Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Denon AVR-X2800H házimozi rádióerősítő fekete

389.990Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Élvezze az AVR-X2800H hihetetlen 8K videóját és magával ragadó 3D hangját. Töltse ki a közepes méretű szobákat kifinomultabb hangzással a 7.2 vagy 5.2.2 Dolby Atmos és DTS:X funkcióval. A beépített HEOS® segítségével pedig vezeték nélkül streameljen online zenét, és ossza meg a HEOS-kompatibilis hangszórókkal más helyiségekben.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Denon AVR-X2700H DAB házimozi rádióerősítő

Főbb jellemzők:

  • Erőteljes hangzás:Töltsön meg egy közepes méretű helyiséget erőteljes, kifinomultabb hangzással.
  • Magával ragadó 3D hangzás: Érezze magával a zene vagy a film hangját.
  • 8K-ra tervezveÉlvezze a lenyűgöző videóminőséget a rendelkezésre álló legújabb 8K technológiával.
  • Zene streaming az egész otthonában: A beépített HEOS segítségével könnyedén elérheti a streamelt zenét, és megoszthatja a HEOS-kompatibilis hangszórókkal más helyiségekben

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ DISZKRÉT 7 CSATORNÁS ERŐSÍTŐ

Diszkrét nagyáramú erősítők az összes csatornán akár 150 W csatornánkénti teljesítmény leadásához – elegendő teljesítmény bármilyen hangszóró meghajtásához.

Dolby Atmos

Érezze a Dolby Atmos minden dimenzióját. Frissítse házimoziját 5.1.2-es hangszóró-beállítással, hogy teljesen magával ragadó 3D-s hangélményt szabadítson fel a Dolby Atmos tartalomból. A Dolby Surround upmixer az összes hangszórót bekapcsolja, hogy 3D hangérzetet keltsen a régi tartalomból. A Dolby Atmos Height Virtualization Technology 5.1.2-es rendszer nélkül is a felső hangzás érzését kelti. Élvezheti az Apple Music, az Amazon HD, a TIDAL vagy egy kompatibilis streaming eszközön elérhető Dolby Atmos zeneszámokat is.

         Dolby Atmos DTS-X HDMI

DTS:X

A DTS:X magával ragadó hangtartalom oda helyezi a hangot, ahol az a térben természetesen előfordulna, élethű, többdimenziós hangzást hozva létre. A DTS Neural:X upmixer jobb elmélyülést és fokozott valósághűséget kínál a régi tartalmak számára. A DTS Virtual:X magával ragadó hangzást biztosít magassági csatornák nélkül, virtuális magassági effektusokat hozva létre 7.1, 5.1 vagy 2.1 hangszórókon.

HDMI-csatlakozás ARC/eARC-vel

Támogatja a legújabb technológiát az összes HDMI bemeneten és kimeneten. Az ARC (Audio Return Channel) vagy az eARC (Enhanced Audio Return Channel) egyszerűvé teszi a TV hangjának lejátszását az AV-receiveren keresztül, egyetlen HDMI-csatlakozással. Az eARC HD és 3D hangátvitelt biztosít, mint például a Dolby TrueHD, a DTS HD Master Audio és a Dolby Atmos, míg az ARC a hagyományos 5.1 csatornás hangformátumokra vagy PCM-re korlátozódik.

8K/HDCP 2.3

Élvezze az eredeti 8K képminőséget 8K tévéjén vagy kivetítőjén. Támogatja a 4K tartalom 8K áthaladását és 8K felskálázását. Támogatja a HDCP 2.3-at, a legújabb másolásvédelmi szabványt, hogy nyugodt legyen a másolásvédett tartalom streamelése során.

         8K HDR 10+ Dolby Vision

Ragyogó színek a HDR 10+-tól

Támogatja a HDR-t (High Dynamic Range), a HLG-t (Hybrid Log Gamma), valamint a Dynamic HDR-t és a HDR10+ áthaladást. A HLG HDR technológiát kínál a sugárzott tartalom helyett. Mind a Dynamic HDR, mind a HDR10+ dinamikus metaadatokat használ az árnyékok és a csúcsfények optimalizálásához, ahogy a képernyő változik.

Dolby Vison

Kompatibilis a Dolby Visionnal, így élvezheti a Dolby Vision tartalmat kompatibilis forráseszközről és TV-ről. A Dolby Vision egy lenyűgöző HDR képalkotási technológia, amely rendkívüli színeket, kontrasztot és fényerőt kölcsönöz a képernyőnek.

         Next generation game support HEOS Apple Airplay

Következő generációs játék

Támogatja a változó frissítési gyakoriságot (VRR), a gyors képkockaátvitelt (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési módot (ALLM) a zökkenőmentes, késésmentes játékélmény érdekében, ha kompatibilis játékeszközökhöz csatlakozik.

Beépített HEOS

A beépített HEOS® technológiával AV-receiverje vezeték nélkül streamelhet zenét kompatibilis HEOS-komponenseken keresztül, számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásból. A fogyasztók vezeték nélkül is élvezhetik kedvenc zenéjüket otthonuk bármely helyiségében. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik dalt minden csatlakoztatott helyiséghez a különböző streamelési forrásokon keresztül. Adjon Denon Home hangszórókat több szobához, és irányítsa mindezt a HEOS alkalmazással.

Airplay 2 és Apple Siri Voice Control

Használja az AirPlay 2-t az Apple Music vezeték nélküli streameléséhez az AV-receiverre, vagy csoportosítson más AirPlay-kompatibilis hangszórókkal, hogy zenével töltse meg otthonát.

Működik az Amazon Alexával

Irányítsa AV-receiverét kihangosítva az Amazon Alexával és a hangoddal. Állítsa be a hangerőt, ugorjon a következő számra, váltson bemeneteket a különböző médialejátszókhoz és még sok más – „Csak kérdezzen”. Töltse le az ingyenes HEOS Home Entertainment Skill alkalmazást az Amazon Alexa hangutasítások engedélyezéséhez. Alexa alkalmazást és Amazon Echo-t, Dot-ot vagy ezzel egyenértékű eszközt igényel. A funkciók elérhetősége régiónként eltérő.

       Works With Alexa Hi-Res Audio Bluetooth

Nagy felbontású hang az USB bemeneten keresztül

Fedezze fel a nagy felbontású hangsávok hihetetlen hűségét, és élvezze a zenét az előadó szándéka szerint. Az elülső USB-port akár 24 bit/192 kHz nagy felbontású hanglejátszást támogat USB-meghajtóról. A támogatott hangformátumok: MP3, WMA, WAV, MPEG 4/AAC, FLAC és ALAC

Bluetooth audio transmitter

Párosítsa kedvenc Bluetooth fejhallgatóját AV-receiverével, hogy továbbra is hallgathassa kedvenc zenéit, filmjeit vagy TV-műsorait éjszaka. Egyszerre is lejátszhat hangot a hangszórókon és a Bluetooth fejhallgatón. Ha van egy családtagja vagy egy barátja, aki hallássérült, akkor ezt a beállítást javasoljuk. Egyszerre egy pár fejhallgatót csatlakoztathat.

Több forrás, több helyiség

Ez az AV-receiver támogatja a kétforrású, kétzónás hangot. Ha egy második szobában lévő hangszórópárt csatlakoztat az AV-receiverhez, 5.1 csatornás térhatású hangzást élvezhet a fő szobában, és külön forrást vagy zenefolyamot a második szobában, például egy kis helyiségben, vagy teraszon. Mindkét szobában lejátszhatja ugyanazt a hangot, így otthonában mindenki élvezheti és szurkolhat kedvenc csapatának vasárnap este, vagy ugyanazt a dalt hallgathatja mindkét szobában. Az AV-receiver támogatja a 2 forrású, 2 zónás hangot.

       Multi Room Setup Audyssey Suite

Denon beállítási asszisztens

A díjnyertes irányított Denon Setup Assistant egyszerű, világos utasításokat ad a kezdéshez. Csak csatlakoztassa az AV-receivert a TV-hez, és kövesse a TV képernyőjén megjelenő utasításokat a hangszórók csatlakoztatásához, a hangsugárzók méréséhez és a forráseszközök csatlakoztatásához. A további kényelem érdekében az AV-receiver csatlakoztatásakor automatikusan átnevezi a HDMI-bemeneteket, vagy manuálisan is átnevezheti, ha Önnek kényelmes.

Audyssey Suite of Room Correction Technology

A Denon AV-receiverek az Audyssey EQ szoftvercsomagot használják az egyszerű, pontos beállításhoz és kalibráláshoz. A mellékelt Audyssey mérőmikrofonnal az Audyssey megméri a házimozi összes hangszóróját, és úgy hangolja az AV-receivert, hogy a legsimább, legoptimálisabb általános hallgatási élményt nyújtsa szobájában. Ez az AV-receiver támogatja az Audyssey MultEQ XT szobakorrekciós technológiát. A többi támogatott Audyssey funkció a Dyanmic EQ és a Dynamic Volume.

       Audyssey Multi EQ AVR Remote app Google Assistant

Audyssey MultEQ Editor alkalmazás

Még tovább léphet az Audyssey MultEQ Editor alkalmazással, amely „a motorháztető alá” lépve megtekintheti és beállíthatja a beállításokat a részletes hangoláshoz – lehetővé téve a hang pontosabb testreszabását a szobája konkrét problémáinak megfelelően, és a hangzást az Ön személyes igényeihez szabva. preferenciák. Ezzel az átfogó alkalmazással kihasználhatja az Audyssey MultEQ erejét, hogy teljes mértékben átvegye házimozijának hangját. Az alkalmazás megvásárolható az iOS és a Google Play áruházakban.

Denon AVR Remote alkalmazás

Ezzel az iOS vagy Android vezérlőalkalmazással be- és kikapcsolhatja a rádióerősítőt, kiválaszthat egy bemeneti forrást, beállíthatja a hangerőt, és böngészhet zenét a telefonjáról vagy az USB-meghajtón, ha csatlakoztatva van a rádióerősítőhöz.

Működik a Google Asszisztenssel

Indítsa el a zenét a HEOS alkalmazásban, majd kérje meg Google Asszisztensét, hogy szabályozza a hangerőt, játssza le, szüneteltesse, ugorja át a számokat, némítsa el és oldja fel a némítást.

  

Műszaki adatok

Többcsatornás surround módok

DTS HD Master, DTS:X, DTS:X Pro
o, o,  -

DTS Neo:X, DTS Neural:X
-,  o

DTS Virtual:X
o

IMAX Enhanced
-

Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, Dolby Atmos Music
o, o, o,  o

Dolby ProLogic Ilz, Dolby Surround
-,  o

 

Auro 3D
-

360 Reality Audio/MPEG H
-

Többcsatornás Sztereó
o

A feldolgozó (előerősítő) csatornák max. száma
7.1

Hang Fejlesztések

Mono Block Végerősítő Konstrukció
-

Diszkrét végerősítő
o

D.D.S.C. HD Digital
-

Pure Direct
o

Aranyozott RCA csatlakozók
-

Clock Jitter Csökkentő
-

Alpha Processing
-

Audyssey
MultEQ XT

Audyssey Dynamic EQ, Dynamic Volume
o,  o

Audyssey LFC
-

Dirac Live frissíthetőség
-

Clock Jitter Csökkentő
o

Hálózat

Media Server
o

HEOS Wireless Multi-Room Technology
o

Alexa/Google Voice Assistant/Apple HomePod
o, o,  o

Lossy Formats: MP3, WMA, AAC
o, o,  o

Lossless Formats: FLAC, ALAC, WAV
o, o,  o

Lossless Formats: FLAC HD, WAV, ALAC (all 192kHz/24 bit)
o, o,  o

DSD Audio Streaming
o (2.8/5.6MHz)

AirPlay 2
o

TuneIn
o

Spotify Connect
o

Pandora
o

SiriusXM
o

Roon Tested
o

HEOS App Control
o

Kompatibilis az Okostelefonok Remote App Távvezérlő Alkalmazásával
Denon 2016 AVR Remote

Ethernet Portok
o

Wi-Fi
o

Bluetooth
o

HDMI

HDMI Inputs: Back, Front
6,  -

HDCP2.3 support
o

HDMI Outputs: Main, Zone
2,  -

HDMI 2.1: 8K/60Hz AB, 4K/120Hz AB
o,  o

HDR, HLG, Dolby Vision, HDR10+, Dynamic HDR
o , o, o, o,  o

ALLM (Auto Low Latency Mode) Pass-Through for Gaming
o

Variable Refresh Rate, Quick Flame Transport, Quick Media Switching
o, o,  -

3D Signal Pass-through
o

8K Signal Pass-Through, Scaling, GUI Overlay
o, o,  o

DSD Audio képesség
-

Audio Return Channel (ARC), Enhanced ARC
o,  o

Auto LipSync
o

Egyebek

Multiroom zónák
2

Zone Audio Source: HDMI; Optical, Coax, Network, USB; Analog
o (2ch),  o (2ch), o,  o

Zone Audio Output: Speaker, Pre-Out
o,  o

Zóna HDMI kimenet a HDMI forrásról
-

IP Control, RS232 Control, Web Control, App Control
o,  o /o,  o

Remote In / Out
o,  o

DC Trigger kimenet
-

HDMI Diagnosztika
o

További jellemzők

Auto hangsugárzó beállítás mikrofonnal
Audyssey MultEQ XT

Front Display
1-Line FLD

GUI nyelvek
3

Setup Assistant
o

Quick Select Plus, Quick Select
o,  -

Variable Crossover
o

Optimalizált basszus átirányítás
o

Bass Sync
-

ECO Mode
o

Automatikus Kikapcsolás
o

Elalvás kapcsoló időzítő
o

Bemenetek / Kimenetek

HDMI Be / Ki
6, 2

Multi-Room Video Kimenet: Video / HDMI
-,  -

Analog In, Out
4,  -

Phono (MM) In
o

Digitális bemenet: optikai / koaxiális
2, 1

Multi-Room kimenet: analóg / digitális
1,  -

Többcsatornás Előfok Kimenet
o (0.2)

Mélynyomó Kimenet
2

Hangszóró Csatlakozó: aranyozott csavaros / hagyományos csavaros
-,  o

Hangszóró csatlakozók száma
7

A / B Hangsugárzó
Hozzárendelhető

Bi-amp meghajtás
Hozzárendelhető

Multi-Room Hangszóró Csatlakozó
Hozzárendelhető

Elülső Bemenetek: Audio / Kompozit / Digitális (Opt) / HDMI / USB
-, -, -, -,  o

USB Audio / iPod számára tervezték/ iPhone számára tervezték
o, -,  -

AM/FM Tuner
o

Erősítő specifikációk

Végerősítők száma
7

Kimenő Teljesítmény (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2 csat. meghajtva)
95W

Kimenő Teljesítmény (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05% 2 csat. meghajtva)
-

Kimenő Teljesítmény (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2 csat. meghajtva)
125W

Kimenő Teljesítmény (6 ohm, 1 kHz, 10% 1 csat. meghajtva)
185W

Általános

Fém Előlap
-

Rendszer távvezérlő
RC-1253

Előreprogramozott / Tanítható / LCD Kijelző
-, -,  -

Power Consumption in W
500

Energiafogyasztás elnémított üzemmódban (ECO be / ki) Wattban
35W/75W

Energiafogyasztás Készenléti Üzemmódban Wattban
0.1

CEC Energiafogyasztás Készenléti Üzemmódban Wattban
0.5

Hálózati Energiafogyasztás Készenléti Üzemmódban Wattban

Kevesebb, mint 2

Maximum méretek
Antenna:Horizontal: (W x D x H) in inches
Antenna:Vertical: (W x D x H) in inches)
【w/o Antenna: (W x D x H) in inches】

17.1 x 13.4 x 6.6
( 17.1 x 13.4 x 9.3 )
【 17.1 x 13.0 x 6.6 】

Súly
21.0kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!