Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Denon Home Subwoofer

199.990Ft
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

2021.04.15-től kapható!

A Denon Home Subwoofer vezeték nélkül csatlakoztatható a Denon Home Sound Bar 550-hez vagy bármelyik Denon Home vezeték nélküli hangszóróhoz, erőteljes, részletes basszust biztosítva a zene- és
filmlejátszáshoz, egy elegáns, kompakt házból.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Denon Home Subwoofer

A Denon Home Subwoofer egyszerűen csatlakoztatható Wi-Fi-n keresztül a Denon Home soundbarhoz vagy bármelyik Denon Home hangsugárzóhoz, hogy mély, erőteljes basszust biztosítson. Egyszerűen csak dugja be a konnektorba, csatlakoztassa, és indítsa el a lejátszást. Elég kompakt ahhoz, hogy eltűnjön a szobában, de nem fogja tudni figyelmen kívül hagyni a hatást, amit a zenehallgatásra - és a filmnézésre - gyakorol. A beépített HEOS segítségével egyszerűen, vezeték nélkül hozzáadhat egy Denon Home mélynyomót a Denon Home soundbarhoz és egy pár Denon Home hangsugárzóhoz, hogy valódi 5.1-es surround hangzásélményt teremtsen, vagy bővítse a Denon Home hangsugárzók basszus erejét egyedi vagy sztereó felállásban.

A Denon Home Subwoofer bármely Denon Home soundbarral és Denon Home hangsugárzóval kombinálható, hogy mély basszust adjon a házimozi és a zene számára.

A híres Denon Home megjelenésével elég kompakt ahhoz, hogy eltűnjön a szobájában, de nem fogja tudni figyelmen kívül hagyni, hogy milyen hatással lesz a zenehallgatásra és a TV-nézésre.

A beépített HEOS segítségével egyszerűen, vezeték nélkül hozzáadhat egy Denon Home subwoofer-t a Denon Home soundbarhoz és egy pár Denon Home hangsugárzóhoz, hogy valódi 5.1-es surround hangélményt teremtsen.

  • Mély basszus a házimozi és a zene számára: Párosítható bármely Denon Home hangsugárzóval vagy soundbarral a még erőteljesebb élményért.
  • 8"-os mélynyomó stílusos kialakítással: Tökéletesen kiegészíti a Denon Home termékcsaládot ugyanolyan prémium megjelenéssel.
  • A mindössze 33 cm széles x 37 cm magas x 33 cm mélységű Denon Home Subwoofer zökkenőmentesen illeszkedik a belső térbe.
  • Egyszerű beállítás: Csak csatlakoztassa a Denon Home mélynyomót egy konnektorba, majd párosítsa a Denon Home termékekkel vezeték nélkül, Wi-Fi-n keresztül - nincs szükség hangszórókábelekre.
  • Teljeskörű vezérlés: A HEOS alkalmazáson belül fejlett beállításokat talál a Denon Home Subwoofer tökéletes beállításához.
  • Építsen valódi surround hangélményt: Egy Denon Home soundbarral és két Denon Home hangsugárzóval csatlakoztatva teljes 5.1-es surround szettet kaphat.
  • méretek: 330 x 372 x 330 mm
  • nettó tömeg: 12.50 kg
  • minimum rendelhető mennyiség: 1 db

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!