Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Denon PMA-A110 Ultra High Current integrált sztereó erősítő

1.599.989Ft
Denon színek
Fekete
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

110 év audió örökséggel lett tervezve a legkifinomultabb rajongók kedvére. A Denon PMA-A110 a legjobb választás azoknak a hallgatóknak a számára, akik álma a 2-csatornás Hi-Fi rendszer építése. A készüléket a Denon’s szabadalmaztatott Advanced Ultra High Current (UHC) egy push-pull teljesítményerősítő hajtja meg. A PMA-A110 integrált erősítő 160 W teljesítményt nyújt csatornánként. Könnyen csatlakoztathat, mind analóg, mind digitális forrást, vagy a lemezjátszóját a beépített phono előerősítőre. Hallgassa a kedvenc nagyfelbontású audio tartalmait a legmagasabb audio felbontásban a Quad 384-kHz/32-bit DAC szekción keresztül. A DCD-A110-el tökéletes párban a PMA-A110 integrált erősítőt azért tervezték, hogy kiterjessze a zenéről alkotott elképzelését.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

 • A kiváló hangminőség meghatározása 1910-től:A Denon büszkén indítja el a limitált kiadású, Anniversary széria ezüst grafit zászlóshajóját a PMA-A110 integrált erősítőt.
 • Anniversary Edition tuning:Minden Denon erősítő különleges hangzással büszkélkedik, és ez a modell, az évforduló mérföldkő ünneplése miatt, a Denon hangmestere által, különösen ki lett bővítve.
 • Csatornánként 160W teljesítmény:Maximális teljesítmény a kedvenc hangsugárzói meghajtásához.
 • Megbízható hírnév: A Denon vezető mérnökének aláírásával egy Eredetiség igazolást, valamint egy 5-éves garanciát tartalmaz.
  1. Generációs Advanced Ultra High Current (UHC)-MOS Single-push-pull áramkörös erősítő Schottky diódákkal: Élvezze a széles sávú hangot, a mély basszustól a részletes magasakig, és halljon minden részletet a kedvenc zeneszámaiban.
 • Hátsó USB-B bemenet a több audió formátum lehetőségéért: Nagyfelbontású hanglejátszás 384-kHz/32-bit, és 11.2-MHz DSD-ig.
 • Négy beépített DAC konfiguráció a több hang teljesítményért: Élvezze a magasabb Jel/Zaj viszonyt és hangteljesítményt a négy DAC csatornánkénti négyszeres kimeneti áramával. Élvezze a nagyfelbontású audio lejátszásait, és a kedvenc dalait a legjobb minőségben.
 • Ultra AL32 Processing a még simább zenéért:Az Ultra AL32 Processing egy egyéni tulajdonság az adat interpolációs algoritmussal, a nagy bit-számú és nagy mintavételű kimenő teljesítmény eléréséhez. Ez alkalmazható egészen 1.536MHZ audió adatig.
 • Tisztán analóg hang visszaadás: Állítsa az Analog Mode-ot a PMA-A110-én, és élvezze a zenét, bármilyen digitális interferencia nélkül.
 • Különleges teljesítényű MM &MC phono ekvalizer erősítő: Csatlakoztassa a lemezjátszóját és élvezze a vinyl lemezeit.
 • Vibráció-ellenálló tervezés a Direct Mechanical Ground Construction-nel: Hallgassa a zenét az eredeti részletekkel és minőséggel, a hallgatási környezet által befolyásolatlanul.
 • Megfontolt erősítő tervezés, rövid jelutakkal: Hallgasson tiszta, kiváló hangot a Source Direct (Közvetlen forrás) funkcióval, a legrövidebb jelúton keresztül.
 • Iker transzformátorok, külön tekercselt vezetékek az audió és a vezérlő áramkörökhöz:Kiküszöböli az interferenciát és nagyobb teljesítménnyel optimalizálja a hangminőséget.
 • TV- Auto készenléti mód:Egyszerűen csak csatlakoztassa a Tv-jét a PMA-A110 koaxiális, vagy optikai bemenetén keresztül, és állítsa be a “TV-Auto-Play”, és az erősítő automatikusa kapcsol a zenéről filmre.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!