Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 3.0m Greyhound subwoofer kábel

30.300Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Subwoofer összekötőkábel, Fémrétegű zajszűrés
Tömör 0,5%-os ezüst vezetők
Hyperlitz koax geometria
Hidegen hegesztett, aranyozott végződések
Habosított polietilén szigetelés
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Bár hosszú lábai, mély mellkasa, hajlékony gerince és karcsú testalkata kiváló vadász- és versenylófajtává teszi, amely akár 64 km/órás (40 MPH) sebességet is képes elérni, a szelíd, intelligens agár ugyanolyan jól tölti a napját egyszerűen és nyugodtan, hosszú szundikálással a puha árnyékban. Az agarak ritkán ugatnak, nagyon türelmesek, nagy odaadással és szeretettel viseltetnek családjuk iránt, és meglepően barátságosan viselkednek az emberekkel és más kutyákkal szemben. De ne tévesszen meg senkit a kifejezetten karcsú testalkatuk: Az agarak valójában rendkívül egészséges, erős állatok, és hűséges, szeretetteljes társai az embereknek, fiataloknak és időseknek egyaránt.

FÉMRÉTEGŰ ZAJSZŰRÉS
Könnyű elérni a 100%-os árnyékolást. Annak megakadályozásához, hogy a befogott rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrésre van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. A Noise-Dissipation "árnyékolja az árnyékolást", elnyelve és visszaverve a zaj/RF-energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez csatlakozó réteget.
TÖMÖR .5%-OS EZÜST VEZETŐK A JOBB MÉLYNYOMÓ TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN
A tömör vezetők kiküszöbölik a szálak közötti kölcsönhatás okozta torzulást. A tömör ezüstözött vezetők kiválóak a nagyon magas frekvenciájú alkalmazásokhoz. Ezek a jelek, mivel ilyen magas frekvenciájúak, szinte kizárólag a vezető felületén haladnak. Mivel a felület nagy tisztaságú ezüstből készül, a teljesítmény nagyon közel áll a tömör ezüstkábelhez, de árban sokkal közelebb áll a tömör rézkábelhez. Ez egy hihetetlenül költséghatékony módja a nagyon jó minőségű mélysugárzó kábelek gyártásának.
HYPERLITZ KOAX GEOMETRIA
A nyolc negatív vezetőből álló tökéletes kör spirálisan egy egyetlen, nagyobb pozitív vezető körül helyezkedik el, így nagy keresztmetszetű kábelt hoz létre, minimalizálva a skin-effektus hátrányait, és alacsony ellenállást biztosítva.
HIDEGEN HEGESZTETT, ARANYOZOTT VÉGZŐDÉSEK
Ez a dugókialakítás lehetővé teszi a forrasztástól mentes csatlakozást, amely a torzítás gyakori forrása. A forrasztás helyett az eljárás nagynyomású technikát alkalmaz. Mivel a földelt héjakat megmunkálás helyett préselik, a megmunkálhatóság helyett az alacsony torzulás szempontjából lehet kiválasztani a felhasznált fémet.
HABOSÍTOTT POLIETILÉN SZIGETELÉS
A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a habosított PE a magas légtartalma miatt sokkal kevésbé okozza a más anyagokra jellemző kiugró hatást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!