Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hordozható Bluetooth hangfalak

A Bluetooth hangfalak

A normál hangfalakkal ellentétben, amelyeknek vezetékes kapcsolatra van szükségük, a Bluetooth hangfalak vezeték nélküliek, és nem igényelnek kábeles kapcsolatot az forrás eszközzel való párosításhoz. A legtöbb mobiltelefonban lévő Bluetooth támogatja, és egyetlen érintéssel csatlakoztatható.

A mai okoseszközök korában a zenehallgatás már akkor is elérhető, amikor kimozdulunk. De lehetetlen magunkkal vinni a vezetékes hangsugárzókat utazáshoz vagy a tengerparton való bulizáshoz.

Melyek a Bluetooth hangfalak előnyei? 

Utazásra kész 

A legfontosabb különbség a normál hangfal és a Bluetooth hangfal között az, hogy az utóbbi mindenféle formában és méretben kapható, könnyedén hordozható és akkumulátorral működik. Így bárhol és bármikor használható, míg egy normál hangfal nem tudja ezeket a funkciókat.

Valóban vezeték nélküli

A Bluetooth hangfalak kompaktak és valóban vezeték nélküliek, ami azt jelenti, hogy nincs zűrzavar a kábelezéssel. Nincs szükség további alkalmazásra, csak kapcsolja be a Bluetooth-kapcsolatot, és élvezze kedvenc zenéjét helytől és időtől függetlenül.

Kéz nélküli működés

Számos modell beépített mikrofonnal is rendelkezik, a hívások kihangosíthatók, így online üzleti megbeszélésekhez is használhatók. Elég hangosak és tiszták, és a kéz nélküli működésük lehetőséget biztosít arra, hogy egyszerre több feladatot is elvégezhessen, miközben hívásokban vesz részt.

Hangutasításos hozzáférés

Alexa, játsszd le a kedvenc dalom! A Bluetooth hangfalak némelyike akár beépített internetes asszisztensekkel is rendelkezhet, mint például a Siri, Alexa és a Google Assistant, amelyek egyetlen hangutasítással lejátszhatják kedvenc hanganyagát, és bármilyen mobilról egyszerűvé és szórakoztatóvá teszik a személyes zenei könyvtárak hallgatását.

Minőségi hangzás

Korábban mítosz volt, hogy a Bluetooth hangfalak viszonylag rossz minőségű hangot produkálnak, emiatt az emberek haboztak befektetni, de most már elfogadott, hogy ezek a hangfalak a Bluetooth újabb verzióinak megjelenése miatt már jobb hangzást képesek produkálni, és népszerűbbek, mint valaha.

Vízállóság

Ha szabadtéri, medence melletti vagy tengerparti partit tervez, akkor a Bluetooth hangfal a legjobb választás a szórakozáshoz. A piacon lévő Bluetooth hangfalak jelentős víztaszító és gumírozott, így a sérüléstől való félelem nélkül bulizhat.

Az otthoni dekoráció része lehet

A Bluetooth hangfalak stílusos kivitelben kaphatók, és dekorációként is jól használhatók, hogy otthonának szépségét növeljék. Bárhová elhelyezheti őket, például az éjjeliszekrényre, a dohányzóasztalra vagy bármilyen más felületre. A Bluetooth hangfalak gondoskodnak arról, hogy bárhol és bármikor tudjon zenét hallgatni.

Rendezés: