Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 3m pr Dragon RCA analóg összekötő kábel

7.302.800Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Az AudioQuest Dragon RCA összekötő kábel vezetői tökéletes felületű ezüstből (PSS) készültek. A vezetékek csatornánként szénalapú zajeloszlató rendszerrel vannak árnyékolva, és RFI-elnyomással ellátott LEVEL X DBS-modullal vannak felszerelve.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

AudioQuest Dragon RCA

A Dragon 7. szintű lineáris zajszűrése szén- és grafén árnyékolással, PSS földelő szálakkal, irányvezérelt vezetőkkel és 72v DBS dielektromos rendszerrel valósul meg. A Dragon RCA csatlakozók kívülről ezüstözöttek, a fonott külső köpeny pedig fekete/feketeAz RCA és XLR verziók eltérnek: az RCA dupla kábeles kialakítású és dupla szimmetrikus, az XLR változat pedig tripla kábeles kialakítású és tripla szimmetrikus.

AudioQuest Mitikus lények

Az új összekötő kábelekben most először jelenik meg a ZERO Technológia, amivel a lineáris zajdisszipáció mindhárom modellben megvalósul. A ZERO techológia sikere abban áll, hogy kiküszöböli a kábel magas és alacsony jelvezetői közötti elektrosztatikus mezőt, ami lehetővé teszi a lineáris, oktávról oktávra konzisztens rádiófrekvenciás (RF) zajszűrést és a kompressziómentes tranziens szállítást. A ThunderBird réz, (PSC+) a Firebird és a Dragon ezüst (PSS Silver) vezetőkkel készül, az új széria egyúttal új, felső kategóriás, még fejlettebb, közvetlenül ezüstözött vörösréz csatlakozókat kapott, amelyekben földelt réz- vagy ezüstbevonatú burkolat maximalizálja a zajszűrést a jelvezetőkhöz kapacitívan csatlakozó RF zaj minimalizálásával.

A ThunderBird, a FireBird és a Dragon az AudioQuest legújabb, mitikus teremtmények sorozatának analóg összekötő kábelei. Az AudioQuest meghatározó filozófiája mindig is az volt, hogy a lehető legkevesebb torzítást adjuk hozzá az audio jelhez, és ez a cél a vállalat több mint 40 éves története során folyamatosan tökéletesedett és fejlődött. Manapság a környezetünk telítve van magas frekvenciájú RF zajjal, amelyet le kell küzdeni annak érdekében, hogy a lehető legkevesebb torzítást adjuk hozzá a jelhez és feltárulhassanak azok a kulcsfontosságú alacsony szintű zenei részletek, amelyek miatt az átlagos hangzásból egy varázslatos előadás válik. Ezek a kábelek ennek fényében születtek és ezek az AudioQuest eddigi legjobb interkonnektjei. Segítségükkel túlléphet a mítoszokon, és a teljesebb hangzással élvezheti mindazt, amire a rendszere valóban képes.

Tervezés

A Mythical Creatures felépítése nagyon hasonló a hangszórókábelekéhez. A kialakítás így az ugyanezen sorozat hangszórókábeleinek miniatűr változatára hasonlít, de hangkomponensek csatlakoztatásához igazítva.

AudioQuest DBS-X

Az AudioQuest ThunderBird RCA, FireBird RCA és Dragon RCA összekötők egyetlen DBS Level X-szel vannak felszerelve, amelyet más analóg összekötőknél is alkalmaznak. Az XLR szimmetrikus változat Dual DBS-X-szel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy két DBS-rendszert használnak, tehát a pozitív és a negatív vezetőhöz külön DBS-rendszert. Az AudioQuest Dual DBS Level X egyetlen házban található.

Csak Önnek készül

Az AudioQuest Dragon RCA kifejezetten az Ön számára készül. A szállítási idő ezért egy kicsit hosszabb a szokásosnál. De ennek ellenére a türelme meg lesz jutalmazva!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!