Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Fog Lifter készlet

56.600Ft
Menny.:szett
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A Fog Lifterek jelentősen csökkentik az RF csatolást, akár a padlóval, akár a kábelek állványokkal vagy bilincsekkel való elszigetelésére irányuló téves erőfeszítések miatt, amelyek maguk is túl nagy tömeggel rendelkeznek, és RF zajforrások.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A lehető legkevesebb szilárd anyagot helyezzen a kábellel közvetlen érintkezésbe.
Csökkentse az RF-zajt, amely minden szilárd anyagon (szőnyeg, kő, fa stb.) keresztül kapacitívan a kábelbe kapcsolódik.
Az alacsony szintű hangjelek megőrzése
Audió- és váltakozó áramú tápkábelekkel való használatra
Minden csomag 8db Fog Liftert tartalmaz
Méretek: (alapterület); 6,25" (magasság): 5,6" x 5,6" (alapterület); 6,25" (magasság)
Az AudioQuest már négy évtizede a lehető legvilágosabban kijelenti, hogy nagyjából minden hangzásbeli javulás a "kár" csökkentéséből származik - vagy az eredeti információ megőrzésével, vagy a félinformációk hozzáadásának mellőzésével.
Az AudioQuest Fog Lifterek azért működnek olyan jól, mert hatékonyan kezelik a félinformációk egyik jelentős forrását - a padlóról az audio- és AC-kábelekbe bekapcsolt rádiófrekvenciás zajokat.
A szőnyeg vagy a fapadló, nem is beszélve a betonpadlóról, elsőre talán nem tűnik RF-zaj forrásnak, de valójában az RF-energia mindenhol ott van körülöttünk, és mindig oda akar menni, ahol alacsonyabb energiaállapotot talál.
Gondoljon a villámlásra vagy a statikus elektromosságra, különösen télen. Ön nem gondol magára, mint energiaforrásra, de a száraz, felmelegedett levegő fájdalmasan nyilvánvalóvá teheti, hogy energiakülönbség van Ön és az Ön által érintett dolgok között. Ez nem pontos hasonlat, de nagyon közel áll hozzá.
A Fog Lifterek jelentősen csökkentik az RF csatolást, akár a padlóval, akár a kábelek állványokkal vagy bilincsekkel való elszigetelésére irányuló téves erőfeszítések miatt, amelyek maguk is túl nagy tömeggel rendelkeznek, és RF zajforrások.
Néhány hüvelyk vagy centiméter talán nem tűnik fontosnak, de mint az izzóból érkező fény esetében, az energia exponenciálisan csökken. Néhány hüvelyk vagy centiméter nagy különbséget jelent - ami alacsonyabb zajszintet, valamint kevesebb kompromisszumot és torzítást jelent a csatlakoztatott aktív áramkörökben.
Ha arra gondolsz, hogy "a kábeleim árnyékoltak, tehát nincs zajprobléma", akkor részben igazad van - de a magas frekvenciákon, amelyekben a mobil, Wi-Fi stb. révén fürödünk, a hagyományos árnyékolás nem akadályozza meg, hogy az RF-zaj kapacitívan bekapcsolódjon a jelet továbbító vezetékekbe - nem is beszélve arról, hogy maga az árnyékolás egy alaplapra van vezetve, amely bizonyos értelemben ugyanolyan érzékeny, mint a jel, mivel a "jel" a jel és a föld közötti különbség.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az Aymara Hifi és Házimozi Center a Bowers & Wilkins, Indiana Line hangfalak széles választékával, Michi és Rotel erősítőkkel, CD lejátszókkal várja a kedves érdeklődőket Budapest szívében!