Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins CWM7.5 S2 beépíthető hangszóró

639.980Ft
Menny.:pár
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az ár egy párra vonatkozik!

A CWM7.5 S2 a 707 S2 polcsugárzó technológiáin alapul és a testvérhez hasonlóan itt is egy 130mm-es Continuum mély/ közép és egy 25mm-es karbon dóm magas került beépítésre. A 2 utas falba építhető hangsugárzó főbb tulajdonságai: Flowport ™, 43Hz-33kHz (-6 dB), űrtartalom növelő kiegészítő doboz, 8 Ohm, 86dB, 25W-150W, magasság:356 mm  szélesség:212 mm  mélység: 102 mm

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

CWM7.5 S2

A CWM7.5 modell a 707 S2 hansugárzó konfigurációját használja fel és a testvérhez hasonlóan itt is egy 130mm-es Continuum-ból készült mély/ középsugárzó és egy 25mm átmérőjű karbon dóm magas került beépítésre. Ezt egészíti ki az előre nyíló Flowport™ reflexnyílás, mely által a mélyhangzás egyedülálló egy relatív kisméretű dobozból. Ugyancsak üvegszál erősítésű ABS alkotja a megformált előlapot, továbbá az integrált beépítő doboznak köszönhetően a beszerelés is egyszerűen, utólagosan is elvégezhető, mindemellett a hangzás is optimalizált lesz. Ez az egyedülálló modell felhasználható sztereó és multi-room installációknál egyaránt vagy akár nagyobb mozik háttér hangsugárzójaként is.


Láthatatlan hangzás

A CI700-as beépíthető sorozat öt új modellje új akusztikus szintet állított fel a falba és mennyezetbe építhető hangsugárzók terén.

A Bowers & Wilkins új minőségi szintet kínál a középkategóriás beépíthető hangsugárzók piacán, a három falba- és két mennyezetbe építhető modelljével. Az új technológiákat felvonultató, jelentősen jobb hangminőségű hangsugárzók típusszámait S2 végződéssel látták el, a könnyű azonosíthatóság érdekében.

Az új CI700-as sorozat mind az öt modelljénél az első jelentős változtatás a Bowers & Wilkins karbon dóm technológiának használata, melyet a cég először a többszörös díjnyertes 700-as sorozatban alkalmazott. Az előd, alumínium dómhoz képest a karbon dóm magassugárzó, kellemesebb és tisztább magas frekvenciás hangzással rendelkezik, a kivételes merevségnek, a torzításoknak való ellenállóságnak és az alacsony tömegnek köszönhetően.

A karbon dóm két részből áll. Az első rész, egy 30 mikron vastagságú alumínium dóm, mely merevítve lett egy PVD (Physical Vapour Deposition) eljárással felhordott karbon réteggel. A második részegység egy 300 mikron vastagságú karbon gyűrű, melynek a profilja illeszkedik a fő dóm belsejéhez. Ennek eredményeképp ez a Bowers & Wilkins által valaha is gyártott legjobb „nem gyémánt” dómsugárzó.

A high-end hangzás elérésének érdekében a sorozatban felhasználásra került a forradalmi Continuum középsugárzó is.  A Continuum kónusz kialakítása az optimalizált és szabályozott rugalmasság koncepcióján alapul. Ez segít elkerülni azt a hirtelen átmenetet, amely a dugattyú szerű mozgástól a rezonanciákra bomlik fel és ami drasztikusan hátráltatja a hagyományos meghajtó egység nyitottságát és semlegességét.

Az új CI 700-as sorozatban mind az FST kialakítású, mind a hagyományos kétutas középsugárzó típus is megtalálható. A Continuum, a Bowers & Wilkins által használt legtisztább és legtranszparensebb hangzást nyújtó középsugárzó anyag. Olyan részleteket is képes felfedni, melyeket más hagyományos anyagok egyszerűen képtelenek.

Hasonlóképp a basszus tartományban is történt előrelépés az új Aerofoil mélysugárzók felhasználásával, melyet eredetileg a 800 Diamond sorozathoz fejlesztettek ki, majd később a 700-as sorozat állódobozaiban és centersugárzóiban is alkalmaztak. Az eredeti karbon szövet helyett ennél a sorozatnál az Aerofoil profilú mélysugárzók belső és külső rétegei papírból készültek. A kompozit belső mag szerkezet itt EPS és nem szintaktikus hab, mint a 800 Diamond termékeknél.
Azonban a hangminőség változatlan maradt, alacsony torzítású, precíz mélyhangzás, színezettségektől mentesen, mely gyakran hatással van a mélyhangszórókra.

A három technológia kombinációja, továbbá az iparág legjobb mérnökei által számtalan hangolással eltöltött óra, egy olyan falba és mennyezetbe építhető, kiváló hangminőségű hangsugárzó családban nyilvánul meg, melyet hallani kell, hogy elhiggyük a létezését.

Habár az új CI700-as sorozat, jelentősen megemelte a minőségi szintet, mégis az új sorozat minden hangsugárzóját úgy tervezték, hogy illeszkedjen a már létező Bowers & Wilkins kivágási méretekbe, lehetővé téve a könnyű feljebb lépést azoknak, akik az eredeti sorozatot vásárolták meg.

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Karbon dóm magassugárzó
  Continuum kónuszú mély / közép
  Flowport™
Leírás 2 utas falba építhető rendszer
Meghajtó egységek 1x ø25mm (1 in) Karbon dóm magas
  1x ø130mm (5 in) Continuum mély / közép
Frekvencia tartomány (-6dB)  43Hz és 33kHz
Frekvencia válasz 45Hz - 28kHz ±3dB
Érzékenység 86dB spl (2.83Vrms, 1m)
Harmónikus torzítás 2. és 3. harmónikusok (90dB, 1m)
  <1% 90Hz - 33kHz
  <0.5% 120Hz - 33kHz
Névleges ellenállás 8Ω (minimum 3.8Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 25W - 150W, 8Ω-on nem túlvezérelve 
Keret magasság 356mm (14in)
Keret szélesség 212mm (8.5in)
Mélység (felülettől mérve) 102mm (4in)
Kivágási magasság 331mm (13in)
Kivágási szélesség 187mm (7.4in)
Kivágási magasság PMK-val 336mm (13.2in)
Kivágási szélesség PMK-val 192mm (7.6in)
Kiegészítő doboz magasság 385mm (15.2in)
Kiegészítő doboz szélesség 181mm (7.1in)
Kilógás 8mm (0.32in)
PMK (beépítő keret) PMK 7.5W
Nettó súly 3.8kg (8.38 lb)
Szín Beépítő doboz: fehér
  Rács: fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!