Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Denon AVC-X6800H házimozi rádióerősítő ezüst

1.399.990Ft
Denon színek
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

FEBRUÁRTÓL KAPHATÓ!

A Japánban tervezett és gyártott AVC-X6800H 11.4 csatornás erősítést hajt meg a magasabb szintű élmény érdekében. A Dolby Atmos és DTS:X, valamint az IMAX Enhanced és az Auro 3D technológiával az AVC-X6800H nagyobb élettereket burkol be lélegzetelállító 3D hangzásba. A beépített HEOS® segítségével vezeték nélkül streamelheti kedvenc zenéit.

Főbb jellemzők:

  • 11.4 csatornás
  • 205W csatornánként
  • 8K Ultra HD
  • 3D hang
  • HEOS® Built-in
  • Hét HDMI bemenet
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A HÁZIMOZI KÖVETKEZŐ SZINTJE

Maximalizálja szórakozását az audio- és videotechnológiák teljes készletével, valamint az intelligens funkciókkal

OPTIMALIZÁLJA A SZOBÁJÁHOZ

Növelje a teljesítményt az Audyssey (telepített) vagy a Dirac Live (opcionális) szobakorrekciós lehetőségeivel

ERŐTELJES 11 CSATORNÁS ERŐSÍTŐ

A kifinomult, monolitikus kártyakialakítású végerősítővel rendelkező AVC-X6800H nagy teljesítményű, csatornánként 205 wattos teljesítményt biztosít a dinamikus és precíz szórakoztató élmény érdekében.

FEJLETT 8K HÁZIMOZI

A 8K videót mind a hét HDMI bemenet és a három kimenet közül kettő támogatja. A HLG, HDR, Dolby Vision, HDR10+ és Dynamic HDR pass-through segítségével nem kell aggódnia a videokompatibilitás vagy a képminőség miatt.

HEOS® BUILT-IN TECHNOLÓGIA

Streamelj zenét vezeték nélkül számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásból. Tartalom megosztása HEOS-eszközökkel, például Denon Home hangszórókkal más helyiségekben.

          3D HANGÉLMÉNY

3D HANGÉLMÉNY

Merüljön el a hangzásban a Dolby Atmos®, DTS:X®, IMAX Enhanced és Auro 3D, valamint a Dolby Surround, DTS Neural:X és Auro-Matic keverővel a régi tartalom optimalizálása érdekében.

KONFIGURÁCIÓS RUGALMASSÁG

Az AVC-X6800H számos beállítási lehetőséget és rugalmasságot kínál a házimozi igényeinek megfelelő beállításához. Támogatja a 13.4 csatornás feldolgozási képességet, az előerősítő módot és az opcionális Dirac Live bővíthetőséget (díj ellenében).

KONFIGURÁCIÓS RUGALMASSÁG

AL32 Feldolgozási technológia

Az AL32 Processing, a Denon szabadalmaztatott analóg hullámforma-reprodukciós technológiája akár 192 kHz-es mintavételi frekvenciát támogat, és 32 bites bővítést hajt végre az erősítőn. A technológia alaposan elnyomja a D/A konverzióhoz kapcsolódó zajokat, hogy az alacsony szintű jeleket optimális tisztasággal reprodukálja, ami a zene minden finom árnyalatát kiemeli. Az AL32 Processing Multi-Channel azt jelenti, hogy a technológiát minden csatornán és minden bemeneti forráson alkalmazzák.

AL32 Feldolgozási technológia           Dolby Atmos

Dolby Atmos

Érezze a Dolby Atmos® minden dimenzióját. Bővítse házimoziját magas hangszórókkal, hogy teljesen magával ragadó 3D hangélményt szabadítson fel a Dolby Atmos tartalomból. A Dolby Surround upmixer az összes hangszórót bekapcsolja, hogy 3D hangérzetet keltsen a régi tartalomból. A Dolby Atmos Height Virtualization Technology magas hangsugárzók nélkül is a fej feletti hangzás érzetét kelti.

DTS:X

A DTS:X magával ragadó hangtartalom ott helyezi el a hangot, ahol az a térben természetesen előfordulna, így élethű, többdimenziós hangot hoz létre. A DTS Neural:X upmixer jobb elmélyülést és fokozott valósághűséget kínál a régi tartalmak számára.

DTS:X           IMAX Enhanced

IMAX Enhanced

Szerezze meg a legprémiumabb otthoni szórakoztató élményt az IMAX Enhanced segítségével – a DTS legújabb technológiájával, amely új mércét állít fel a házimozi képalkotás, a hangzás, a méretarány és a tisztaság terén. Nézzen tisztább és világosabb képeket. Érezze magával ragadó, szívdobogtató hangot, és tapasztalja meg az IMAX által digitálisan újradolgozott prémium tartalmakat.

Auro 3D

Az Auro-3D® elképesztő új szintre emeli a házimozi élményt azáltal, hogy a háromdimenziós hangzás izgalmát nyújtja zenéhez, játékokhoz, közvetítésekhez és filmekhez, élethű hangzást biztosítva. Változtassa meglévő audiovizuális gyűjteményét Auro 3D élménnyé az Auromatic keverőmotornak köszönhetően.

Auro 3D          360 Reality Audio

360 Reality Audio

Merüljön el a valódi hangzásban, mintha egy élő koncerten lennél, vagy az előadóval egy stúdióban készítene felvételt. A 360 Reality Audio segítségével a zene még soha nem volt ennyire igazi.

HDMI-csatlakozás ARC/eARC-vel

Támogatja a legújabb technológiát az összes HDMI bemeneten és kimeneten. Az ARC (Audio Return Channel) vagy az eARC (Enhanced Audio Return Channel) egyszerűvé teszi a TV hangjának lejátszását az AV-erősítőn keresztül, egyetlen HDMI-csatlakozással. Az eARC HD és 3D hangátvitelt biztosít, mint például a Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio és Dolby Atmos, míg az ARC a hagyományos 5.1 csatornás hangformátumokra vagy PCM-re korlátozódik.

HDMI-csatlakozás ARC/eARC-vel          8K / HDCP 2.3

8K / HDCP 2.3

Élvezze az eredeti 8K képminőséget 8K tévéjén vagy kivetítőjén. Támogatja az 1080p vagy 4K tartalom 8K áthaladását és 8K felskálázását. Támogatja a HDCP 2.3-at, a legújabb másolásvédelmi szabványt, hogy nyugodt legyen a másolásvédett tartalom streamelése során.

Ragyogó színek a HDR 10+-tól

Támogatja a HDR-t (High Dynamic Range), a HLG-t (Hybrid Log Gamma), valamint a Dynamic HDR-t és a HDR10+ áthaladást. A HLG HDR technológiát kínál a sugárzott tartalom helyett. Mind a Dynamic HDR, mind a HDR10+ dinamikus metaadatokat használ az árnyékok és a csúcsfények optimalizálásához, ahogy a képernyő változik.

Ragyogó színek a HDR 10+-tól           Dolby Vision

Dolby Vision

A Dolby Vision egy lenyűgöző HDR képalkotási technológia, amely rendkívüli színeket, kontrasztot és fényerőt kölcsönöz a képernyőnek. Kompatibilis a Dolby Visionnal, így élvezheti a Dolby Vision tartalmat kompatibilis forráseszközről és TV-ről.

Új generációs játék

Támogatja a változó frissítési gyakoriságot (VRR), a Quick Frame Transport (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési módot (ALLM) a zökkenőmentes, késleltetésmentes játékélmény érdekében, ha kompatibilis játékeszközökhöz csatlakozik.

Új generációs játék          HEOS Built-in

HEOS Built-in

A HEOS® beépített technológiával az AV-erősítő vezeték nélkül képes zenét streamelni kompatibilis HEOS-komponenseken keresztül számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásból. A fogyasztók vezeték nélkül is élvezhetik kedvenc zenéjüket otthonuk bármely helyiségében. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik dalt minden csatlakoztatott helyiséghez a különböző streamelési forrásokon keresztül. Adjon Denon Home hangszórókat több szobához, és irányítsa mindezt a HEOS alkalmazással.

Nagy felbontású hang

Fedezze fel a nagy felbontású hangsávok hihetetlen hűségét, és élvezze a zenét az előadó szándéka szerint. A NAS-ról való streamelés és az elülső USB-port akár 24 bit/192 kHz és DSD5.6 nagyfelbontású hanglejátszást is támogat. A támogatott hangformátumok: MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC, ALAC és DSD.

Nagy felbontású hang           AirPlay 2

AirPlay 2

Streameljen hangot vagy videót kedvenc streaming szolgáltatásaiból okoseszközével. Hallgassa meg a hangszóróihoz tökéletesen szinkronizált hangot az AirPlay 2 forrásokból. Az AirPlay 2 támogatja a többszobás hangzást is.

Apple Siri

A Siri-kompatibilitás révén a felhasználók hangvezérléssel zenét játszhatnak, állíthatják a hangerőt és válthatnak bemeneteket. A kompatibilis eszközök AirPlay 2 funkciói a Siri segítségével hanggal is vezérelhetők.

Apple Siri           Bluetooth

Bluetooth

Csatlakoztasson és játsszon le zenét közvetlenül okostelefonjáról, táblagépéről vagy más kompatibilis eszközéről

Az Audyssey szobakorrekciós technológia prémium csomagjai

A Denon AV erősítők az Audyssey EQ szoftvercsomagot használják az egyszerű, pontos beállításhoz és kalibráláshoz. A mellékelt Audyssey mérőmikrofonnal az Audyssey megméri a házimozi összes hangszóróját, és úgy hangolja az AV-erősítőt, hogy a legsimább, legoptimálisabb általános hallgatási élményt nyújtsa szobájában. Ez az AV-erősítő támogatja az Audyssey MultEQ XT32-t és a SubEQ HT-t, az Audyssey legmagasabb szobakorrekciós technológiáját. A többi támogatott Audyssey funkció a Dynamic EQ, a Dynamic Volume és az LFC (Low Frequency Containment)

Az Audyssey szobakorrekciós technológia prémium csomagjai           Audyssey MultEQ Editor alkalmazás

Audyssey MultEQ Editor alkalmazás

Még tovább léphet az Audyssey MultEQ Editor alkalmazással, amely „a motorháztető alá” lépve megtekintheti és módosíthatja a beállításokat a részletes hangoláshoz – lehetővé téve a hang pontosabb testreszabását a helyiségben felmerülő konkrét problémákhoz, és a hangzást a személyes igényeihez szabva. preferenciák. Ezzel az átfogó alkalmazással kihasználhatja az Audyssey MultEQ erejét, hogy teljes mértékben átvegye házimozijának hangját. Az alkalmazás megvásárolható az iOS és a Google Play áruházakban.

Mélysugárzó kimenetek és beállítások

Merüljön el az egyenletesen eloszló, pontos basszusban. Akár négy mélynyomó kimenettel rendelkezik az alacsony frekvenciák kiegyenlítésére és jobb szórásra. Nincsenek hallható csúcsok vagy süllyedések – csak erőteljes, teret betöltő basszus. Módosítsa a mélynyomó beállításait ízlése szerint, ha kettőnél több mélysugárzó van csatlakoztatva. Válassza a „Normál” lehetőséget, ha egyenletesen eloszlatott basszusteljesítményt szeretne. Válassza a „Directional” opciót, ha nagyobb, irányított mélyhang-teljesítményt szeretne zökkenőmentesen integrálni a szoba minden egyes mélynyomójához legközelebbi hangsugárzócsatornába.

Mélysugárzó kimenetek és beállítások           Előerősítő mód

Előerősítő mód

Denon AV-erősítője tökéletes AV-előerősítőként működhet a legújabb HDMI-csatlakozással. Az előerősítő mód tisztább jelutat és nagyobb toleranciát biztosít a vágási szint tekintetében a belső erősítők leválasztásával. Adjon hozzá rugalmasságot bizonyos hangsugárzócsatornák leválasztásához, így az AV-erősítő beépített erősítőjét használhatja a nem kritikus csatornák meghajtására, hogy tisztább jelúthoz jusson a külső erősítés által vezérelt csatornákhoz.

Több forrású szoba

Ez az AV-vevő két forrású, kétzónás hangot támogat. Élvezze a térhatású hangzást a fő szobában és egy külön forrást a második szobában, vagy játssza le a fő hangforrást, hogy otthonában mindenki élvezhesse.

