Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Denon AVR-S760H Házimozi rádióerősítő

0 Ft/db
Gyártó:

A Denon AVR-S760H 7.2 csatornás 8K AV receiver csatornánként 140 W-os teljesítményével teljes mértékben támogatja a Dolby Atmos®, a Dolby Atmos Height Virtualization Technology, a DTS:X® és a DTS Virtual:X™ 3D hangformátumokat. A legújabb HDMI specifikációkhoz hasonlóan olyan funkciókkal rendelkezik, mint a 8K/60Hz, a kiválasztott 4K/120Hz átmenő VRR, az ALLM, a HDR10+ és az eARC támogatás.

Nem értékelt
Szállítási díj: 2.990 Ft/db

Leírás és Paraméterek

7.2 csatornás 8K AV Receiver, hangvezérléssel és beépített HEOS®-szal

A csatornánként 140 W teljesítményű Denon AVR-S760H 7.2 csatornás 8K AV-receiver támogatja a legújabb 3D audioformátumokat, beleértve a Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® és DTS Virtual:X™ technológiát. A legújabb HDMI specifikációkkal rendelkezik, mint például 8K/60Hz, kiválasztott 4K/120Hz pass-through VRR, ALLM, HDR10+ és eARC támogatás. A beépített HEOS® funkcióval vezeték nélkül streamelhet zenét a Spotify®, az Amazon Music HD, a TIDAL, a Deezer, a TuneIn, a Soundcloud és más szolgáltatókból. Együttműködik az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri hangvezérléssel a zökkenőmentes hangvezérlés érdekében. *

                                                                                                      

 • Nagy teljesítményű erősítő: 7.2 csatornás 8K AV-receiver 140W teljesítménnyel csatornánként (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive)
 • Dolby Atmos, DTS:X, Dolby Atmos Height Virtualization Technology és DTS Virtual:X: Élvezze a magával ragadó, háromdimenziós hangélményt.
 • Hangvezérlés: Együttműködik az Amazon Alexa-val, a Google Asszisztenssel vagy az Apple Siri-vel a zene kéz nélküli vezérléséhez
 • Teljes 8K/60Hz és kiválasztott 4K/120Hz támogatás: Élvezze a legújabb HDMI-támogatással a 8K minőségű videót 8K forráseszközökről. Három 8K bemenet és egy kimenet lehetővé teszi a 8K/60Hz és a kiválasztott 4K/120Hz átjátszást. A 8K felskálázás mind a 6 HDMI bemeneten elérhető.
 • A legújabb videokompatibilitás: A legújabb HDR-formátumtámogatás, beleértve a HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, valamint a Dynamic HDR formátumokat, a fényerő, a tisztaság és a kontraszt tekintetében a legjobb képminőség biztosítása érdekében.
 • A legújabb játékélmények: A 4K/120Hz-es átvitel, a változó képfrissítési sebesség (VRR), az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) és a gyors képkocka-továbbítás (QFT) segítségével élvezze a játékélményt lenyűgöző képalkotással, valamint a funkciókból adódó csökkentett késéséssel és késleltetéssel.
 • Díjnyertes Denon Setup Assistant és grafikus felhasználói felület: Könnyű és intuitív beállítási élmény
 • Beépített HEOS: Vezetéknélküli multi-room streaming technológia
 • eARC (Enhanced Audio Return Channel): Támogatja a legújabb 3D hangformátumokat, például a Dolby Atmos-t és a DTS:X-et a TV-készülék audiojeléről HDMI-n keresztül
 • Streamelje a legnépszerűbb zenei szolgáltatásokat: Élvezze a Spotify, Amazon Music HD, Tidal, TuneIn, Deezer és sok egyéb szolgáltatást - Bluetooth-on, AirPlay 2-n vagy a HEOS alkalmazáson keresztül.
 • Előlapi USB-bemenet: MP3, WAV, FLAC, FLAC, ALAC és DSD (2,8/5,6 MHz) fájlok kényelmes lejátszása.
 • Négy gyorsválasztó gomb: Az előlapon található, az egyes forrásokhoz tartozó, preferált audiobeállítások tárolására szolgáló gombok.
 • Audyssey MultEQ és Dynamic EQ/Volume: Optimalizálja a szoba akusztikáját az Audyssey szoftverrel és a mellékelt mikrofonnal és állvánnyal.
 • All Zone TV Audio: A TV hangjának lejátszása az összes zónában

 

         

 

 

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ DISZKRÉT 7 CSATORNÁS ERŐSÍTŐ

Az AVR-S760H minden csatornán diszkrét, nagyáramú teljesítményerősítőkkel rendelkezik, így maximális teljesítményt és csatornánként 140 W-ot nyújt (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive). Az alacsony impedanciájú meghajtó képességével működési stabilitást kínál a hangszórók széles skálájával a kiegyensúlyozott, minőségi hangzás érdekében.

 

      Dolby Atmos DTS-X HDMI

 

LENYŰGŐZŐ 3D HANGZÁS

Merüljön el a Dolby Atmos, a DTS:X, a Dolby Atmos Height Virtualization és a DTS Virtual:X által nyújtott többdimenziós hangzásban.

HANG A MEGFELELŐ HELYEN

Merüljön el a többdimenziós hangzásban a Dolby Atmos segítségével. Állítsa be a Dolby Atmos készüléket 5.1.2 térhatású hangszórórendszerrel Dolby Atmos magassági hangsugárzókkal vagy dedikált felső hangsugárzókkal a tökéletes házimozi élmény érdekében. A Dolby Atmos Height Virtualization magával ragadó hangot biztosít külön magassugárzók nélkül, virtuális magassághatásokat hozva létre egy 5.2, 7.2 vagy 2.2 hangszóró elrendezésben.

LEGYEN KÖZELEBB AZ AKCIÓHOZ

DTS:X™ magával ragadó audio hangzást produkál, természetes és élethű, többdimenziós hangélményt teremtve a lakásban. A továbbfejlesztett immerzió és a megnövelt realizmus a kedvenc filmjei világába repítik. A DTS Neural:X ™ a filmek, a játékok és a zenék számára olyan valósághű hangzást kölcsönöz, amellyel a hagyományos 5.1-es surround hangzás nem tudja felvenni a versenyt. A DTS Virtual:X magassági hangsugárzók nélkül is magával ragadó hangot biztosít, virtuális magassághatásokat hozva létre egy 5.2, 7.2 vagy 2.2 hangszóró elrendezésben.

 

       8K HDR 10+ Dolby Vision

 

FELKÉSZÍTVE A 8K ULTRA HD FELBONTÁSRA

Élvezze kedvenc filmjeit, műsorait és játékait az lehető legjobb képminőségben.

A LEGÚJABB HDMI SPECIFIKÁCIÓK EARC-VEL

A HDCP 2.3 feldolgozás minden HDMI-porton elérhető, és egy HDMI-kimenettel egy TV és egy projektor párhuzamos csatlakoztatása is lehetséges. Az eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatás lehetővé teszi a 3D hang továbbítását közvetlenül a TV-ről az AV-receiverre a csatlakoztatott HDMI-kábelen keresztül.

VÉGSŐ HÁZIMOZI ÉLMÉNY - 8K READY

Az AVR-S760H 8K/60Hz-es átvitellel, a 4K/120Hz-es átvitellel, valamint a legújabb HDMI-specifikációk támogatásával biztosítja a tökéletes házimozi élményt. Az új AVR-S660H segítségével ma már a legjobb 4K házimozit építheti ki, és biztos lehet benne, hogy AV-vevője 8K-kész, amikor Ön is készen áll. Élvezze a legmagasabb minőségű 3D hangot- és videót a legmagasabb szórakozási igényekhez is.

KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS VIDEÓFORMÁTUMOK

Kompatibilis a legújabb videóformátumokkal: a legújabb HDR-formátumok támogatása, beleértve a HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, valamint a Dynamic HDR formátumokat, a fényerő, a tisztaság és a kontraszt tekintetében a legjobb képminőség biztosítása érdekében.

 

BEÁLLÍTÁS ÉS KAPCSOLÓDÁS KÖNNYEDÉN

A mellékelt AVR-S760H Gyorsindítási útmutató egyszerű és világos utasításokat tartalmaz a kezdéshez. Miután HDMI-n keresztül csatlakoztatta a tévét az AVR-S760H-hoz, az exkluzív Denon Setup Assistant megjelenik a tévé képernyőjén, hogy lépésről lépésre végigvezesse Önt a beállításon. A színkódolt hangszórócsatlakozások sora vízszintesen helyezkedik el, így a hangszórókábelek rendszerezése és csatlakoztatása egyszerűvé válik.

