Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Denon hifi és házimozi

A kezdetektől, 1910-től professzionális recording stúdiókat és rádióadókat látott el készülékekkel. A Denon a világ vezető, legmagasabb minőségű házimozi, audio és szoftver termék gyártójává vált. A Denon mára nemzetközileg elismert az innovatív és úttörő termékeiről, hosszú történelme van a technikai innovációk terén, beleértve a PCM digital audio formátum kifejlesztését és kereskedelmi elterjesztését.


 The Denon Difference

A Denon számára ezek több mint hívószavak. Ezek részei a tömör filózófiának minden mögött, amit csinálunk. Ez a három elem és a több évtizedes innováció és a műszaki kíválóság meghatározták az egész kúltúránkat. Egy Denon termék minden részlete ezeken az elemeken alapszik egyetlen célra gondolva: maximalizálni a szórakozás élményét.

Az innovatív tervezés és technológia állnak a középpontjában annak, ami egy Denon terméket ikonikussá tesz.

A tervezés és gyártás fegyelmezett megközelítése által mérnökeink gondoskodnak arról, hogy csak a kiváló kivitelezés, a precíz mérnöki munka és kifogástalan teljesítmény jellemez minden alkatrészünket. A megoldásaink gyakran az elképzelhető területek legszélesebb skáláján végzett szenvedélyes tanulmányok eredményei - beleértve a fizikát, elektronikát, gépészetet, a művészetet és a természetet. A mi állandó törekvésünk, hogy a szórakozás tökéletes megoldásait nyújtsuk, felbecsülhetetlen ihletet adott nekünk nem csak a legimpozánsabb műszaki megoldások, hanem a legkényelmesebb funkciók megalkotására, amelyekkel mindenféle szórakozási igényt tudunk kielégíteni. Ezért is fáradhatatlanul dolgozunk a kreatív ötletek piacvezető újításokba való átalakításán az iparágunkon belül.

 

Rendezés: