Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beépíthető hangfalak

Custom Installation hangfalak

Az egyedi audio installáció magában foglalja a hangszórók beépítését a falakba és a mennyezetbe, ahelyett, hogy szem előtt lennének. Nincsenek kilógó vezetékek, nincsenek terjedelmes dobozok, nincs rendetlenség. A beépítés után ezek a hangsugárzók szinte láthatatlanná válnak.

A beépíthető hangfalak alapvetően két fő kategóriára oszlanak: a mennyezetbe illetve a falba(ra) építhető sorozatokra. Ezen felül választékukban megtalálja a falba építhető mélysugárzókat, a tengeri környezetnek is ellenálló beépíthető hangszórókat is.

Az alap kategóriáktól egészen a high-end szériákig választhat hangfalakat különböző igényekre szabva, legyen az otthoni háttérzene hallgatás, multi room rendszer, egyedi beépített házimozi rendszer vagy akár éttermek, bárok, üzletek hangosítása.

Jellemzően az otthoni installációs hangfalak meghajtásához hagyományos erősítő szükséges, a 70 Voltos és 100 Voltos hangrendszerek leginkább csak hangosításra szolgálnak pld nagy áruházakban bemondórendszerek stb. és nem minőségi zenehallgatásra.

Kollégáink igény szerint szívesen segítenek a rendszer kialakításában és megtervezésében.

Rendezés: