Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Denon AVC-A1H házimozi rádióerősítő fekete

2.799.990Ft
Denon színek
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az AVC-A1H erősítő a legerősebb transzformátorunkkal, gondosan válogatott alkatrészekkel és masszív, nagy merevségű konstrukcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi akár a 9.4.6 hangsugárzó konfigurációt is, és professzionális színházi élményt nyújt otthoni mozi rendszerében. A Denon japán létesítményeiben tervezték és gyártották.

Az erősítő kiváló 3D hangélményt nyújt, lehetővé téve az új generációs 3D audio élvezetét akár 9.4.6 hangszórókonfigurációval.

Fedezze fel újra gyűjteményeit ezzel az erősítővel, amely a mérnöki szakértelem legjobbját kínálja, hogy zenéit és filmgyűjteményét olyan minőségben hallgathassa, mint soha korábban.

Az AVC-A1H több mint 32 kg súlyával rendkívül erős teljesítményt nyújt. Minden csatornán 210 W teljesítményt szolgáltat.

Az erősítő a Denon örökségét hordozza magán, és a Denon Sound Master gondosan hangolta, hogy kiemelkedő hangzást biztosítson.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Denon AVC-A1H 15.4 csatornás 8K AV erősítő

Engedje szabadjára a 15 csatornát

A világ első 15 csatornás AV erősítője, amely csatornánként akár 210 W-ot is képes leadni.

Dolby Atmos

Érezze a Dolby Atmos minden dimenzióját. Frissítse házimoziját 9.4.6-es hangszóró-beállítással, hogy teljesen magával ragadó 3D-s hangélményt szabadítson fel a Dolby Atmos tartalomból. A Dolby Surround upmixer az összes hangszórót bekapcsolja, hogy 3D hangérzetet keltsen a régi tartalomból. A Dolby Atmos Height Virtualization Technology 5.1.2-es rendszer nélkül is a felső hangzás érzését kelti. Élvezheti az Apple Music, az Amazon HD, a TIDAL vagy egy kompatibilis streaming eszközön elérhető Dolby Atmos zeneszámokat is.

DTS:X

A DTS:X magával ragadó hangtartalom oda helyezi a hangot, ahol az a térben természetesen előfordulna, élethű, többdimenziós hangot hozva létre. A DTS Neural:X upmixer jobb elmélyülést és fokozott valósághűséget kínál a régi tartalmak számára. A DTS Virtual:X magával ragadó hangzást biztosít magassági csatornák nélkül, virtuális magassági effektusokat hozva létre 7.1, 5.1 vagy 2.1 hangszórókon.

Dolby Atmos    DTS:X

IMAX Enhanced

Szerezze meg a legprémiumabb otthoni szórakoztatási élményt az IMAX Enhanced segítségével – a DTS legújabb technológiájával, amely új mércét állít fel a házimozi képalkotás, a hangzás, a méretarány és a tisztaság terén. Tekintse meg a tisztább és világosabb képeket. Érezze magával ragadó, szívdobogtató hangot, és tapasztalja meg az IMAX által digitálisan újradolgozott prémium tartalmakat. Az 5.1.4-es hangszóró beállításától kezdve élvezheti az IMAX Enhanced élményt. IMAX Enhanced kompatibilis TV vagy projektor szükséges.

Auro 3D

Az Auro-3D elképesztő új szintre emeli a házimozi élményt azáltal, hogy a háromdimenziós hangzás izgalmát nyújtja zenéhez, játékokhoz, közvetítésekhez és filmekhez, élethű hangzás gubójába helyezve. Változtassa meglévő audiovizuális gyűjteményét Auro-3D élménnyé az Auro-Matic felkeverő motornak köszönhetően. Támogatja a 7.1.6-es Auro-3D hangszórókonfigurációt.

IMAX Enhanced    Auro 3D

360 Reality Audio

Merüljön el a valódi hangzásban, mintha egy élő koncerten lenne, vagy az előadóval egy stúdióban készítene felvételt. A 360 Reality Audio segítségével a zene még soha nem volt ennyire igazi. Egyes Denon AV-receiverek képesek 360 fokos Reality Audio lejátszásra, ha egy Google Chromecast eszközt csatlakoztatnak az AV-receiverhez HDMI-n keresztül. A 360 Reality Audio tartalmak átküldése zenei streaming szolgáltatásokból jelenleg nem érhető el. Maradjon velünk a további frissítésekért!

HDMI-csatlakozás ARC/eARC-vel

Támogatja a legújabb technológiát az összes HDMI bemeneten és kimeneten. Az ARC (Audio Return Channel) vagy az eARC (Enhanced Audio Return Channel) egyszerűvé teszi a TV hangjának lejátszását az AV-receiveren keresztül, egyetlen HDMI-csatlakozással. Az eARC HD és 3D hangátvitelt biztosít, mint például a Dolby TrueHD, a DTS HD Master Audio és a Dolby Atmos, míg az ARC a hagyományos 5.1 csatornás hangformátumokra vagy PCM-re korlátozódik.

360 Reality Audio     HDMI-csatlakozás ARC/eARC-vel

8K / HDCP 2.3

Élvezze az eredeti 8K képminőséget 8K tévéjén vagy kivetítőjén. Támogatja a 4K tartalom 8K áthaladását és 8K felskálázását. Támogatja a HDCP 2.3-at, a legújabb másolásvédelmi szabványt, hogy nyugodt legyen a másolásvédett tartalom streamelése során.

Ragyogó színek a HDR 10+-tól

Támogatja a HDR-t (High Dynamic Range), a HLG-t (Hybrid Log Gamma), valamint a Dynamic HDR-t és a HDR10+ áthaladást. A HLG HDR technológiát kínál a sugárzott tartalom helyett. Mind a Dynamic HDR, mind a HDR10+ dinamikus metaadatokat használ az árnyékok és a csúcsfények optimalizálásához, ahogy a képernyő változik.

8K / HDCP 2.3     Ragyogó színek a HDR 10+-tól  

Dolby Vision

Kompatibilis a Dolby Visionnal, így élvezheti a Dolby Vision tartalmat kompatibilis forráseszközről és TV-ről. A Dolby Vision egy lenyűgöző HDR képalkotási technológia, amely rendkívüli színeket, kontrasztot és fényerőt kölcsönöz a képernyőnek.

Következő generációs játék

Támogatja a változó frissítési gyakoriságot (VRR), a gyors képkockaátvitelt (QFT) és az automatikus alacsony késleltetési módot (ALLM) a zökkenőmentes, késleltetésmentes játékélmény érdekében, ha kompatibilis játékeszközökhöz csatlakozik.

Dolby Vision    Következő generációs játék

Beépített HEOS

A beépített HEOS® technológiával AV-receiver vezeték nélkül streamelhet zenét kompatibilis HEOS-komponenseken keresztül, számos ingyenes és prémium streaming szolgáltatásból. A fogyasztók vezeték nélkül is élvezhetik kedvenc zenéjüket otthonuk bármely helyiségében. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik dalt minden csatlakoztatott helyiséghez a különböző streamelési forrásokon keresztül. Adjon Denon Home hangszórókat több szobához, és irányítsa mindezt a HEOS alkalmazással.

Nagy felbontású hang az USB bemeneten keresztül

Fedezze fel a nagy felbontású zeneszámok hihetetlen hanghűségét, és élvezze a zenét az előadó szándéka szerint. Az elülső USB-port akár 24 bit/192 kHz-ig támogatja a hanglejátszást USB-meghajtóról. A támogatott hangformátumok az MP3, WMA, WAV, MPEG-4/AAC, FLAC és ALAC.

Beépített HEOS    Nagy felbontású hang az USB bemeneten keresztül

Denon beállítási asszisztens

A díjnyertes irányított Denon Setup Assistant egyszerű, világos utasításokat ad a kezdéshez. Csak csatlakoztassa az AV-receivert a TV-hez, és kövesse a TV képernyőjén megjelenő utasításokat a hangszórók csatlakoztatásához, a hangsugárzók méréséhez és a forráseszközök csatlakoztatásához. A további kényelem érdekében az AV-receiver csatlakoztatásakor automatikusan átnevezi a HDMI-bemeneteket, vagy manuálisan is átnevezheti, ha Önnek kényelmes.

Audyssey prémium szobakorrekciós technológiai csomagok

A Denon AV receiverek az Audyssey EQ szoftvercsomagot használják az egyszerű, pontos beállításhoz és kalibráláshoz. A mellékelt Audyssey mérőmikrofonnal az Audyssey megméri a házimozi összes hangszóróját, és úgy hangolja az AV-receivert, hogy a legsimább, legoptimálisabb általános hallgatási élményt nyújtsa szobájában. Ez az AV-receiver támogatja az Audyssey MultEQ XT32 szobakorrekciós technológiát. A többi támogatott Audyssey funkció a Dynamic EQ és a Dynamic Volume.

Denon beállítási asszisztens    Audyssey prémium szobakorrekciós technológiai csomagok

Audyssey MultEQ Editor alkalmazás

Még tovább léphet az Audyssey MultEQ Editor alkalmazással, amely „a motorháztető alá” lépve megtekintheti és beállíthatja a beállításokat a részletes hangoláshoz – lehetővé téve a hang pontosabb testreszabását a szobája konkrét problémáinak megfelelően, és a hangzást az Ön személyes igényeihez szabva. preferenciák. Ezzel az átfogó alkalmazással kihasználhatja az Audyssey MultEQ XT32 erejét, hogy teljes mértékben átvegye házimozijának hangját. Az alkalmazás megvásárolható az iOS és a Google Play áruházakban.

AL32 feldolgozási technológia

Az AL32 Processing, a Denon szabadalmaztatott analóg hullámforma-reprodukciós technológiája akár 192 kHz-es mintavételi frekvenciát és 32 bites bővítést támogat a vevőkészüléken. A technológia alaposan elnyomja a D/A konverzióhoz kapcsolódó zajokat, hogy az alacsony szintű jeleket optimális tisztasággal reprodukálja, ami a zene minden finom árnyalatát kiemeli. Az AL32 Processing Multi-Channel azt jelenti, hogy a technológiát minden csatornán és minden bemeneti forráson alkalmazzák.

Audyssey MultEQ Editor alkalmazás     AL32 feldolgozási technológia

Mélynyomó kimenetek és beállítások

Takarja el magát az egyenletesen eloszló, pontos basszussal. Akár négy mélynyomó kimenettel rendelkezik az alacsony frekvenciák kiegyenlítésére és jobb szórásra. Nincsenek hallható csúcsok vagy süllyedések – csak erőteljes, teret betöltő basszus. Módosítsa a mélynyomó beállításait ízlése szerint, ha kettőnél több mélysugárzó van csatlakoztatva. Válassza a „Normál” lehetőséget, ha egyenletesen eloszlatott basszusteljesítményt szeretne. Válassza a „Directional” opciót, ha nagyobb, irányított mélyhang-teljesítményt szeretne zökkenőmentesen integrálni a szoba minden egyes mélynyomójához legközelebbi hangsugárzócsatornába.

Előerősítő mód

Denon AV-erősítője tökéletes AV-előerősítőként működhet a legújabb HDMI-csatlakozással. Az előerősítő mód tisztább jelutat és nagyobb toleranciát biztosít a vágási szint tekintetében a belső erősítők leválasztásával. Adjon hozzá rugalmasságot bizonyos hangsugárzócsatornák leválasztásához, így az AV-vevő beépített erősítőjét használhatja a nem kritikus csatornák meghajtására, így tisztább jelúthoz juthat a külső erősítés által vezérelt csatornák számára.

Mélynyomó kimenetek és beállítások     Előerősítő mód

A Dirac Live frissíthető

A hangrendszer és a szoba fizikai elrendezése közötti kölcsönhatás óriási hatással van a hangminőségre. A Dirac Live® Room Correction a legmodernebb, szabadalmaztatott algoritmusokat alkalmazza a helyiség hatásának elemzésére és digitális csökkentésére, valamint a hangsugárzók teljesítményének javítására. Egyes Denon AV-vevők támogatják a Dirac Live Upgradability funkciót. A funkciók feloldásához vásárolhat egy Dirac Live licenckulcsot. További információért látogasson el a dirac.com/denon/ oldalra. A frissítést egy jövőbeli firmware-frissítés támogatja.

A Dirac Live frissíthető

Műszaki adatok

Többcsatornás Surround

DTS HD Master, DTS:X, DTS:X Pro
o, o,  o

DTS Neo:X, DTS Neural:X
-,  o (15 csat.)

DTS Virtual:X
o

IMAX Enhanced
o

Dolby TrueHD, Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization, Dolby Atmos Music
o, o, o,  o

Dolby ProLogic Ilz, Dolby Surround
-,  o

Auro 3D
o

360 Reality Audio/MPEG H
o,  o

Többcsatornás sztereó
o

Max. feldolgozott (előerősített) csatornák száma
15.4

Hang Fejlesztések

Monoblokk végerősítő konstrukció
o (bal/jobb elválasztva)

Diszkrét végerősítő
o

D.D.S.C. HD Digital
o (32 bit)

Pure Direct
o

Aranyozott RCA csatlakozók
o

Clock Jitter Csökkentő
o

Alpha Processing
AL32 multicsatornás jelfeldolgozás

Audyssey
MultEQ XT32

Audyssey Dynamic EQ, Dynamic Volume
o,  o

Audyssey LFC
o

Dirac Live frissíthetőség
o

Hálózat

Média szerver
o

HEOS Wireless Multi-Room Technológia
o

Alexa/Google hang asszisztens/Apple HomePod
o, o,  o

Veszteséges formátumok:  MP3, WMA, AAC
o, o,  o

Veszteségmentes formátumok: FLAC, ALAC, WAV
o, o,  o

Veszteségmentes formátumok: FLAC HD, WAV, ALAC (mindegyik 192kHz/24 bit)
o, o,  o

