Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Denon PMA-2500NE sztereó integrált erősítő ezüst

999.990 Ft/db
Menny.:db
Gyártó: Denon

A 2500NE sorozat a mai kor követelményeinek megfelelően került kifejlesztésre mind veterán mérnökök és tehetséges fiatal mérnökök által, akik örökölték a sok-sok éven, évtizeden keresztül felhalmozódott Denon technológiákat és a szakértelmet. A PMA-2500NE minősége jóval túlmutat a Denon előző, PMA-2000-es sorozatán, a maga szigorú "Simple & Straight" áramköri tervezési filozófiájával, ami biztosítja a tiszta és hamisítatlan hang élvezetét.

Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. szeptember 27.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

PMA-2500NE Sztereó integrált Ultra High Current erősítő

A Denon az egyike azon kevés audio márka közül, amely továbbra is aktívan fejleszti a HiFi komponenseket és sok fontos, folyamatosan finomított és alkamazott HiFi audio technológiával rendelkezik. A 2500NE sorozat a mai kor követelményeinek megfelelően került kifejlesztésre mind veterán mérnökök és tehetséges fiatal mérnökök által, akik örökölték a sok-sok éven, évtizeden keresztül felhalmozódott Denon technológiákat és a szakértelmet. A PMA-2500NE minősége jóval túlmutat a Denon előző, PMA-2000-es sorozatán, a maga szigorú "Simple & Straight" áramköri tervezési filozófiájával, ami biztosítja a tiszta és hamisítatlan hang élvezetét.


A rendkívüli minőségű és egyedi Denon technológiák, valamint a modern csatlakoztathatóságok gondoskodnak arról, hogy a PMA-2500NE egy igazi mestermű legyen a mai audio technikában. Ahhoz, hogy a hangzás kifogástalan egyensúlyban legyen, finom részletekkel és lendülettel teli, a PMA-2500NE rendelkezik az Ultra High Current MOS (UHC-MOS) FET-ekkel, amely által képes előállítani azt a bőséges áramot a push-pull konfigurációban, ami szükséges a kiváló linearitáshoz a végfokozatban a zenei részletektől a robusztus megszólalásig az egész hangtartományban. A Precíziós Közvetlen Mechanikai Alap konstrukció alaposan elnyomja a rezgést, így minimálisra csökkentve annak a káros hatását a kimeneti jelre. A készülékház megépítésnél hat független blokkot alkalmaztak és a nagy, magas minőségű hangerő potméter még tovább elnyomja a külső zajt, és a nem kívánt interferenciát a részek között.


A PMA-2500NE két transzformátorral van felvértezve, amelyeket ellentétes irányban szereltek egy szivárgásmentes (LC) aljzat rendszerbe, így megszünteti a mágneses fluxus kölcsönhatásokat - egy olyan zajforrást, amelyet a szivárgó transzformátorok okozhatnak. Minden lényeges alkatrészt szigorúan válogattak, így biztosították azt a kiváló hangminőséget, amelyről a Denon oly híres. A magas minőségű phono-ekvalizer (MM/MC) miatt a PMA-2500NE a legjobb választás a vinyl szerelmesei számára. Az analóg bemeneteken elérhető legjobb minőség érdekében a PMA tartalmaz egy analóg módot, amely lehetővé teszi, hogy kikapcsoljuk az olyan nem használt részeket, mint a digitális bemenet áramkör, vagy az alacsony zajszintű kijelző.

2 x 160 W (4 ohm) kimeneti teljesítmény

Advanced Ultra High Current (UHC) -MOS Single Push-Pull áramkör erősítő, új Schottky diódákkal

DAC master órajel tervezés

USB-B bemenet a magas felbontású audióhoz: akár 384 kHz / 32 bit és 11.2 MHz DSD

Digitális leválasztó, hogy megszüntesse a magas frekvenciás zajokat a számítógépről az USB-B bemeneten

Alacsony zajszintű OLED kijelző a forrás és a mintavételi ráta feltüntetésére

Analóg mód a tiszta audió reprodukcióhoz, kikapcsolja a digitális audio áramkört és a kijelzőt

Advanced AL32 Processing Plus

Közvetlen Mechanikai Alap Konstrukció a nemkívánatos vibráció lecsökkentésére

Alváz konstrukció 6 független blokkal a zajok megszüntetésére

Szivárgás-mentesen szerelt kettős transzformátor

Fő transzformátor külön tápegységekkel az analóg és digitális áramkörökhöz

Széles dinamikatartományú lejátszás, támogatja a nagyfelbontású audio forrásokat

Kiváló minőségű hangerőszabályzó, pontos beállítás

2 digitális optikai és 2 digitális koaxiális bemenet

Nagy teljesítményű MM & MC Phono Equalizer erősítő

Elérhető prémium ezüst színben

Méretek: 434 x 182 x 431 mm

Nettó tömeg: 25.00 kg

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!