Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest DBS level X upgrade készlet

49.500Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Audió tartozék, az AudioQuest szabadalmaztatott Dielektromos előfeszítési rendszere (DBS) a kábel teljes dielektrikumát erős, stabil elektrosztatikus mezőbe helyezi, amely telíti (rendezi) a szigetelés molekuláit folyamatosan a kábel csatlakoztatásától kezdve.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

AudioQuest DBS level X

Az AudioQuest szabadalmaztatott Dielektromos előfeszítési rendszere (DBS) a kábel teljes dielektrikumát erős, stabil elektrosztatikus mezőbe helyezi, amely telíti (rendezi) a szigetelés molekuláit folyamatosan a kábel csatlakoztatásától kezdve. A kivételesen egyszerű kialakítás a kábel közepén egy vezetéket használ, amely egyszerűen az akkumulátor anódjának meghosszabbítása. Ezt a vezetéket a DBS-akkumulátor negatív (-) részéhez csatlakoztatják, és semmi máshoz. Nincs a jelútban, és nincs kölcsönhatása a jellel. Az összekötő (analóg vagy digitális) vagy hangszórókábel típusától MÁRTOTTen egy meglévő fóliás "árnyékolás" szolgál DBS-anódként, a DBS-akkumulátorcsomag pozitív (+) részéhez csatlakoztatva. Az akkumulátor negatív oldala nem jelent semmit; ez csak egy üres tartály. Ismétlem, nincs kölcsönhatás a jeláramlással, és nem kerülnek extra csatlakozások a jelútba.

Az AudioQuest két különböző DBS csomagot kínál: Fekete DBS és Carbon DBS. Mindkettő RF-csapda beépítésével rendelkezik (amelyet az AudioQuest Niagara sorozatú hálózati termékeihez fejlesztettek ki), így biztosítva, hogy a rádiófrekvenciás zaj ne kerüljön a DBS mezőelemekből a jelvezetőkbe. A Black DBS csomag egy kiváló minőségű kondenzátort tartalmaz az RF Trap áramkör részeként. A Carbon DBS csomag még jobb minőségű (és drágább) kondenzátort tartalmaz az RF Trap áramkörben.

Mindkét DBS-csomag kivételesen alacsony zajszintet biztosít, de a DBS Carbon csomagban lévő kiváló minőségű kondenzátor még magasabb szintre optimalizálja a DBS RF-visszaverő képességét. A különbség finom, de jelentősen hallható.

Az AudioQuest legkifinomultabb hangszórókábelei és összeköttetései két teljesítménykategória egyikében tartalmazzák a Dielektromos előfeszítésű rendszerünket: Fekete vagy Carbon. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!