DSD Audio Streaming
o (2.8/5.6MHz)

AirPlay 2
o

TuneIn
o

Spotify Connect
o

Pandora
o

SiriusXM
o

HDMI

HDMI bemenetek: Hátul, elöl
7, - 

HDCP 2.3 támogatás
o

HDMI Kimenetek: Fő, zóna
2, 1

HDMI 2.1: 8K/60Hz AB, 4K/120Hz AB
o,  o

HDR, HLG, Dolby Vision, HDR10+, Dinamikus HDR
o , o, o, o,  o

ALLM (Auto Low Latency Mode) jel átengedés játékhoz
o

Változtatható frissítési sebesség, késleltetés csökkentés, gyors médiaváltás
o, o, - 

3D jel átengedés
o

8K jel átengedés, skálázás, GUI (grafikus felhasználói interfész) megjelenítés
o, o,  o

DSD Audio képesség
o

Audio Return Channel (ARC), Enhanced ARC
o,  o

Auto LipSync
o

Egyebek

Multiroom zónák
3

Zóna audio forrás: HDMI; optikai, koax, hálózat, USB; analóg
o (2cs),  o (2cs), o,  o

Zóna audio kimenet: Hangsugárzó, Előerősített
o,  o

Zóna HDMI kimenet a HDMI forrásról
o

IP Control, RS232 Control, Web Control, App Control
o,  o /o,  o

Remote  Be / Ki
o,  o

DC Trigger kimenet
2

HDMI diagnosztika
o

Továbbiak

Auto hangsugárzó beállítás mikrofonnal
Audyssey MultEQ XT32 Dirac Live (frissíthető)

Előlapi kijelző
2 soros FLD

GUI nyelvek
3

Beállítási asszisztens
o

Quick Select Plus, Quick Select
o, - 

Váltpztatható keresztváltó
o

Optimalizált basszus átirányítás
o

Bass Sync
o

ECO Mode
o

Automatikus Kikapcsolás
o

Elalvás kapcsoló időzítő
o

Bemenetek / Kimenetek

VIDEÓ (HDMI be, ki)
7, 3

Multi-Room videó kimenet: Videó, HDMI
-,  o

AUDIÓ (Analóg be, ki)
5 (1x XLR), - 

Phono (MM)
o

Digitális bemenet: Optikai, Koaxiális
2, 2

Multi-Room kimenet: Analóg, Digitális
2, - 

Multicsatornás előerősített kimenet
o (17.4)

Mélynyomó Kimenet
4 (független)

Továbbiak (Hangsugárzó csatlakozás: Aranyozott, hagyományos csavarok)
o, -

Hangszóró csatlakozók száma
17

A / B Hangsugárzó
Hozzárendelhető

Bi-amp meghajtás
Hozzárendelhető

Multi-Room Hangsugárzó csatlakozó
Hozzárendelhető

Előlapi bemenetek: Audió, Kompozit, Digitális (Opt.), HDMI, USB
-, -, -, -,  o

USB Audio, Made for iPod, Made for iPhone
o, -, -

AM/FM Tuner
o

Specifikáció

Az erősített csatornák száma
15

Kimeneti teljesítmény (8 ohm, 20Hz - 20kHz, 0.08% 2 csatorna hajtva)
-

Kimeneti teljesítmény (8 ohm, 20Hz - 20kHz, 0.05% 2 csatorna hajtva)
150W

Kimeneti teljesítmény (6 ohm, 1kHz, 0.7% 2 csatorna hajtva)
190W

Kimeneti teljesítmény (6 ohm, 1kHz, 10% 1 csatorna hajtva)
260W

Általános

Fém Előlap
o

Rendszer távvezérlő
RC-1250

Előprogramozható, tanítható, LCD kijelző
o, o,  o

Teljesítmény felvétel
900W

Energiafogyasztás elnémított üzemmódban (ECO be / ki)
70W / 125W

Energiafogyasztás készenléti üzemmódban
0.1

CEC Energiafogyasztás készenléti üzemmódban
0.5W

Hálózati energiafogyasztás készenléti üzemmódban
Kevesebb, mint 2W

Maximum  méretek

Antenna vízszintesen: (Szé. x Mé. x Ma.)
434mm x 497mm x 195mm

Antenna függőlegesen: (Szé. x Mé. x Ma.)
434mm x 497mm x 259mm

Antenna nélkül: (Szé. x Mé. x Ma.)
 434mm x 492mm x 195mm

Súly
32kg

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!