Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins DB4S Rózsafa aktív mélysugárzó

799.990Ft
Szín-700
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az egy hangszórós kivitelű Bowers & Wilkins DB4S Rózsafa aktív mélysugárzó tökéletes partnere a 700-as sorozatnak. A kialakítása és a burkolatok miatt jól illeszthető a 800-as sorozathoz is.

250mm (10in) Aerofoil kónuszú meghajtó 1000W teljesítményű, D osztályú Hypex erősítés, Digitális előerősítő, dinamikus EQ-val, applikáció vezérelt beálítással és BT-LE irányítással,2 x XLR, 2 x RCA, 2 x 3.5mm 12V trigger, RS232 (15pin Din).

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

DB4S

A DB4S egy hangszórós kivitelű aktív mélysugárzó ("S" - single). Számos olyan kulcsfontosságú jellemző került beépítésre, melyek a DBD sorozatban megtalálhatóak (DB1D, DB2D, DB3D), azonban egyszerűbb kabinetben. A DB4S a meghajtó egységben, erősítőben és előerősítő szekcióban is megosztozik a dupla mélysugárzós DB2D modellel. Egy darab, előre dolgozó 10in átmérőjű szénszálas Aerofoil meghajtó egység, továbbá 1000W teljesítményű erősítő és digitális előerősítő szekció található meg. A DB4S modellben, dinamikus ekvalizációval, szoba ekvalizációval és applikáció vezérelt konfigurációval kiegészítve. A DB4S utolérhetetlen precizitással, irányítással és hanghűséggel képes megszólalni. Tökéletes választás a 700-as sorozat hangsugárzóinak kiegészítésére.

Költséghatékony kiegészítés a DB sorozat mélysugárzóihoz

DB4S kiegészíti a DB sorozatot. Az egy hangszórós kivitelű mélysugárzó tökéletes partnere az új 700-as sorozatnak. A kialakítása és a burkolatok miatt azonban ugyancsak illeszthető a 800-as sorozat hangsugárzóihoz is.

Masszív teljesítmény

A DB4S modell masszív, erőteljes 1000 watt teljesítményű Hypex (DB3D és DB2D modelleknél is alkalmazott) digitális erősítővel rendelkezik. Mind sztereó, mind többcsatornás felhasználásnál a DB4S mélysugárzó olyan precizitással, irányítással és tekintélyes mélyhangokkal rendelkezik melyre mindig is vágyott.

Aerofoil kónusz

Éppúgy ahogy a DB sorozat többi modelljénél a DB4S is a Bowers & Wilkins fejlett Aerofoil kónuszú meghajtó egységgel rendelkezik , ebben az esetben 10in (25cm) átmérővel. A szénszál rétegek közötti habmag kitöltésű membrán ugyanaz, mint a 800 D3 zászlóshajó modellnél, a legújabb generációs 800-as sorozatból. A dugattyú kialakítás miatt jelentős az előrelépés a merevség terén, ennek eredménye a még precízebb és erőteljesebb hangzás.

Új, digitális előerősítő

A DB4S digitális előerősítője, dinamikus EQ-val kiegészítve optimalizált audió teljesítményt nyújt minden frekvencia tartományban. Minden konfiguráció és beállítás a dedikált applikációval végezhető el, Bluetooth (BT-LE) kapcsolaton keresztül. A fizikai vezérlőgombok száma a minimálisra van leszorítva, nincs semmilyen kijelző és nem szükséges külön szoba ekvalizációs kit használata sem. A kalibráció és korrekciós beállítások a mobil eszközének mikrofonját használják.

Tesztek:

AV-Online

Műszaki adatok

Leírás DB sorozatú mélysugárzó
Jellemzők 1000W teljesítményű, D osztályú Hypex erősítő
  1 x 250mm (10in) Aerofoil kónuszú meghajtó
  egység, zárt dobozos konstrukcióban
  Digitális előerősítő, dinamikus EQ-val 
  Applikáció vezérelt beállítás és BT-LE vezérlés
Meghajtó egységek 1 x 250mm (10in) Aerofoil kónuszú
  mélyhangszóró
Frekvencia tartomány  8.5Hz - 500Hz (-6dB)
Frekvencia válasz -3dB  
(középpontozva 100Hz-nél) 10Hz - 350Hz
Max. kimeneti teljesítmény 1000W 
Névleges teljesítményfelvétel 195W
Készenléti teljesítményfelvétel <0.5W
Bemenetek 2 x XLR
  2 x RCA
Bemeneti impedancia XLR 20kΩ
  RCA 10kΩ
Jel / zaj arány 82dB
Magasság 377mm tüskékkel
Szélesség 360mm 
Mélység 368mm
Nettó súly 26kg
Színek                           Kabinet : Rózsafa                                    
  Fényes fekete                           
  Selyemfényű fehér                   
Előlap: Fekete
  Szürke ( csak a fehér színnél)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!