Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 1.0m pr Firebird XLR analóg összekötő kábel

2.920.900Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Az AudioQuest FireBird XLR összekötő vezetékeket Perfect Surface Silver (PSS) vezetékekből készítik. A vezetékek csatornánként szénalapú zajeloszlató rendszerrel vannak árnyékolva, és RFI-elnyomással ellátott dupla LEVEL X DBS-modullal vannak felszerelve.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

AudioQuest FireBird XLR

Az AudioQuest FireBird RCA tömör, Perfect Surface Silver (PSS) vezetőkkel és FEP "Air Tubes" dielektrikummal rendelkezik a vezetők körül. A "Level 6" konstrukció a ZERO-technológiás geometriával és dupla 72V-os DBS modullal rendelkezik. Az alkalmazott zajszűrés egy grafén/szénhálós árnyékolásból és ezüstözött drain vezetékekből áll, amelyek elvezetik a zajt. A csatlakozók kívülről ezüstözöttek, a fonott külső köpeny pedig piros/fekete színű. Az RCA és XLR verziók eltérnek: az RCA dupla kábeles kialakítású és dupla szimmetrikus, az XLR változat pedig tripla kábeles kialakítású és tripla szimmetrikus.

AudioQuest Mitikus lények

Az új összekötő kábelekben most először jelenik meg a ZERO Technológia, amivel a lineáris zajdisszipáció mindhárom modellben megvalósul. A ZERO techológia sikere abban áll, hogy kiküszöböli a kábel magas és alacsony jelvezetői közötti elektrosztatikus mezőt, ami lehetővé teszi a lineáris, oktávról oktávra konzisztens rádiófrekvenciás (RF) zajszűrést és a kompressziómentes tranziens szállítást. A ThunderBird réz, (PSC+) a Firebird és a Dragon ezüst (PSS Silver) vezetőkkel készül, az új széria egyúttal új, felső kategóriás, még fejlettebb, közvetlenül ezüstözött vörösréz csatlakozókat kapott, amelyekben földelt réz- vagy ezüstbevonatú burkolat maximalizálja a zajszűrést a jelvezetőkhöz kapacitívan csatlakozó RF zaj minimalizálásával.

A ThunderBird, a FireBird és a Dragon az AudioQuest legújabb, mitikus teremtmények sorozatának analóg összekötő kábelei. Az AudioQuest meghatározó filozófiája mindig is az volt, hogy a lehető legkevesebb torzítást adjuk hozzá az audio jelhez, és ez a cél a vállalat több mint 40 éves története során folyamatosan tökéletesedett és fejlődött. Manapság a környezetünk telítve van magas frekvenciájú RF zajjal, amelyet le kell küzdeni annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb torzítást adjuk hozzá a jelhez és feltárulhassanak azok a kulcsfontosságú alacsony szintű zenei részletek, amelyek miatt az átlagos hangzásból egy varázslatos előadás válik. Ezek a kábelek ennek fényében születtek és ezek az AudioQuest eddigi legjobb interkonnektjei. Segítségükkel túlléphet a mítoszokon, és a teljesebb hangzással élvezheti mindazt, amire a rendszere valóban képes.

Tervezés

A Mythical Creatures felépítése nagyon hasonló a hangszórókábelekéhez. A kialakítás így az ugyanezen sorozat hangszórókábeleinek miniatűr változatára hasonlít, de hangkomponensek csatlakoztatásához igazítva.

AudioQuest DBS-X

Az AudioQuest ThunderBird RCA, FireBird RCA és Dragon RCA összekötők egyetlen DBS Level X-szel vannak felszerelve, amelyet más analóg összekötőknél is alkalmaznak. Az XLR szimmetrikus változat Dual DBS-X-szel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy két DBS-rendszert használnak, tehát a pozitív és a negatív vezetőhöz külön DBS-rendszert. Az AudioQuest Dual DBS Level X egyetlen házban található.

Csak Önnek készül

Az AudioQuest FireBird XLR kifejezetten az Ön számára készül. A szállítási idő ezért egy kicsit hosszabb a szokásosnál. De ennek ellenére a türelme meg lesz jutalmazva!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!