Több forrású szoba           Beállítási asszisztens

Beállítási asszisztens

A Denon Setup Assistant díjnyertes útmutatója egyszerű, világos utasításokat ad a kezdéshez. Csak csatlakoztassa az AV-erősítőt a TV-hez, és kövesse a TV képernyőjén megjelenő utasításokat nagy felbontásban a hangszórók csatlakoztatásához, hangszóró mérések elvégzéséhez és forráseszközök csatlakoztatásához. A további kényelem érdekében az AV-erősítő csatlakoztatáskor automatikusan átnevezi a HDMI-bemeneteket, vagy manuálisan is átnevezheti, ha Önnek kényelmes.

A Dirac Live frissíthető

Vásároljon Dirac Live® Room Correction licenckulcsot, hogy a legkorszerűbb, szabadalmaztatott algoritmusokat alkalmazza a helyiség hatásának elemzésére és digitális csökkentésére, valamint a hangszórók teljesítményének javítására. További információért látogasson el a dirac.com/denon/ oldalra.

A Dirac Live frissíthető          Domotz Pro és OvrC távirányító

Domotz Pro és OvrC távirányító

A Domotz Pro és az OvrC távoli rendszerfelügyeleti és -felügyeleti technológiai programok lehetővé teszik az egyéni integrátorok számára a csatlakoztatott termékek állapotának figyelését és a távoli hibaelhárítást.

Műszaki adatok

Többcsatornás Surround
DTS-HD Master Audio / DTS:X

o /  o

DTS:X Pro

o

DTS Neo:6 / DTS Neural:X

- /  o

DTS Virtual:X

o

Dolby TrueHD / Dolby Atmos

o /  o

Dolby ProLogic Il / Dolby Surround

- /  o

Dolby Height Virtualization

o

Front Wide Speakers: Dolby / DTS

o /  o

Auro 3D

13ch

IMAX Enhanced

o

MPEG-H

o

Többcsatornás Sztereó

o

Dialog Enhancer

o

a feldolgozó (előerősítő) csatornák max. száma

13.4

Hang Fejlesztések
Mono Block Végerősítő Konstrukció

o

Single Board Power Amplifier

o

Diszkrét végerősítő

11

Rézbevonatú transzformátor talp

-

D.D.S.C. HD digitális

o (32 bit)

Copper plated chassis

-

Power Transformer: Toroidal / EI

EI

Current Feedback Topology

-

Hyper Dynamic Amplifier Modules (HDAM)

-

Pure Direct

o

Csúcsminőségű Audio Komponensek

o

Aranyozott RCA csatlakozók

o

Clock Jitter Csökkentő

o

Alfa feldolgozás

AL32 Processing Multichannel

Audyssey

MultEQ XT32

Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume

o /  o

Audyssey LFC

o

Audyssey APP támogatás

o

Audyssey MultEQ X kompatibilis

o

Dirac Live frissíthetőség

o

Hangszóró beállítási előbeállítások

2

Tömörített hang visszaállító

o

Compressed audio Enhancer: MDAX2

-

 

Hálózat
HEOS Multiroom és Streaming

o

Veszteséges tömörítések: MP3 / WMA / AAC

o /  o /  o

Veszteségmentes tömörítések: FLAC / ALAC / WAV

o /  o /  o

DSD Audio Streaming

up to DSD5.6

FLAC HD 192/24

o

WAV 192/24

o

ALAC 192/24

o

Kihagyásmentes lejátszás

o (FLAC, WAV, ALAC, DSD)

AirPlay 2

o

Roon tesztelve

o

Internetes rádió

TuneIn

o /  o /  o /  o

Amazon Prime Music*

o

Kompatibilis az Okostelefonok Remote App Távvezérlő Alkalmazásával

Android / iOS

Kompatibilis a Táblagépek Remote App Távvezérlő Alkalmazásával

Android / iOS/Amazon Kindle

Ethernet Portok

o

Wi-Fi

o

Bluetooth

o

Bluetooth fejhallgató átvitel

o

Bluetooth fejhallgató hangerőszabályzó

o

 

HDMI
HDMI bemenetek: hátul / elöl

7 / 0

HDMI kimenetek: fő / zóna

2月1日

HDMI max felbontás (8k / 4k)

8k/60  - 4k/120

Videó átalakítás Analóg -> HDMI

o (480i/576i)

Skálázás HDMI-ről HDMI-re

1080p/4K to 8K

HDMI: 8K / 4K / CEC / eARC

o /  o /  o /  o

HDMI: Dolby Vision / HDR 10+ / Dynamic HDR / HLG

o /  o /  o /  o

HDMI: ALLM / QMS / QFT / VRR

o /  - /  o /  o

HDMI jeltovábbítás a készenléti üzemmódban

o

DSD Audio képesség

o

 

Egyebek
HEOS Multiroom integrált

o

TV hang csoportosítás

o

Többszobás zónák

3

Főterem többcsatornás hang - Zone sztereó downmix

o

Zóna audio forrás: HDMI / opt, koax / Network, USB / analóg

o (2ch) /  o (2ch) /  o /  o

Zóna audio kimenet: hangszóró / preout

o /  o

Zóna HDMI kimenet a HDMI forrásról

o

Webböngésző beállítása

o

IP vezérlés / RS232 vezérlés / Web vezérlés / App vezérlés

o /  o /  o /  o

Távoli In / Out

o /  o

IR Flasher In

-

Marantz remote bus

-

DC trigger kimenet

3

 

EGYÉB
Hangvezérlés - Az Amazon Alexával működik

o

Hangvezérlés – Google Assistant / Apple Siri

o /  o

Auto hangsugárzó beállítás mikrofonnal

Audyssey MultEQ XT32

Elülső kijelző

2 lines FLD

Grafikus felhasználói felület - GUI

High Definition 1080p

GUI nyelvek

9

Beállítási asszisztens

o

Quick Select Plus / Quick Select

o /  -

Smart Select

-

Firmware Frissítés Hálózaton / USB-n keresztül

o /  o

Állítható hangváltó

o

Optimalizált basszus átirányítás

o

Bass Sync

o

HDMI diagnosztikai mód

o

ECO mód

o

Automatikus Kikapcsolás

o

Elalvás kapcsoló időzítő

o

Speaker Terminal: Gold plated screw / regular screw

o /  -

Number of Speaker Terminals

13

Speaker A / B

assignable

Bi-amp drive

assignable

Multi-Room Speaker Terminal

assignable

USB Audio Input Front

o

USB Power 5V/1.5A Rear

o

DAB / DAB+ tuner

-

FM Tuner with RDS

-

Tuner: FM / AM

- /  -

 

Bemenetek/Kimenetek
Kompozit Be / Ki

2 / 0

Komponens Be / Ki

1 / 0

HDMI Be / Ki

7月3日

Multi-Room Video Kimenet: Video / HDMI

- /  o

Analóg Bemenet / Kimenet

6 /  -

Phono (MM) In

o

Digitális bemenet: optikai / koaxiális

2月2日

Multi-Room kimenet: analóg / digitális

2 /  -

Többcsatornás Előfok Kimenet

o (13.4)

Mélynyomó Kimenet

4 (independent)

Bass Shaker output

o

 

Specifikáció
Végerősítők száma

11

Kimenő Teljesítmény (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2 csat. meghajtva)

-

Kimenő Teljesítmény (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05% 2 csat. meghajtva)

140 W

Kimenő Teljesítmény (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2 csat. meghajtva)

175 W

Kimeneti Teljesítmény (6 ohm, 1 kHz, 1% 1 csat. meghajtva)

205 W

Kimenő Teljesítmény (6 ohm, 1 kHz, 10% 1 csat. meghajtva)

250 W

70% Garancia

 

Általános
Választható színek: fekete / prémium ezüst

o /  o

Fém Előlap

o

Rendszer távvezérlő

RC-1256

Backlit Remote

-

Energiafogyasztás W-ban

750

Energiafogyasztás elnémított üzemmódban (ECO be / ki) Wattban

65 W / 110 W

Energiafogyasztás Készenléti Üzemmódban Wattban

0.1

Available Colours: Gold / Silver / Black / Silver-Gold

-

CEC Energiafogyasztás Készenléti Üzemmódban Wattban

0.5

Hálózatvezérlés a fogyasztásról W-ben

Less than 2.0

Maximum Dimensions
Antenna:Horizontal: (W x D x H) in mm
Antenna:Vertical: (W x D x H) in mm
No Antenna: (W x D x H) in mm

434 x 389 x 167
( 434 x 389 x 237 )
【 434 x 379 x 167 】

Súly kg-ban

15.6

Youtube videók

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!