Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 5.0m Evergreen RCA-RCA analóg összekötő kábel

53.100Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Analóg összekötő kábel, Aszimmetrikus, dupla kiegyensúlyozott geometria
Fémrétegű zajszűrés
Hidegen hegesztett, aranyozott végződések
Tömör, hosszú szemcséjű réz (LGC) vezetők
Habosított polietilén szigetelés
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Analóg-Audio összekötő kábel, amely az Evergreen hídról kapta a nevét, amely a Washington állambeli Seattle-t (USA) és a Bellevue területét köti össze a Washington-tó felett.

A Bridges & Falls összes kábelében jobb fémeket és kifinomultabb technológiákat talál, beleértve az Air-Tube szigetelést, a Dielektromos-előfeszítési rendszert és a zajszűrő rendszert, minden eddiginél alacsonyabb áron.

Megjegyzés: A Bridges & Falls sorozatunk minden kábelében a bal és jobb csatorna egyetlen köpenybe kerül, és aszimmetrikus, dupla kiegyensúlyozott geometriával rendelkezik, különálló, kiváló minőségű pozitív és negatív vezetőkkel. Ez a kialakítás vékony, rugalmas és egyedülállóan sokoldalú, nagy teljesítményű kábelt tesz lehetővé, amely számos mai csatlakozóval, többek között 3,5 mm-es (apa vagy anya), DIN és RCA csatlakozókkal zárható. Ne feledje azonban, hogy a Bridges & Falls kábelek csatlakozói szükségszerűen meglehetősen közel vannak egymáshoz. Ha a komponensek L és R bemenetei több mint 7,6 cm (3") távolságra vannak egymástól, kérjük, fontolja meg a Rivers vagy Elements sorozatunk modelljeit.

ASZIMMETRIKUS, KETTŐS KIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA
A célzottan egyvégű alkalmazásokhoz tervezett aszimmetrikus kettős kiegyensúlyozott geometria viszonylag alacsonyabb impedanciát kínál a földön a gazdagabb és dinamikusabb élmény érdekében. Míg sok egyvégű kábeltervezés egyetlen útvonalat használ a föld és az árnyékolás számára, a Double-Balanced kialakítás szétválasztja a kettőt a tisztább, csendesebb teljesítmény érdekében.
FÉMRÉTEGŰ ZAJSZŰRÉS
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ Noise-Dissipationre van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. A Noise-Dissipation "árnyékolja az árnyékolást", elnyelve és visszaverve a zaj/RF-energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez csatlakozó réteget.
HIDEGEN HEGESZTETT, ARANYOZOTT VÉGZŐDÉSEK
Ez a dugókialakítás lehetővé teszi a forrasztástól mentes csatlakozást, amely a torzítás gyakori forrása. A forrasztás helyett az eljárás nagynyomású technikát alkalmaz. Mivel a földelt héjakat megmunkálás helyett préselik, a megmunkálhatóság helyett az alacsony torzulás szempontjából lehet kiválasztani a felhasznált fémet.
TÖMÖR, HOSSZÚ SZEMCSÉJŰ RÉZ (LGC) VEZETŐK
A tömör hosszú szemcséjű réz (LGC) simább és tisztább hangzást tesz lehetővé, mint a hagyományos OFHC (oxigénmentes, nagy vezetőképességű) rézből készült kábelek. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a torzítás egyik fő forrása. A felület minősége kritikus, mivel a vezető sínvezetőként tekinthető mind a vezetéken belüli elektromos mezők, mind a vezetéken kívüli mágneses mezők számára. Az LGC kevesebb oxidot tartalmaz a vezető anyagon belül, kevesebb szennyeződést, kevesebb szemcsehatárt, és határozottan jobb teljesítményt.
HABOSÍTOTT POLIETILÉN SZIGETELÉS
A vezetővel szomszédos bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind energiát nyelnek el. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a habosított PE a magas légtartalma miatt sokkal kevésbé okozza a más anyagoknál megszokott fókuszon kívüli hatást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!