Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 1.5m Dragon 48 E-ARC HDMI kábel

498.400Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A Dragon eARC 100% Perfect-Surface Silver eARC vezetékekkel és 6. szintű zajszűréssel rendelkező föld-referencia vezetőkkel rendelkezik.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az AudioQuest eARC-Priority modelljei a TV eARC/ARC kimenetét hangforrásként használó rendszerek számára világszínvonalú teljesítményt kínálnak a lehető legkedvezőbb áron.
Az AudioQuest eARC-Priority kábelek teljes értékű 48-as sorozatú HDMI-kábelek, a 8K-10K videókhoz és az összes legújabb videofunkcióhoz szükséges 48 Gbps sávszélességgel. Míg a fő A/V adatpárok Cinnamon-szintű teljesítményt nyújtanak (a Forest 48 szilárd 0,5%-os ezüst + szén és a Vodka 48 3. szintű zajszűrése), addig az eARC-Priority kábelek eARC-adatpárja és Ground-Reference-elvezetése ugyanazokat a fejlett tervezési összetevőket használja, mint "48-as" testvéreik.
A Dragon eARC 100% Perfect-Surface Silver eARC vezetékekkel és 6. szintű zajszűréssel rendelkező föld-referencia vezetőkkel rendelkezik.
A soundbarok és más ARC bemenettel ellátott eszközök számára a tervezési és anyagforrások ilyen elosztása a teljesítmény és az érték kiváló kombinációját kínálja.
48 Gbps sávszélesség
Az AudioQuest "48" HDMI kábelek akár professzionális 10K Ultra-HD videó átvitelére is képesek. A 48 Gbps sávszélességet 4 szimmetrikus audio/video pár teszi lehetővé, amelyek egyenként 12 Gbps sebességre képesek. Az akár 48 Gbps sávszélességet átvivő HDMI-kábelek gyártásához szükséges precizitás és szigorúbb gyártási tűréshatárok miatt az AudioQuest számos bevált összetevője és technikája fontosabb, mint valaha.
8K/10K
Az AudioQuest 48 Gbps-os HDMI-kábelei rendelkeznek az akár 10K felbontású videókhoz szükséges sávszélességgel, valamint a 8K/60 és 4K/120 felbontás/frissítési sebességgel. Minden AudioQuest HDMI kábel teljesen visszafelé kompatibilis a meglévő 4K kijelzőkkel.
100% Perfect-Surface Silver eARC vezetők / 100% Perfect-Surface Silver Ground-Referencia
Az AudioQuest eARC-Priority HDMI kábelekben az eARC adatpár vezetők és a Ground-Reference csatorna ugyanazokat a fejlett tervezési összetevőket használja, mint a 48-as sorozatú társaik, lehetővé téve a kiváló hangteljesítményt a lehető legbarátságosabb áron.

0,5% ezüstözött réz A/V-vezetők (HDMI)
Az AudioQuest HDMI kábelekben az AudioQuest Long-Grain Copper (LGC) vezetőkre egyre vastagabb ezüstbevonatú rétegeket alkalmaznak a zajszűrés javítása érdekében. A kiváló fémnek a vezető külső oldalán történő elhelyezése a legnagyobb előnyt eredményezi az általános teljesítményre nézve - ez a digitális kábel maximalizálásának kiválóan költséghatékony módja. A Forest 48 0,5% ezüstözött rezet használ a vezetékekhez.

6. szintű zajszűrés: 72v DBS + grafén + globális szén + irányítottság
A hagyományos "100%-os árnyékolás" nem elegendő a Wi-Fi, a mobiltelefonos és a műholdas sugárzás egyre elterjedtebb hatásai ellen. Az AudioQuest HDMI-kábelekben mind a 19 vezető irányított, hogy a teljesítményt károsító RF-zajt minimálisra csökkentse azáltal, hogy "irányítja" vagy elvezeti azt a legérzékenyebb áramköröktől. Az 5. szintű zajszűrésnél a 4 FRL + eARC pár körüli fémrétegek közé helyezett szénréteghez nagy veszteségű grafént adnak, és egy "globális" nagy veszteségű szénréteget helyeznek az összes vezető köré. A 6. szintű zajszűrés, az AudioQuest legfejlettebb és legátfogóbb eszköze az indukált rádiófrekvenciás zajok kezelésére, magában foglalja a többi modellben megtalálható összes kifinomult technikát, és kiegészül az AudioQuest szabadalmaztatott 72v Dielektromos-előfeszítéses rendszerével.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!