adnak, és egy "globális" nagy veszteségű szénréteget helyeznek az összes vezető köré. A 6. szintű zajszűrés, az AudioQuest legfejlettebb és legátfogóbb eszköze az indukált rádiófrekvenciás zaj kezelésére, magában foglalja a többi modellben megtalálható összes kifinomult technikát, és kiegészül az AudioQuest szabadalmaztatott 72v Dielektromos-előfeszítéses rendszerével.

eARC: 100% ezüst + Level-6 zajszűrés
Mivel a hang számít, az AudioQuest 48-as sorozatú HDMI-kábeleinek eARC-vezetői ugyanolyan szeretetet és ragaszkodást kapnak, ugyanolyan kiváló fémekkel, irányvezérelt vezetőkkel és zajeloszlatási technológiákkal rendelkeznek, mint a fő AV-adatpárok. Az AudioQuest eARC-kiemelt kábeleiben a fő A/V-adatpárok Cinnamon-szintű teljesítményt nyújtanak (a Forest 48 szilárd 0,5%-os ezüst + szén és a Vodka 48 3. szintű zajszűrése), míg az eARC-adatpár és a Ground-Reference csatorna ugyanazokat a fejlett tervezési összetevőket használja, mint "48-as" társaik. A HDMI Audio Return Channel (ARC) a hangot a tévéből a soundbarra vagy az AV-vevőre küldi a rendszerbeállítás nagyobb egyszerűsége és rugalmassága érdekében. A hardver korábbi ARC képességei a veszteséges (tömörített) 5.1 csatornás térhatású hangzást maximalizálják. A mai HDMI 2.1 hardver támogatja a továbbfejlesztett Audio Return Channel-t (eARC), amely drasztikusan megnöveli a digitális sávszélességet, így támogatja a tömörítetlen és veszteségmentes nagyfelbontású többcsatornás hangot, beleértve a Dolby TrueHD és Atmos, valamint a DTS-HD Master Audio és a DTS X hangrendszereket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!