Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 0.5m pr Earth XLR analóg összekötő kábel

395.600 Ft/db
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Analóg összekötő kábel, Tömör, tökéletes felületű réz +(PSC+) vezetők
FEP légcsöves szigetelés (a FEP egy Fluor polimer)
Dielektromos előfeszítésű rendszer rádiófrekvenciás csapdával
Szénalapú, 6 rétegű zajszűrő rendszer (NDS)
Háromszorosan szimmetrikus geometria (külön föld-referencia vezető)
Hidegen hegesztett, mártott ezüstözés a nagytisztaságú vörösréz dugókon
Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. április 05.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Vegyük figyelembe ezt az egyszerű tényt: még a legkisebb virágok is megrepesztik a betont. Ez elég ahhoz, hogy elgondolkodjunk azon, mi történhetne, ha a Földet megszabadítanánk az emberiség befolyásától, és egyszerűen hagynánk, hogy a saját eszközeivel foglalkozzon - hogy megújuljon, kivirágozzon és elvaduljon. Milyen csodák születhetnének a talajából? A tudósok feltételezése szerint mindössze egy-két évszázadba telne, hogy eltöröljük az emberiség szorgos keze által oly gondosan kialakított növényeket, terményeket és állatfajokat.

Néhány ezer év múlva a világ pontosan úgy nézhet ki, mint az emberiség megjelenése előtt: vadonként. Vegyük például New Yorkot, amelyet sokan a Föld legnagyobb városának tartanak. Az emberiség beavatkozása nélkül a tavaszi és téli többszöri olvadás és fagyás egy évtizeden belül szétrepesztené a város cementburkolatát, és a víz mélyen beszivárogna az alatta lévő termékeny talajba. A repedések kiszélesednének, elmélyülnének, és olyan egzotikus növényfajok talaját biztosítanák, mint például a New Yorkban burjánzó kínai ailanthus fa. Az ailanthus gyökerei már öt éven belül felhúzódtak a járdákra és átfutottak a csatornákon, míg az őshonos virginiai kúszónövény és a mérges szömörce a város felhőkarcolóit díszítette.

Két évtizeden belül a vízzel átitatott acéloszlopok, amelyek az utcát a város hatalmas metróalagútjai fölött tartják, megadják magukat, és a Lexington Avenue gyorsan hatalmas folyóvá változik. A prérifarkasok a Central Parkban találnának menedéket, és hamarosan követnék őket a szarvasok, medvék és farkasok. Hatalmas tölgyfák borítanák a földet, miközben sólymok és sólymok szárnyalnának az égen. De ne feledjük: Mi is a Föld gazdag talajának termékei vagyunk, osztozunk még a legfenségesebb teremtmény azon képességében is, hogy erősítse, változatossá tegye és megművelje a földet; hogy olyan világot teremtsen, ahol dolgozhatunk és játszhatunk, ahol megoszthatjuk a boldogságot és táplálhatjuk az életet.

A Föld valóban az ilyen élet tárháza, egy kincsesláda, amely tele van azokkal az elemekkel - kőzetekkel, fémekkel, agyaggal és más összetevőkkel -, amelyekből falvainkat és városainkat, legszerényebb menedékeinket és leglélegzetelállítóbb műemlékeinket építjük: a felhőkarcolókat, amelyek a legmagasabb felhőket választják szét, az alagutakat, amelyek a legtávolabbi földeket kötik össze, és a hidakat, amelyek a legszélesebb folyókon kelnek át. Az, hogy a legkisebb virág is képes akkora erőt kifejteni, mint a legmagasabb felhőkarcoló, nem vád az emberiség ellen. Ehelyett az emberiség hatalmas potenciáljáról tanúskodik: olyan szépséget tud létrehozni, amely csak a Föld természeti pompájával vetekszik.

TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+) VEZETÉKEK
A tömör vezetők megakadályozzák mind az elektromos, mind a mágneses kölcsönhatást a szálak közötti kölcsönhatást, a torzulás fő forrásait. A felület minősége azért kritikus, mert a vezető sínvezetőnek tekinthető mind a vezetőn belüli mezők, mind a vezetőn kívülre terjedő mágneses mezők számára. Az AudioQuests összes Perfect-Surface fémének elképesztően sima és tiszta felülete szinte teljesen kiküszöböli a zörejeket, és a kevésbé jó minőségű anyagokhoz képest jelentősen növeli a tisztaságot. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper+ tovább minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzítást, amelyek minden fémvezetőben léteznek, majdnem kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézekhez képest.
FEP LÉGCSÖVES SZIGETELÉS (A FEP EGY FLUOR-POLIMER)
Bármely, a vezető melletti szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind energiát nyelnek el (veszteség). Ennek az energiának egy része tárolódik, majd később torzítás formájában felszabadul. A levegő azonban szinte egyáltalán nem nyel el energiát, és a FEP a legjobb extrudálható szilárd szigetelés, amely kevesebb energiát nyel el, mint más anyagok. A FEP Air-Tube szigetelés használata, ahol a szilárd vezetők körül szinte csak levegő van, javítja a hangrendszer fókuszát és dinamikáját.
DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL
Minden két vagy több vezető közötti szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a dielektrikum nem előfeszített, akkor a dielektrikum bevonása (abszorpció és nemlineáris energiafelszabadulás) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén eltérő mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében valódi problémát jelent. Az RF-csapda beépítése (amelyet az AudioQuest Niagara sorozatú tápegységek számára fejlesztettek ki) biztosítja, hogy a rádiófrekvenciás zaj ne kerüljön a jelvezetőkbe a DBS mezőelemekből. (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1)
SZÉNALAPÚ 6 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
HÁROMSZOROSAN KIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA (KÜLÖN FÖLD-REFERENCIAVEZETŐ)
Háromszorosan kiegyensúlyozott geometriánk külön föld-referenciavezetőt használ, így a kábel árnyékolását soha nem használják rosszabb vezetőként. Akár RCA-, akár XLR-csatlakozóval van előkészítve, a kábel három vezetője biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiváló, alacsony torzítású vezető utakkal rendelkezzenek.
HIDEGEN HEGESZTETT, MÁRTOTT EZÜSTÖZÉSSEL KÖZVETLENÜL A NAGYTISZTASÁGÚ VÖRÖSRÉZ DUGÓKON.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!