Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins DB2D Fényes Fekete aktív mélysugárzó

1.599.990Ft
Szín-700
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A DB2D aktív mélysugárzó az 1000W teljesítményű erősítője  kivételes meghajtást biztosít a szimmetrikusan elhelyezett 2 x 250mm Aerofoil kónuszú meghajtó egységek számára. Főbb jellemzők: D osztályú Hypex erősítés, Digitális előerősítő, dinamikus EQ-val, applikáció vezérelt beálítással és BT-LE irányítással,2 x XLR, 2 x RCA, 2 x 3.5mm 12V trigger, RS232 (15pin Din).

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

DB2D

A DB1D a Bowers & Wilkins által valaha készített legerősebb aktív mélysugárzónk: a 2000 wattos erősítője, kivételes tartalékot képes biztosítani a hangszóróknak. A DB2D és DB3D modellek esetében az 1000 watt teljesítményű erősítő ugyanolyan kivételes tulajdonságokat nyújt a kompaktabb méretű mélyhangszóróknak.

Precizitás. Pontosság. Erő.

A Bowers & Wilkins DB sorozat nemcsak az eddigi legfejlettebb szériánk. Mindegyik modelleknek, az úttörő DB-1 volt az alapja -, de új digitális technológiákkal és olyan anyagokkal, mint a díjnyertes 800 Diamond sorozat Aerofoil kónusza – lettek felvértezve. Mindhárom modell hatalmas erőtartalékkal rendelkezik, Aerofoil kónuszú hangszórókat alkalmaz, és egy teljesen megújult digitális előerősítő szekciót, dinamikus ekvalizációval és egyszerű, de roppant hatékony kalibrációval kiegészítve. Legyen szó házimoziról, otthoni installációról vagy sztereó hangrendszer kiegészítéséről, az intuitív vezérlő alkalmazás, egyszerűvé teszi a beállításokat. Egyszerűen a DB sorozat modelljei a kategóriájának legjobb hangú mélysugárzói.

Dedikált applikáció

A programnak köszönhetően a mélysugárzó beállítása és használata egyszerű Az appban olyan funkciók is megtalálhatóak, mint az elhelyezés útmutató, beállítás és hibaelhárítás, ezen felül irányítás és előre beállított audió módok használata. A szoba EQ rendszer lehetővé teszi, hogy a telefon mikrofonjának segítségével optimalizálja a mélysugárzó hangzását. A program az iOS és Android eszközzel rendelkezőknek is elérhető.Erőteljes A DB1D a Bowers & Wilkins által valaha készített legerősebb aktív mélysugárzónk: a 2000 wattos erősítője, kivételes tartalékot képes biztosítani a hangszóróknak. A DB2D és DB3D modellek esetében az 1000 watt teljesítményű erősítő ugyanolyan kivételes tulajdonságokat nyújt a kompaktabb méretű mélyhangszóróknak.

Aerofoil


A DB sorozatban alkalmazott Aerofoil kónusz, a 800 Diamond sorozatból származik. Ezek a könnyű és ultra merev hangszórók, sokkal jobban ellenállnak a hajlításnak, mint a hagyományos anyagból készültek, éppen ezért a mély frekvenciák kontrolláltabbak és egyedülállóan precízek. A DB3D a 802D3 modellből kölcsönzi a hangszórókat, a DB2D modell hangszórója megegyezik a 800 D3 modell hangszóróival, míg a DB1D masszív 12 inches hangszórója, a legnagyobb és egyben a legújabb Aerofoil hangszórónk.

Szimmetria

Mindhárom DB sorozatú modellben, két hangszóró található, egymásnak háttal, szimmetrikus elrendezésben. Az a technológia eredetileg az ikonikus PV1 mélysugárzóból ered és ugyancsak megtalálható volt a DB-1 modellben is. Ez az elrendezés nagymértékben csökkenti a kabinet vibrációit és tisztább, sokkal precízebb hangzást biztosít. Az eredmény: fantasztikus, színezettségektől mentes hangzás. Digitális A teljesen megújult digitális előerősítő szekciónak köszönhetően, a DB sorozat mélysugárzói, mindig az optimális teljesítménnyel szólnak. A dinamikus EQ, a szoba kalibráció és ekvalizáció kombinációjának köszönhetően, az egyedülálló hangzás minden körülmények között garantált.

Műszaki adatok

Leírás DB sorozatú mélysugárzók
Meghajtó egységek 2 x 250mm (10in) Aerofoil kónuszú
  mélyhangszóró
Frekvencia tartomány (-6dB) 8.5Hz - 500Hz
Frekvencia válasz -3dB  
(centred on level at 100Hz) 10Hz - 350Hz
Max. kimeneti teljesítmény 1000W D osztályú Hypex erősítő
Névleges teljesítményfelvétel 195W
Készenléti teljesítményfelvétel <0.5W
Bemeneti impedancia XLR 20kΩ
  RCA 10kΩ
Jel / zaj arány 82dB
Jellemzők 1000W D osztályú Hypex erősítő
  2 x 250mm (10in) Aerofoil kónuszú 
  hangszórók szimmetrikus elrendezésben
  Digitális előerősítő dinamikus EQ-val
  Applikáció alapú beállítás és BT-LE vezérlés
Bemenetek 2 x XLR
  2 x RCA
  2 x 3.5mm 12V trigger
  RS-232 – 9-pin D csatlakozó
Méretek  
Magasság 430mm (16.9in)
Szélesség 377mm (14.8in)
Mélység 360mm (14.2in)
Nettó súly 36kg
Kabinet burkolatok Fényes fekete (fekete szövettel)
  Rózsafa (fekete szövettel)
  Szatén fehér (szürke szövettel)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!