Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins CWM7.3 S2 beépíthető hangszóró

649.990 Ft/db
Menny.:db
Gyártó: Bowers & Wilkins

A három utas CWM7.3 S2  falbaépíthető hangsugárzó, a magas minőségű hangszóróival, optimalizált keresztváltó komponensekkel és az üvegszál erősítésű ABS előlappal, lenyűgöző falba építhető hangsugárzót eredményez. Egy 25mm-es elcsatolt karbon dóm magassugárzó, egy 100mm-es Continuum  FST™  középsugárzó és 2 x 150mm-es Aerofoil mélysugárzó felel a minőségi hangzásért. Főbb tulajdonságok: Flowport ™, 43Hz-33kHz (-6 dB), űrtartalom növelő kiegészítő doboz, 8 Ohm, 90 dB, 25W-200W, magasság:736 mm szélesség:276 mm  mélység: 102 mm

Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. május 14.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

CWM7.3 S2

A CWM7.3 S2 jellemzője az integrált beépítő doboz, mely nem csak optimalizálja a hangzást, hanem megszünteti az áthallást a falak között, valamint utólagosan is könnyen beszerelhető. A 700-as sorozatban már jól bevált technológiák, mint az Aerofoil profilú mélysugárzó (2x150mm), az FST™ Continuum kónuszú középsugárzó (1x100mm) valamint a karbon dóm magassugárzó (1x25mm) kerültek beépítésre ebben a modellben. Ezek az egyedülálló hangszórók, első osztályú optimalizált keresztváltó komponensekkel, az üvegszál erősítésű ABS előlappal, valóban lenyűgöző, falba építhető hangsugárzót eredményeznek.


Láthatatlan hangzás

A CI700-as beépíthető sorozat öt új modellje új akusztikus szintet állított fel a falba és mennyezetbe építhető hangsugárzók terén.

A Bowers & Wilkins új minőségi szintet kínál a középkategóriás beépíthető hangsugárzók piacán, a három falba- és két mennyezetbe építhető modelljével. Az új technológiákat felvonultató, jelentősen jobb hangminőségű hangsugárzók típusszámait S2 végződéssel látták el, a könnyű azonosíthatóság érdekében.

Az új CI700-as sorozat mind az öt modelljénél az első jelentős változtatás a Bowers & Wilkins karbon dóm technológiának használata, melyet a cég először a többszörös díjnyertes 700-as sorozatban alkalmazott. Az előd, alumínium dómhoz képest a karbon dóm magassugárzó, kellemesebb és tisztább magas frekvenciás hangzással rendelkezik, a kivételes merevségnek, a torzításoknak való ellenállóságnak és az alacsony tömegnek köszönhetően.

A karbon dóm két részből áll. Az első rész, egy 30 mikron vastagságú alumínium dóm, mely merevítve lett egy PVD (Physical Vapour Deposition) eljárással felhordott karbon réteggel. A második részegység egy 300 mikron vastagságú karbon gyűrű, melynek a profilja illeszkedik a fő dóm belsejéhez. Ennek eredményeképp ez a Bowers & Wilkins által valaha is gyártott legjobb „nem gyémánt” dómsugárzó.

A high-end hangzás elérésének érdekében a sorozatban felhasználásra került a forradalmi Continuum középsugárzó is.  A Continuum kónusz kialakítása az optimalizált és szabályozott rugalmasság koncepcióján alapul. Ez segít elkerülni azt a hirtelen átmenetet, amely a dugattyú szerű mozgástól a rezonanciákra bomlik fel és ami drasztikusan hátráltatja a hagyományos meghajtó egység nyitottságát és semlegességét.

Az új CI 700-as sorozatban mind az FST kialakítású, mind a hagyományos kétutas középsugárzó típus is megtalálható. A Continuum, a Bowers & Wilkins által használt legtisztább és legtranszparensebb hangzást nyújtó középsugárzó anyag. Olyan részleteket is képes felfedni, melyeket más hagyományos anyagok egyszerűen képtelenek.

Hasonlóképp a basszus tartományban is történt előrelépés az új Aerofoil mélysugárzók felhasználásával, melyet eredetileg a 800 Diamond sorozathoz fejlesztettek ki, majd később a 700-as sorozat állódobozaiban és centersugárzóiban is alkalmaztak. Az eredeti karbon szövet helyett ennél a sorozatnál az Aerofoil profilú mélysugárzók belső és külső rétegei papírból készültek. A kompozit belső mag szerkezet itt EPS és nem szintaktikus hab, mint a 800 Diamond termékeknél.
Azonban a hangminőség változatlan maradt, alacsony torzítású, precíz mélyhangzás, színezettségektől mentesen, mely gyakran hatással van a mélyhangszórókra.

A három technológia kombinációja, továbbá az iparág legjobb mérnökei által számtalan hangolással eltöltött óra, egy olyan falba és mennyezetbe építhető, kiváló hangminőségű hangsugárzó családban nyilvánul meg, melyet hallani kell, hogy elhiggyük a létezését.

Habár az új CI700-as sorozat, jelentősen megemelte a minőségi szintet, mégis az új sorozat minden hangsugárzóját úgy tervezték, hogy illeszkedjen a már létező Bowers & Wilkins kivágási méretekbe, lehetővé téve a könnyű feljebb lépést azoknak, akik az eredeti sorozatot vásárolták meg.

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Karbon dóm magassugárzó
  Continuum kónuszú FST középsugárzó
  Aerofoil profilú mélysugárzó 
  Flowport™
Leírás 3 utas falba építhető rendszer
Meghajtó egységek 1x ø25mm (1 in) Karbon dóm magas
  1x ø100mm (4 in) Continuum  FST közép
  2x ø150mm (6 in) Aerofoil mély
Frekvencia tartomány (-6dB)  43Hz és 33kHz
Frekvencia válasz 45Hz - 28kHz ±3dB
Érzékenység 90dB spl (2.83Vrms, 1m)
Harmónikus torzítás 2. és 3. harmónikusok (90dB, 1m)
  <1% 80Hz - 33kHz
  <0.5% 120Hz - 33kHz
Névleges ellenállás 8Ω (minimum 3.1Ω)
Ajánlott erősítő teljesítmény 25W - 200W, 8Ω-on nem túlvezérelve 
Keret magasság 736mm (29in)
Keret szélesség 276mm (11in)
Mélység (felülettől mérve) 102mm (4.02in)
Kivágási magasság 711mm (28in)
Kivágási szélesség 251mm (9.9in)
Kivágási magasság PMK-val 715mm (28.1in)
Kivágási szélesség PMK-val 256mm (10.1in)
Kiegészítő doboz magasság 460mm (18.1in)
Kiegészítő doboz szélesség 220mm (8.7in)
Kilógás Protrusion 7mm (0.28in)
PMK (beépítő keret) PMK 7.3W
Nettó súly Net weight 12.4kg (27.32lb)
Szín Beépítő doboz: fehér
  Rács: fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!