AUDYSSEY AUDIO OPTIMALIZÁLÁS

Professzionális házimozi hangtuning az Ön kezében. A legújabb Denon audio/video termékek az Audyssey EQ szoftvercsomagot használják az egyszerű és pontos beállításhoz és kalibráláshoz. A mellékelt mérőmikrofonnal az Audyssey a házimozi összes hangszóróját megméri, és úgy hangolja az AV-vevőegységet, hogy a legsimább, legoptimálisabb általános hallgatási élményt nyújtsa a szobában. Az Audyssey Dynamic Volume és az Audyssey Dynamic EQ kisimítja a hangerőben bekövetkező meglepő ugrásokat (például a TV-reklámoknál), így alacsonyabb hangerőn is tisztán hallgathatja a párbeszédeket, a zenét, a hangeffekteket és a hangszín pontos testreszabását.

BEÉPÍTETT BLUETOOTH ÉS WI-FI KAPCSOLAT

A Bluetooth és a Wi-Fi vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat révén a Denon AVR-S760H fejlett kettős antenna adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely még a túlterhelt városi környezetekben is megbízható. Élvezze kedvenc az audio tartalmak vezeték nélküli hallgatását az intelligens eszközökről.

A beépített HEOS technológiának köszönhetően minden szobában ugyanazt a dalt játszhatja le, vagy minden egyes csatlakoztatott szobához más dalt választhat. A HEOS együttműködik az Amazon Alexa és a Google asszisztensekkel, így könnyedén vezérelheti a hangjával is.

A HEOS támogatja az ingyenes és prémium Spotify-t, az Amazon Music HD-t, TuneIn-t, iHeart Radio-t, Sound Cloud-ot, Tidal-t s még sok mást.

 

            

 

MINDEN AZ IRÁNYÍTÁSA ALATT

Irányítóközpont a hátsó zsebében. Az iOS-re és Android-ra elérhető ingyenes Denon AVR Remote alkalmazás még egyszerűbbé teszi az AVR-S760H használatát - állítsa be a hangerőt, kapcsolja be vagy ki, némítsa el a zenét, válasszon egy forrást, vagy váltson a HEOS alkalmazásban a vezeték nélküli zene streamingre. Töltse le a Denon AVR Remote alkalmazást és a HEOS alkalmazást még ma okostelefonjára. Elérhető az iOS és az Android rendszerekre is.

Használja az Amazon Alexa-t, Siri-t, vagy a Google Asszisztenst a zene vezérléséhez.

 

GYORSVÁLASZTÓ GOMBOK A FELHASZNÁLÓBARÁT AUDIO BEÁLLÍTÁSOKHOZ

A Denon AVR-S760H elülső panelén négy gyorsgomb található, amelyek a kívánt hangbeállításokat tárolják minden egyes forráshoz. Váltson a TV-hang, a Blu-ray, a médialejátszók és a többi forrás között, és az AVR-S760H az EQ-beállításokat az adott médiaforrás preferenciáihoz igazítja. A gyorsabb vezérléshez használja az előlapon lévő gombokat, vagy válassza ugyanazokat a Quick Select gombokat az AV receiveren. Lehetséges, hogy az összes zóna sztereó üzemmódot a gyorsválasztás segítségével egyszerre lehessen vezérelni.

              

NAGY FELBONTÁSÚ HANG

Tapasztalja meg a rendkívüli zenei hangminőséget.

ELŐLAPI USB PORT A HIGH-RESOLUTION AUDIO LEJÁTSZÁSÁHOZ

Fedezze fel a nagy felbontású zeneszámok hihetetlen hűségét: az előlapi USB-porton és a hálózati forrásokon keresztül akár 24 bites/192 kHz-es ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat, valamint DSD 2,8 MHz-es és 5,6 MHz-es számokat (a SACD audiofil formátumát) is képes dekódolni. Vagy hallgasson meg más népszerű fájltípusokat, például MP3 és MPEG-H formátumot. Akár a legújabb letöltéseit szeretné meghallgatni, akár az audiofil minőségű FLAC felvételek hűségében szeretne elmerülni, gyorsan hozzáférhet kedvenc zeneszámaihoz.

PHONO BEMENET A LEMEZJÁTSZÓK/BAKELIT LEJÁTSZÓK TÁMOGATÁSÁHOZ

A Denon közel 50 éve fejleszt lemezjátszókat és phono előerősítőt. A mellékelt Phono (MM) bemenettel az AVR-S660H lehetővé teszi a lemezjátszó csatlakoztatását. Élvezze a bakelitgyűjteményét kiváló minőségű hangzással.

HÁLÓZATHOZ CSATLAKOZTATHATÓ

Csatlakoztassa az AVR-S760H-t a hálózathoz Ethernet vagy WI-FI segítségével. A csatlakozást követően streameljen zenét vezeték nélkül, kapjon funkciófrissítéseket, és vezérelje távolról az AV-receivert a Denon AV-receiver vagy a HEOS alkalmazással.

 

       Works With Alexa   Google Assistant   Apple Airplay

 

MŰKÖDIK A LEGÚJABB HANGASSZISZTENSEKKEL

Élvezze az egyszerű hangvezérlést és a teljes körű rugalmasságot a vezető hangszolgáltatásokkal. Intelligens hangsugárzó vagy okostelefon használata esetén beszéljen az Amazon Alexa, a Google Assistant, az Apple Siri asszisztensekkel. Kérje a kedvenc zenéit, szabályozza a hangerőt, ugorjon a következő zeneszámra, kapcsolja be a bemeneteket és használjon még több funkciót. Váltson a hangasszisztensek között, vagy válasszon ki egy kedvencet - a választás az Öné. A funkcionalitás a hangasszisztenstől függ.

MŰKÖDIK AZ AMAZON ALEXA-VAL

Élvezze a hangvezérlést az Amazon Alexa-val és a hangjával. Állítsa be a hangerőt, ugorjon a következő műsorszámra, kapcsolja be a különböző médialejátszókhoz szükséges bemeneteket és még többet - "Just Ask". Töltse le a HEOS Home Entertainment Skill-t, hogy az Amazon Alexa hangvezérlést engedélyezni tudja AVR-S760H számára. Szükség van Alexa alkalmazásra és Amazon Echo-ra, Dot-ra vagy hasonlóra.

MŰKÖDIK A GOOGLE ASSZISZTENSSEL

Kérje meg a Google Assistant hangsugárzót vagy a telefonját, hogy streamelje kedvenc dalait. Vezérelje a hangerőt, a lejátszást, a szünetet, a számok átugrását és még sok mást.

AIRPLAY 2 + APPLE SIRI HANGVEZÉRLÉS

Használja az AirPlay 2-t a zene vezeték nélküli streameléséhez az AV-receiverrel, vagy más AirPlay-kompatibilis hangsugárzóval, hogy otthonát megtöltse zenével.

Streamelje zenéit kedvenc zenei szolgáltatásairól, mint például az Apple Music és a Spotify, vagy játsza le kedvenc videóit a YouTube és a Netflix szolgáltatásból bármelyik iPhone, iPad, Mac vagy Apple TV eszközről, miközben a hang tökéletesen szinkronizálható a hangszóróival az AirPlay 2 által.

Az AirPlay 2 is támogatja a multiroom audio-t. Ez lehetővé teszi a tartalom továbbítását több AirPlay 2 kompatibilis eszközre egyidejűleg a továbbfejlesztett audio puffereléssel, így biztosítva van a zökkenőmentes zenelejátszás. Az AirPlay 2 biztosítja az audioeszközök vezérlését és csoportosítását az Apple Music-on, vagy a Home App-on belül. Használja az Airplay 2 alkalmazást vagy a saját hangját a Siri-n keresztül.

                                                                         HEOS

BEÉPÍTETT HEOS: VEZETÉK NÉLKÜLI ZENE STREAMING

A HEOS beépített technológiájával bárhonnan és bárhol streamelheti kedvenc zenéit otthonában. Élvezze a kiváló minőségű zenét a streaming szolgáltatások széles skálájából, beleértve a Spotify®-t, a TuneIn-t, az Amazon Prime Music-ot, a Soundcloud®-ot, a Tidal-t, a Napster-t, a Deezer-t vagy a helyi zenei forrásokat. Az ingyenes HEOS alkalmazással mindent zökkenőmentesen vezérelhet.

                                                                                                            heos

Több, mint 110 évnyi tapasztalat az audiótechnológiában

Az 1910-ben alapított Denon sokévnyi tapasztalattal rendelkezik az audio technológiák úttörőjeként - a japán első hangelektronikai gyártójától a világ első kereskedelmi CD-jéig és a világ első Dolby Atmos-szal felszerelt AV receivere az ő nevüket öregbíti. Ez a fókuszált befektetés az audio világába biztosítja, hogy minden zenehallgatási élményben a legújabb technológiát és a legmagasabb minőséget kapja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!