Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sztereó végerősítők

A végerősítő

A dedikált végerősítő és előerősítő különálló hifi rendszer sok zenekedvelő számára vágyott dolog, mivel ez a beállítás általában jobb teljesítményt nyújt, mint egy egydobozos integrált erősítő.

A sztereó és mono végerősítők egyaránt ebben a menüpontban találhatók. Egyetlen sztereó modell helyett 2 mono vagy "monoblokk" végerősítő használata még nagyobb teljesítményt és még magasabb minőséget nyújthat. Akár 4 monoblokkra is fejlesztheti a rendszerét a kettős kábelezhető hangsugárzók esetében (két-két monoblokk táplálja az egyes hangszórókat), vagy 6 monoblokkra a hármas kábelezhető hangsugárzók esetében. Extrém esetben például a 4 utas Bowers & Wilkins NAUTILUS meghajtásához - mely aktív keresztváltóval rendelkezik- akár 4 sztereó vagy 8 mono végerősítő szükséges!

 A végfokot közvetlenül összekapcsolhatja a zeneforrással, ha a forrás rendelkezik beépített előerősítővel, de általában ajánlott egy külön előerősítő használata, amely forrásválasztást és hangerőszabályozást is kínál. Többcsatornás végerősítőket is forgalmazunk házimozihoz. Ezeket a Házimozi végerősítő kategóriánkban találhatja.

Tanácsra van szüksége a választáshoz? Kérjük, hívjon minket telefonon vagy e-mailben kérjen tanácsot.

Rendezés: