Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Denon AVC-X3800H házimozi rádióerősítő fekete

679.990Ft 519.990Ft
24%
Az akció időtartama: 2024. 04. 12. -
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A 9 csatornás erősítéssel, akár 4 független mélynyomóval, Dolby Atmos és DTS:X, valamint IMAX Enhanced és Auro-3D hangsugárzókkal az AVC-X3800H nagyobb élettereket is kiszolgálhat színházi minőségű hangzással. Élvezze a lenyűgöző 8K videóminőséget és a beépített HEOS® segítségével, vezeték nélkül streameljen és ossza meg az online zenét a szobák között.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Denon AVC-X3800H házimozi rádióerősítő 

  • 3D hang: Érezze, hogy az események középpontjában áll a magával ragadó 3D hangzással..
  • Szakértő beállítás: Meg fog lepődni a rendelkezésre álló konfigurációs lehetőségeken, amelyek a legjobban illeszkednek az Ön helyéhez.
  • 8K-ra tervezve: Élvezze a lenyűgöző videóminőséget a rendelkezésre álló legújabb 8K technológiával.
  • Optimalizálja szobáját: Továbbfejlesztett teljesítmény az Audyssey (telepített) vagy a Dirac Live (opcionális) helyiségkorrekciós lehetőségeivel.

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ 9 CSATORNÁS ERŐSÍTŐ

A diszkrét nagyáramú erősítők csatornánként akár 180 W-ot adnak le – ez elegendő teljesítmény bármilyen hangszóró meghajtásához.

Dolby Atmos

Érezze a Dolby Atmos minden dimenzióját. Frissítse házimoziját 5.1.4-es hangszóró-beállítással, hogy teljesen magával ragadó 3D hangélményt szabadítson fel a Dolby Atmos tartalomból. A Dolby Surround upmixer az összes hangszórót bekapcsolja, hogy 3D hangérzetet keltsen a régi tartalomból. A Dolby Atmos Height Virtualization Technology magas hangsugárzók nélkül is a fej feletti hangzás érzetét kelti.

   Dolby Atmos DTS-X IMAX Enhanced

DTS:X

A DTS:X magával ragadó hangtartalom oda helyezi a hangot, ahol az a térben természetesen előfordulna, élethű, többdimenziós hangot hozva létre. A DTS Neural:X upmixer jobb elmélyülést és fokozott valósághűséget kínál a régi tartalmak számára. A DTS Virtual:X magával ragadó hangzást biztosít magassági csatornák nélkül, virtuális magassági effektusokat hozva létre 7.1, 5.1 vagy 2.1 hangszórókon.

IMAX Enhanced

Szerezze meg a legprémiumabb otthoni szórakoztatási élményt az IMAX Enhanced segítségével – a DTS legújabb technológiájával, amely új mércét állít fel a házimozi képalkotás, a hangzás, a méretarány és a tisztaság terén. Tekintse meg a tisztább és világosabb képeket. Érezze magával ragadó, szívdobogtató hangot, és tapasztalja meg az IMAX által digitálisan újradolgozott prémium tartalmakat. Az 5.1.4-es hangszóró beállításától kezdve élvezheti az IMAX Enhanced élményt. IMAX Enhanced kompatibilis TV vagy projektor szükséges.

Auro 3D

Az Auro-3D elképesztő új szintre emeli a házimozi élményt azáltal, hogy a háromdimenziós hangzás izgalmát nyújtja zenéhez, játékokhoz, közvetítésekhez és filmekhez, élethű hangzás gubójába helyezve. Változtassa meglévő audiovizuális gyűjteményét Auro-3D élménnyé az Auro-Matic felkeverő motornak köszönhetően. Támogatja a 7.1.4-es Auro-3D hangszórókonfigurációt külső 2 csatornás erősítővel.

   AURO 3D 360 Reality Audio HDMI

360 Reality Audio

Merüljön el a valódi hangzásban, mintha egy élő koncerten lenne, vagy az előadóval egy stúdióban készítene felvételt. A 360 Reality Audio segítségével a zene még soha nem volt ennyire igazi. Egyes Denon AV-receiverek képesek 360 fokos Reality Audio lejátszásra, ha egy Google Chromecast eszközt csatlakoztatnak az AV-receiverhez HDMI-n keresztül. A 360 Reality Audio tartalmak átküldése zenei streaming szolgáltatásokból jelenleg nem érhető el. Maradjon velünk a további frissítésekért!

HDMI-csatlakozás ARC/eARC-vel

Támogatja a legújabb technológiát az összes HDMI bemeneten és kimeneten. Az ARC (Audio Return Channel) vagy az eARC (Enhanced Audio Return Channel) egyszerűvé teszi a TV hangjának lejátszását az AV-receiveren keresztül, egyetlen HDMI-csatlakozással. Az eARC HD és 3D hangátvitelt biztosít, mint például a Dolby TrueHD, a DTS HD Master Audio és a Dolby Atmos, míg az ARC a hagyományos 5.1 csatornás hangformátumokra vagy PCM-re korlátozódik.

8K / HDCP 2.3

Élvezze az eredeti 8K képminőséget 8K tévéjén vagy kivetítőjén. Támogatja a 4K tartalom 8K áthaladását és 8K felskálázását. Támogatja a HDCP 2.3-at, a legújabb másolásvédelmi szabványt, hogy nyugodt legyen a másolásvédett tartalom streamelése során.

   8K HDR 10+ Dolby Vision

Ragyogó színek a HDR 10+-tól

Támogatja a HDR-t (High Dynamic Range), a HLG-t (Hybrid Log Gamma), valamint a Dynamic HDR-t és a HDR10+ áthaladást. A HLG HDR technológiát kínál a sugárzott tartalom helyett. Mind a Dynamic HDR, mind a HDR10+ dinamikus metaadatokat használ az árnyékok és a csúcsfények optimalizálásához, ahogy a képernyő változik.

Dolby Vision

Kompatibilis a Dolby Visionnal, így élvezheti a Dolby Vision tartalmat kompatibilis forráseszközről és TV-ről. A Dolby Vision egy lenyűgöző HDR képalkotási technológia, amely rendkívüli színeket, kontrasztot és fényerőt kölcsönöz a képernyőnek.

Következő generációs játék

Támogatja a változó frissítési gyakoriságot (VRR), a gyors képkockaátvitelt (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési módot (ALLM) a zökkenőmentes, késleltetésmentes játékélmény érdekében, ha kompatibilis játékeszközökhöz csatlakozik.

   Next generation game support HEOS Hi-Res Audio

Beépített HEOS

A beépített HEOS® technológiával AV-receiver vezeték nélkül streamelhet zenét kompatibilis HEOS-komponenseken keresztül, számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásból. A fogyasztók vezeték nélkül is élvezhetik kedvenc zenéjüket otthonuk bármely helyiségében. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik dalt minden csatlakoztatott helyiséghez a különböző streamelési forrásokon keresztül. Adjon Denon Home hangszórókat több szobához, és irányítsa mindezt a HEOS alkalmazással.

Nagy felbontású hang az USB bemeneten keresztül

Fedezze fel a nagy felbontású zeneszámok hihetetlen hanghűségét, és élvezze a zenét az előadó szándéka szerint. Az elülső USB-port akár 24 bit/192 kHz-ig támogatja a hanglejátszást USB-meghajtóról. A támogatott hangformátumok az MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC és ALAC.

Denon beállítási asszisztens

A díjnyertes irányított Denon Setup Assistant egyszerű, világos utasításokat ad a kezdéshez. Csak csatlakoztassa az AV-receivert a TV-hez, és kövesse a TV képernyőjén megjelenő utasításokat a hangszórók csatlakoztatásához, a hangsugárzók méréséhez és a forráseszközök csatlakoztatásához. A további kényelem érdekében az AV-receiver csatlakoztatásakor automatikusan átnevezi a HDMI-bemeneteket, vagy manuálisan is átnevezheti, ha Önnek kényelmes.

   Settings Audyssey MultiEQ Editor 11.2 csatorna

Audyssey MultEQ Editor alkalmazás

Még tovább léphet az Audyssey MultEQ Editor alkalmazással, amely „a motorháztető alá” lépve megtekintheti és beállíthatja a beállításokat a részletes hangoláshoz – lehetővé téve a hang pontosabb testreszabását a szobája konkrét problémáinak megfelelően, és a hangzást az Ön személyes igényeihez szabva. preferenciák. Ezzel az átfogó alkalmazással kihasználhatja az Audyssey MultEQ XT32 erejét, hogy teljes mértékben átvegye házimozijának hangját. Az alkalmazás megvásárolható az iOS és a Google Play áruházakban.

11 csatornás feldolgozás, 9 csatornás erősítés

A 9 csatornás erősítés nem jelenti azt, hogy le kell állnia. Az elülső, bal és jobb oldali csatornákhoz hozzárendelhető külső 2 csatornás erősítéssel, vagy pár magasságú csatornával, 11 csatornás hangszórókonfigurációt állíthat be, például 7.1.4-et, ami még nagyobb rugalmasságot és magával ragadó hangzást tesz lehetővé. tapasztalat.

Mélynyomó kimenetek és beállítások

Takarja be magát az egyenletesen eloszló, pontos basszussal. Akár négy mélynyomó kimenettel rendelkezik az alacsony frekvenciák kiegyenlítésére és jobb szórásra. Nincsenek hallható csúcsok vagy süllyedések – csak erőteljes, teret betöltő basszus. Módosítsa a mélynyomó beállításait ízlése szerint, ha kettőnél több mélysugárzó van csatlakoztatva. Válassza a "Standard" lehetőséget, ha egyenletesen eloszlatott basszust szeretne. Válassza a „Directional” opciót, ha nagyobb, irányított mélyhang-teljesítményt szeretne zökkenőmentesen integrálni a szoba minden egyes mélynyomójához legközelebbi hangsugárzócsatornába.

   Mélysugárzó kimenetek Előerősítő mód Dirac Live

Előerősítő mód

Denon AV-erősítője tökéletes AV-előerősítőként működhet a legújabb HDMI-csatlakozással. Az előerősítő mód tisztább jelutat és nagyobb toleranciát biztosít a vágási szint tekintetében a belső erősítők leválasztásával. Adjon hozzá rugalmasságot bizonyos hangsugárzócsatornák leválasztásához, így az AV-receiver beépített erősítőjét használhatja a nem kritikus csatornák meghajtására, így tisztább jelutat kaphat a külső erősítés által vezérelt csatornák számára.

A Dirac Live frissíthető

A hangrendszer és a szoba fizikai elrendezése közötti kölcsönhatás óriási hatással van a hangminőségre. A Dirac Live® Room Correction (hamarosan 2023-ban) a legmodernebb, szabadalmaztatott algoritmusokat alkalmazza a helyiség hatásának elemzésére és digitális csökkentésére, valamint a hangszórók teljesítményének javítására. Egyes Denon AV-receiverek támogatják a Dirac Live Upgradability funkciót. A funkciók feloldásához vásárolhat egy Dirac Live licenckulcsot. További információért látogasson el a dirac.com/denon/ oldalra. A frissítést egy jövőbeli firmware-frissítés támogatja. Maradjon velünk!

Műszaki adatok

Többcsatornás surround módok

DTS HD Master, DTS:X, DTS:X Pro
o, o,  -

DTS Neo:X, DTS Neural:X
-,  o

DTS Virtual:X
o

IMAX Enhanced
o

Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, Dolby Atmos Music
o, o, o,  o

Dolby ProLogic Ilz, Dolby Surround
-,  o

Auro 3D
o

360 Reality Audio/MPEG H
o,  o

Többcsatornás Sztereó
o

A feldolgozó (előerősítő) csatornák maximum száma
11.4

Audió fejlesztések

Mono Block Végerősítő Konstrukció
-

Diszkrét végerősítő
o

D.D.S.C. HD Digital
-

Pure Direct
o

Aranyozott RCA csatlakozók
-

Clock Jitter Csökkentő
-

Alpha Processing
-

Audyssey
MultEQ XT32

Audyssey Dynamic EQ, Dynamic Volume
o,  o

Audyssey LFC
o

Dirac Live frissíthetőség
o

Clock Jitter csökkentő
o

Hálózat

Média szerver
o

HEOS vezeték nélküli Multi-Room technológia
o

Alexa / Google hang aszisztens /Apple HomePod
o, o,  o

Veszteséges formátumok: MP3, WMA, AAC
o, o,  o

Veszteségmentes formátumok: FLAC, ALAC, WAV
o, o,  o

Veszteségmentes formátumok: FLAC HD, WAV, ALAC (all 192kHz/24 bit)
o, o,  o

DSD Audio Streaming
o (2.8/5.6MHz)

AirPlay 2
o

TuneIn
o

Spotify Connect
o

Pandora
o

SiriusXM
o

Roon Tested
o

HEOS App Control
o

Kompatibilis az okostelefonok Remote App távvezérlő akalmazásával
Denon 2016 AVR Remote

Ethernet Portok
o

HDMI

HDMI bemenetek: Back, Front
6,  -

HDCP2.3 támogatás
o

HDMI kimenetek: Fő, Zóna
2, 1

HDMI 2.1: 8K/60Hz AB, 4K/120Hz AB
o,  o

HDR, HLG, Dolby Vision, HDR10+, Dynamic HDR
o , o, o, o,  o

ALLM (Auto Low Latency Mode) átengedő mód játékhoz
o

Változtatható frissítési sebesség, Quick Flame Transport, Gyors médiaváltás
o, o,  -

3D jel átengedés
o

8K jel átengedés, Skálázás, GUI Overlay (grafikus felhasználói felület)
o, o,  o

DSD Audio képesség
o

Audio Return Channel (ARC), Enhanced ARC
o,  o

Auto LipSync
o

Egyebek

Multiroom zónák
2

Zóna audió források: HDMI; Optical, Coax, Network, USB; Analog
o (2cs),  o (2cs), o,  o

Zóna audió kimenetek: Hangsugárzó, Előerősített jelkimenet
o,  o

Zóna HDMI kimenet a HDMI forrásról
o

IP Control, RS232 Control, Web Control, App Control
o,  o /o,  o

Távvezérlő Be / Ki
o,  o

DC Trigger kimenet
1

HDMI Diagnosztika
o

Others

Auto hangsugárzó beállítás mikrofonnal
Audyssey MultEQ XT32

Dirac Live (upgrade)

Front Display
1-Line FLD

GUI nyelvek
3

Setup Assistent
o

Quick Select Plus, Quick Select
o,  -

Változtatható keresztváltó
o

Optimalizált basszus átirányítás
o

Bass Sync
o

ECO mód
o

Automatikus Kikapcsolás
o

Elalvás kapcsoló időzítő
o

Bemenetek/Kimenetek

HDMI Be / Ki
6, 3

Multi-Room Video Kimenet: Video / HDMI
-,  o

Analóg be, ki
5,  -

Lemezjátszó (MM) Be
o

Digitális bemenet: optikai / koaxiális
2, 2

Multi-Room kimenet: analóg / digitális
1,  -

Többcsatornás előerősítő kimenet
o (11.4)

Mélynyomó Kimenet
4 (független)

Hangszóró Csatlakozó: aranyozott csavaros / hagyományos csavaros
-,  o

Hangszóró csatlakozók száma
11

A / B Hangsugárzó

Hozzárendelhető

Bi-amp meghajtás
Hozzárendelhető

Multi-Room Hangszóró Csatlakozó
Hozzárendelhető

Elülső Bemenetek: Audio / Kompozit / Digitális (Optikai) / HDMI / USB
-, -, -, -,  o

USB Audio / iPod számára tervezték/ iPhone számára tervezték
o, -,  -

AM/FM Tuner
o

Erősítő specifikációk

Végerősítők száma
9

Kimenő Teljesítmény (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08% 2 csat. meghajtva)
105W

Kimenő Teljesítmény (8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.05% 2 csat. meghajtva)
-

Kimenő Teljesítmény (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2 csat. meghajtva)
135W


Kimenő Teljesítmény (6 ohm, 1 kHz, 10% 1 csat. meghajtva)

215W

 

Általános

Fém Előlap
-

Rendszer távvezérlő
RC-1253

Előreprogramozott / Tanítható / LCD Kijelző
-, -,  -

Teljesítmény felvétel Wattban
660W

Energiafogyasztás elnémított üzemmódban (ECO be / ki) Wattban
60W/100W

Energiafogyasztás Készenléti Üzemmódban Wattban
0.1

CEC Energiafogyasztás Készenléti Üzemmódban Wattban
0.5

Hálózati Energiafogyasztás Készenléti Üzemmódban Wattban
Kevesebb, mint 2

Maximum méretek

Antenna:Horizontal: (W x D x H) in inches
Antenna:Vertical: (W x D x H) in inches)
【w/o Antenna: (W x D x H) in inches】

17.1 x 15.3 x 6.6
( 17.1 x 15.3 x 9.3 )
【 17.1 x 14.9 x 6.6 】

Súly
27.6 kg

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!