Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Számlázási, fizetési információk

Cégünk minden esetben névre szóló, ÁFA-s számlát állít ki.


Webáruházunkban az alábbi módokon fizethet:

 - Utánvét: Ebben az esetben a terméket kiszállító GLS munkatársának fizeti ki a vételárat. Az utánvét maximális összege 499.000Ft. Ez érték felett javasoljuk a bankkártyás fizetést, az átutalást vagy a személyes átvételnél való fizetést.

- Bankkártyás fizetés:
A legtöbb Magyarországon használt kártyát elfogadjuk.

- Átutalás

- Készpénzes vagy bankkártyás fizetés: személyes átvételkor üzletünkben

A megrendelt terméket utánvét esetén a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és a garancia levelet, valamint az ÁSZF egy példányát (különös tekintettel az elállásra vonatkozó szabályokra) a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Házhozszállítás, információk

Webshopunk megrendeléseit a GLS Hungary Csomag-Logisztikai Kft. teljesíti, Magyarország területén.
Amennyiben Magyarországon kívülre szeretne szállítani, a szállítás díjáról kérjük előre tájékozódjon elérhetőségeinken!
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.
A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Fontos információ

Kérjük, kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, illetve azt már előre kiegyenlítette! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.


Házhozszállítás díjszabás

A házhozszállítás díja 1.990Ft

Minden leadott (30.000Ft termékösszeg alatti) megrendelés kiszállítási díja 1.990,- Ft.

Ingyenes kiszállítás

30.000Ft megrendelt termékösszeg felett ingyenes kiszállítást biztosítunk.

Kérjük minden esetben tájékozódjon az esetleges szállítási költségekről! Ha bármilyen kérdése lenne a szállítással és a fizetési módokkal kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat!